Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Taj trip sam imao i sa STALKER CoP, stalno je neko cimanje da ce ti iskociti neki mutant iza ugla (radnja se odvija u Cernobilju i blizoj okolini). Nije bas da iskacu non-stop ali sama napetost u kombinaciji sa muzikom i gameplay sounds je bolest. Iskreno, nikada nisam nesto obozavao takve igre kao ni FPS...cast izuzecima naravno. Mada ovaj Alan W. izgleda vredi download-a
Korisnikov avatar
By Lika
Ja sad igram samo sah :-)

Sent from my ST21i using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uf sah nisam igrao neko vreme (oko godinu dana) inace do tada sam za nekih 5 godina odigrao oko 6000 partija preko neta.
Korisnikov avatar
By Lika
Nisam nikakav majstor, ali igram ga od malena tu I tamo, uvijek mi je bio odlicna razbibriga

Sent from my ST21i using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma ja sam igrao kao klinac sa dedom, pa onda nisam igrao godinama i onda tamo negde oko 18.rodjendana burazer instalirao Chessmaster-a na kompu i ja se ponovo navukao.
By milanezija
Meni dalje od 9. septembra football manager nece da radi, jel ima jos neko taj problem
Korisnikov avatar
By Nookie
milanezija napisao:Meni dalje od 9. septembra football manager nece da radi, jel ima jos neko taj problem
Taj sam bre :) ....na prvoj pauzi za reprezentacije zabaguje....
By milanezija
Nookie napisao:
milanezija napisao:Meni dalje od 9. septembra football manager nece da radi, jel ima jos neko taj problem
to je to, jel imas neki novi link?
Korisnikov avatar
By Antoine
Salvatore je zadužen za rasturanje piraterije na forumu
Korisnikov avatar
By Nookie
milanezija napisao:
Nookie napisao:
to je to, jel imas neki novi link?
Okle mi. Salvatore ispalio....videcu ovih dana neki novi da skinem,pa cu ti reci kako radi...
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 57
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]