Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Lucky napisao:Markota u Ciboni.
Јел' игра у следећем колу... ;)
By Faul u napadu
Kure napisao:
Lucky napisao:Markota u Ciboni.
Јел' игра у следећем колу... ;)
Igrao ili ne Cibona u ponedjeljak dobiva doma Zadra.I to bez većih problema.....

Prije 2 tjedna najavio sam sigurne dolaske,najmanje 2 igrača.Ako je Markota stvarno došao (a već neko vrijeme se to najavljuje) onda Cibona definitivno ima najstariju ekipu lige.Markota takav kakav je (maksimalno posvećen košarci :D ) baš će se lijepo uklopiti u ekipu.Sjajne stvari rade u Ciboni......evo liga takoreći još nije ni počela,a već je probijen budget.Ili će Markota možda igrati badava,uz dopuštenje da trenira kolko mu se trenira i da posjećuje kockarnice kolko mu se posjecuju :D .....sad bi još trebalo dovesti još jednog iscrtanog junaka...Kasuna npr.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Ima ugovor na tri mjeseca, s opcijom produljenja. Igra za kikiriki, budžet nije probijen. Odlično pojačanje jer je iskusan, prošao pripreme, period prilagodbe neće biti dugačak, a nama je pomoć pod obručima hitno trebala jer barac neće biti spreman još dva mjeseca, a projektiran je kao nositelj.

Markota će instant riješiti obranu picka i org skoka, a u napadu raširiti reket za blassove PnR.

Sve dobro i loše što ide sa tim igračem se zna. Nama je pak jako potreban u ovom trenutku.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Pink Panther napisao:Ima ugovor na tri mjeseca, s opcijom produljenja. Igra za kikiriki, budžet nije probijen. Odlično pojačanje jer je iskusan, prošao pripreme, period prilagodbe neće biti dugačak, a nama je pomoć pod obručima hitno trebala jer barac neće biti spreman još dva mjeseca, a projektiran je kao nositelj.

Markota će instant riješiti obranu picka i org skoka, a u napadu raširiti reket za blassove PnR.

Sve dobro i loše što ide sa tim igračem se zna. Nama je pak jako potreban u ovom trenutku.
u isto vrijeme. Markota u Ciboni, Macvan u Partizanu. ne samo to, od pocetka sezone vrlo slicna prica dva kluba, sto rezultatski, sto kadrovski i igracki...
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Još partizanu playmaker treba, a nama pošteni swingman. Kako bi sad ubio za dj -a, sjeo bi nam ko budali šamar.
By Faul u napadu
Pink Panther napisao:Ima ugovor na tri mjeseca, s opcijom produljenja. Igra za kikiriki, budžet nije probijen. Odlično pojačanje jer je iskusan, prošao pripreme, period prilagodbe neće biti dugačak, a nama je pomoć pod obručima hitno trebala jer barac neće biti spreman još dva mjeseca, a projektiran je kao nositelj.

Slažem se da bez obzire što sve ide uz Markotu čovjek će itekako biti pojačanje (pored Gabrića i sličnih i ja bi bio pojačanje :D ).Iako svi ti otvoreni ugovori ili ugovori na mjesec-dva mi idu na onu stvar.Da ne pišem o ekipama koje služe samo kao izlog za prodaju igrača.Čitaj Mega Frizure i slični.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
A evo ti primjer blassa i markote,potpisali su na tri mjeseca. Uvjeti za produženje ovise o više faktora, npr i o rastu tima kao i financijama.

Barac nemoze odigrati ozbiljne minute skoro do Božića, kuridza teško može sam to iznijeti. Gabric nemoze igrati ozbiljnu košarku, jednostavno nemoze. To nije stvar (ne)povjerenja u mladog igrača, to je stvar kvalitete. Pokušalo se sa prelaskom na poziciju 4,Al dečko ne razumije i nemoze. Šteta, jer i šut i fizikalije su euro-top, ali treba znati i razumjeti nešto obvezne košarke.
Jure je dobar, ali uz njega je samo zika. Mali je prospekt, ali to je i dalje junior na poziciji pet. Svi očekuju da mali puno igra, ali za njega je desetak minuta optimum. Ejjj 97 godište, visoki igrač. To je beba još. Dakle, trebalo nam je pojačanje. Kad se vrati barac, to će biti ozbiljan tim.
By Faul u napadu
Prije sat-dva uhapšen je zgb gradonačelnik Milan Bandić :D .....e sad ostaje da se vidi kako će se to uhićenje odraziti na Cibonu.....nekako mislim da im ne ide na ruku.

Inače po kuloarima se priča kako bi Zoran Planinić mogao biti novo pojačanje Cibone.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Faul u napadu napisao:Prije sat-dva uhapšen je zgb gradonačelnik Milan Bandić :D .....e sad ostaje da se vidi kako će se to uhićenje odraziti na Cibonu.....nekako mislim da im ne ide na ruku.

Inače po kuloarima se priča kako bi Zoran Planinić mogao biti novo pojačanje Cibone.
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :violin: :pray: 8-)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 38

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]