- Ned Avg 31, 2014 11:45 pm
Ja sam vrlo los sa ne kazem ocajan u ovom kolu kolko me sralo u prvom kolu tolko sad nista :/
milanezija napisao:Dobro je, uspeo sam da opstanem na drugoj pozicijiAj pogledaj koji sam ja posto imam limitiran pristup sajtu tj. Preko fona sam
Srebrenica 8372 žrtve genocida, Sarajevo, 1601 dijete ubijeno u opsadi grada. Jer su samo šiptari gamad a srbi božija bića.
objektivni_navijac napisao:šta sam zajebo' pa sam ostao bez bodovaMozda jos nije sve sracunato. Pogledaj svoj tim pa vidi pojedinacno igrace.
surda napisao:negdje mi se plej zagubioobjektivni_navijac napisao:šta sam zajebo' pa sam ostao bez bodovaMozda jos nije sve sracunato. Pogledaj svoj tim pa vidi pojedinacno igrace.
Srebrenica 8372 žrtve genocida, Sarajevo, 1601 dijete ubijeno u opsadi grada. Jer su samo šiptari gamad a srbi božija bića.
objektivni_navijac napisao:U tome je i problem. Moras imati svih 11 izabranih... Jesi to u zadnjim trenucima vrsio izmjenu pa ti nije priznalo ili?surda napisao:negdje mi se plej zagubioobjektivni_navijac napisao:šta sam zajebo' pa sam ostao bez bodovaMozda jos nije sve sracunato. Pogledaj svoj tim pa vidi pojedinacno igrace.![]()
oj![]()
ULTRA KOŠARKA napisao:Salvatore, 12-si.Sesti je, 12-i je samo u ovom kolu.