Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By fanste90
Antoine napisao:Salvatore je zadužen za rasturanje piraterije na forumu
Salvatore budzovan kupio original.Nece on da se zeze sa piraterijom...
Korisnikov avatar
By Antoine
fanste90 napisao:
Antoine napisao:Salvatore je zadužen za rasturanje piraterije na forumu
Salvatore budzovan kupio original.Nece on da se zeze sa piraterijom...
Budžovan, ali Jevrejin, šteka taj svaki dinar da dogodine ode 4 puta na more.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
zavist na sve strane ! ee teska hajka na mene se spremila na svim temama pokusavam da budem izprovociran i uvredjen...

stvrano ne znam cime sam to zasluzio... INACE MENI FM SLJAKA KO LUD :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salvatore Guliano napisao:zavist na sve strane ! ee teska hajka na mene se spremila na svim temama pokusavam da budem izprovociran i uvredjen...

Kad imas burzujski komp :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:
Salvatore Guliano napisao:zavist na sve strane ! ee teska hajka na mene se spremila na svim temama pokusavam da budem izprovociran i uvredjen...

Kad imas burzujski komp :D
ne ne ne kapiras ja furam i dalje XP sa Wordom 2003. ali zato idem na more 3 puta i skijanje 2 puta (kop se ne vazi )
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa da, ali prvi put kad se razbolis pa budes otisao na skijanje jednom umesto dva puta kupices neki procesor sa osam jezgara, grafickom karticom od zlata i kucistem od titanijuma... Ne brinem se ja za tebe, ti si forumski burzuj :)

PS imas neki dinar treba mi za pivo? :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:Pa da, ali prvi put kad se razbolis pa budes otisao na skijanje jednom umesto dva puta kupices neki procesor sa osam jezgara, grafickom karticom od zlata i kucistem od titanijuma... Ne brinem se ja za tebe, ti si forumski burzuj :)

pa da si juce zvao kad ste isli na tekmu bilo bi i pivo i pecenje i picke i sve po redu... al dobro ne morate SAlvatore je sedeo u lozi ;)
Korisnikov avatar
By Nookie
Salvatore Guliano napisao:
Karaburac napisao:Pa da, ali prvi put kad se razbolis pa budes otisao na skijanje jednom umesto dva puta kupices neki procesor sa osam jezgara, grafickom karticom od zlata i kucistem od titanijuma... Ne brinem se ja za tebe, ti si forumski burzuj :)

pa da si juce zvao kad ste isli na tekmu bilo bi i pivo i pecenje i picke i sve po redu... al dobro ne morate SAlvatore je sedeo u lozi ;)
I cke oko tebe?? :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nookie napisao:
Salvatore Guliano napisao:

I cke oko tebe?? :D
ne kada gledam KKP moram da imam punu koncentraciju 8-)
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 57
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]