Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Pink Panter, kakva je situacija sa Markotom, jel trenira i da li ce da igra u sledecem kolu?
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Vidi ga ovaj Gaja, pa naravno da mi treba za fantazi :D

Evo, odacu ti tajnu Gajo, ovo kolo sam uzeo i Rozica ( i stavio ga za kapitrna ).

Sad ide onaj momenat u kome razmisljas da li sam ozbiljan ili se zezam :lol:
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Faul u napadu napisao:
Pink Panther napisao:Zemunski kej ili burin?

Dobar je mjk jako dečko, rijetko kome želim da uspije kao njemu. Ima baš sve, Al taj neki karakter dobrice kao da mu brani da eksplodira...
Pa zar nije uspio?Eto igra u Ciboni :dance:
Obično se misli uspio u "financijskom smislu " Slika Slika Slika Slika
Dakle jaki inozemni angažman kojim se osigurava egzistencija
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Hvala Pimk :obscene-drinkingcheers:
By Faul u napadu
:D
Pink Panther napisao:
Faul u napadu napisao:
Pink Panther napisao:Zemunski kej ili burin?

Dobar je mjk jako dečko, rijetko kome želim da uspije kao njemu. Ima baš sve, Al taj neki karakter dobrice kao da mu brani da eksplodira...
Pa zar nije uspio?Eto igra u Ciboni :dance:
Obično se misli uspio u "financijskom smislu " Slika Slika Slika Slika
Dakle jaki inozemni angažman kojim se osigurava egzistencija
A jel bi Jagoda pristao raditi u državnoj firmi?Za kakvih 800-900 eura mjesečno?Od 8 do 4.Rekreirati se može i kasnije.Tražimo nekog visokog.Zapravo sa visokom stručnom spremom,ali mogao bi ga ja pogurati bez obzira na manjak kvalifikacija :D ....ili bi Jagoda radije osigurao egzistenciju igrajući 2-3 godine za kakav Brindisi npr?Ili Oldenburg?
Korisnikov avatar
By Pink Panther
bi,neka nabije brojke u abi,visok je igrač što je traženo,može se prodati vani.
neka mu minimum bude plaća 7,8 i odigra tri sezone on je miran do kraja života.
kupi si dva stana u novom sadu,jedan u zagrebu,malo na banku,neloše za čovjeka sa 30 godina u tom trenutku.
onda još malo iduće 3 sezone neka skupi destinacije dobre za život,od čega poželjno da budu turska i rusija gdje se dobro plaća i malo trenira ( manje od sat i pol na dan ako nisi u efesu ili gazientepu) ,idealno za pozije igračke godine.
By Faul u napadu
Na jedvite jade dobili Metalac nakon 50 minuta.Majko mila koliko poluproizvoda u ovoj Ciboni!Na čelu sa Sirišćevićem koji osim šuta iz naskoka ne može ništa!Zadnji ulaz je zabio još dok je igrao u Rumunjskoj.....
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 38

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]