Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
uhićen je i zdenko antunović ,trenutni član uprave i prethodni direktor kluba u periodu 2010-ljeto 2013 ,a navodno i predsjenik u periodu 2010-ljeto 2014 ivica lovrić

konačno počelo čišćenje zagreba :dance:
By Faul u napadu
ULTRA KOŠARKA napisao:Večeras Zadar dobija u Draženomvom domu, živili bili pa vidjeli.
Nema šanse!Cibona je loša,ali Zadar je još lošiji.
Korisnikov avatar
By Cibos
ULTRA KOŠARKA napisao:Večeras Zadar dobija u Draženomvom domu, živili bili pa vidjeli.
Malo falilo :violin:
Korisnikov avatar
By Gaja
E bas bila zanimljiva tekma. Florens se ispucavao ali uglavnom je nosio Zadrane. Kraljevic onako mrsav igra sasvim pristojno za centra. Tragicar Bosnjak sa dva omasena bacanja kad je Zadar mogao da ode na +3.
Lalic igra skolski i odlicno koristi poluhorog. Markota bio odlican ali Cibona je pocela igrati tek da se Blesingejm razigrao, u prvom poluvremenu je bio ocajan.
Uzbudljiva tekma i totalna suprotnost od onoga sto me Faul ubedio :)
By Faul u napadu
ULTRA KOŠARKA napisao:A šteta što zadar izgubi sad bi @faula zajebavo do zore :lol:
Ma nemam ja ništa protiv zajebavanja...volim zajebavati druge,ali i drugima dopuštam da zajebavaju mene :D ....ali odmah da se razumijemo nikad nisam bio navijač Cibone...ali ni bilo kojeg drugog kluba.....košarku pokušavam gledati što je objektivnije moguće,a čim si nečiji navijač možeš zaboraviti na objektivnost....

Jučer je Zadar veći dio utakmice izgledao bolje što i nije bio neki problem s obzirom da Cibona i dalje igra i izgleda tragično....tako da nakon jučer viđenog povlačim svoju izjavu da je Cibona bolja ekipa od Zadra....tu su negdje jednako loši jedni i drugi (ali na njihovu sreću ima u ligi još lošijih)....i nek se ne uvrijede fanovi Cibone na kraju mi je bilo žao što nije dobio Zadar.
Poslednja izmena od Faul u napadu u Uto Okt 21, 2014 7:42 am, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 38

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]