Stare teme
By Faul u napadu
Gaja napisao: Uzbudljiva tekma i totalna suprotnost od onoga sto me Faul ubedio :)
Da,utakmica je stvarno bila uzbudljiva.Ali ne i kvalitetna.Iako u ovoj ligi bi bilo malo previše očekivati i ovce i novce.Daj što daš ili bolje išta nego ništa :D

Pitanje za forum....Tko je lošiji?Cibonin Englez ili Partizanov Francuz :D
By surda
Faul u napadu napisao:
Gaja napisao: Uzbudljiva tekma i totalna suprotnost od onoga sto me Faul ubedio :)
Da,utakmica je stvarno bila uzbudljiva.Ali ne i kvalitetna.Iako u ovoj ligi bi bilo malo previše očekivati i ovce i novce.Daj što daš ili bolje išta nego ništa :D

Pitanje za forum....Tko je lošiji?Cibonin Englez ili Partizanov Francuz :D
Jbg, surova realnost ove lige...
Po onome sto sam vidio u par utakmica Cibone ove sezone Francuz je za ovog izmislio kosarku :D
Ali vjerujem da to nece biti jos dugo. Cini mi se da Van Oostrum nije los toliko koliko trenutno izgleda, treba mu vremena da malo udje u formu i da se prilagodi...
By Faul u napadu
Jučer je Cibona u Podgorici prošla očekivano.Jedino vrijedno za Cibonu bila je sasvim korektna igra mladog Žižića.Markota,ili Košarkaš s najkraćim rukama u povijesti košarkaške igre koristi situaciju i nabija si statistiku jer sasvim sigurno da mu se ne ostaje u Zagrebu.Englez Van Ostrum je još jednom uspio pokazati da je izgubljen u vremenu i prostoru.Za to pokazati jučer mu je bilo dovoljna samo 1 minuta i 15 sekundi :D ....
By Faul u napadu
MileBL napisao:Veterani Cibone :)

Slika
Ovo je snimljeno prije par godina u Osijeku....

U prvom planu Anto Đapić (e da je Ciboni ovakav play...ili bolje napisati teški centar :D) ....komedija od političara....po vokaciji desničar.....čovjeku nije neugodno pa se za skorašnje predsjedničke izbore kandidirao za predsjednika Hrvatske :D .....

Inače na slici ima i par veterana košarkaša....Voloder (Borovo,Split),Ridl (Osijek,Zadar,Darda),Dogan (Osijek,Cibona).....
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
MileBL napisao:Veterani Cibone :)

Slika
Ovaj plavusan u sredini je bolji od pola igraca sadanjeg tima Cibone sudeci po fizikalijama.
By Faul u napadu
The Answer napisao:Da li je istina da je Barac na izlaznim vratima kluba?
To sasvim sigurno zna Pink Panther.Ono što ja znam pročitao sam na matičnom forumu.A to je ako sam dobro razumio da je Miško Ražnjatović gadno preveslao Cibonu i uvalio im totalno neizliječenog igrača.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 38
KK Partizan 2025/26.

Ništa se meni ovo ne sviđa, u sred finalne […]

KK Crvena Zvezda 26/27

И кренуло се. Нови уговор за Дејана Давидовца на […]

Takmicenja mladjih kategorija