Stare teme
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Mene Bender podseca na Motiejunasa u tim nekim godinama.
Treba videti jos kako ce napredovati Bender. Motijeunas je imao taj zastoj pri prelasku u seniore, pa zamalo da bude potpuni bust, ali evo sad konacno je počeo delimicno da opravdava sve sto se pricalo o njemu kao klincu.
Vrlo lako se moglo desiti da Bender, kao neki drugi, psihicki ne izdrzi, i zavrsi zakovan za klupe nba timova a potim i evropskih.
Poslednja izmena od BBBbbb u Ned Feb 15, 2015 12:25 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karaburac napisao:Po meni je Dragan Bender talentovaniji od Simanica. Ne znaci da ce biti bolji igrac ili imati bolju karijeru, ali je definitivno svestraniji.
da na Bendera sam zaboravio. Bender i Simanic nema treceg. vidim da se o Koprivici pisu bajke, ali to je jos dijete... nego odosmo u off.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Karaburac napisao:Po meni je Dragan Bender talentovaniji od Simanica. Ne znaci da ce biti bolji igrac ili imati bolju karijeru, ali je definitivno svestraniji.
Istina je da je talentovaniji, ali sve je to relativno, evo npr kazes da je svestraniji a ja mislim da ce Bender u seniorima moci da igra samo cetvorku, jer nema konstituciju za peticu, a nema brzinu za trojku, njega nema ko da cuva u svojoj generaciji i zato su mu brojke abnormalne, jer pre svega visinom odskace od vrsnjaka. Dalje, Simanic je nizi 2-3cm i on za razliku od Bendera, po meni, moze da pokriva i trojku i cetvorku, jos uvek se nije iskristalisala njegova primarna pozicija, ali nema sumnje da ce moci obe da odigra.
Jos nesto sto ne treba zaboraviti a to je da je Simanic mladji godinu dana, a vec igra seniorsku kosarku, istina nije to neki kvalitet od lige ali za nekoga od 16 godina to je sjajno, Bender tek od ove sezone igra seniorsku kosarku, nema sumnje da su obojica ogromni talenti, Bender trenutno deluje impresivnije ali kao sto rekoh Borisa je mladji godinu dana sto je u tom uzrastu velika razlika.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma sve to stoji, ali Bender je visi i sa tom visinom ima bolju kontrolu lopte, skocniji (mada je i Borisa dobar atleta, Bender mi deluje ipak bolje u tom segmentu). Ne verujem ja da ce Simanic ikad igrati 3 u profi kosarci, mozda nesto kratko dok je jos mrskast i vizljav, ali bice on definitivno cetvorka cim predje 22-23 godine, a po meni je on vec sad cetvorka. Elem, kao sto sam i sam rekao na startu to sto je talentovaniji ne znaci da ce imati bolju karijeru, samo sam replicirao Dovlimiru na njegovu konstataciju.

Ovde zavrsavam sa off-om, mozemo da preselimo na neku drugu temu, nema smisla da pisemo na temi Cibone o poredjenju dva igraca koji nikakve veze sa Cibonom nemaju.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
bender je igrao seniorsku košarku i prošle sezone , u kaštelima, zajedno sa malim žikom ,te je uveo klub u prvu diviziju.

ajde kad smo na ovom godištu i topicu cibone, samo ću vam reći da postoji velika šansa da se lovro mazalin vrati u cibonu na ljeto . miško je po prelasku u cedevitu bio jako lukav te su potpisali ugovor na dvije godine !!! maza u cedeviti nije dobio pravu šansu, dobiva alibi minute od repeše van svoje adkvatne uloge. ne napreduje dovoljno. na njegovoj poziciji su sa višegodišjim ugovorima babić,ramo,tomas i pilepić. prekid sa tedeschijevom kćerkom. sa druge strane,u ciboni mladi igrači dokazano napreduju,klub im je primoran dati šansu. uostalom, tu je mazalinu maltene cijela reprezentacija 97 minus bender (slavica,skokna,zizic,zubac,kumanovic) i recimo da bi to moglo biti nešto veliko sve skupa. dečki se dosta druže, dobra su klapa i žele napraviti nešto skupa u reprezentaciji i klubu.mazalin bi bio stavljen u svoju idealnu ulogu, krilnog igrača koji kreira ,a ne u cedeviti da bude energetski podizač zadužen za obvezni dio igre.jedino četvorka tu fali, to je trebao biti arapović kao prirodni nasljednik darija ( ne po igračkom doprinosu jer je razlika u klasi ), no on je odabrao svoj put i njega ne planiram ni spominjati više.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dok se na Balkanu ne pojavi igrac sa 205 cm koji ima odlicnu kontrolu lopte i odlican sut kosarka na ovom prostoru nece moci da se meri sa Americkom. Fale nam igraci kao sto su bili Stojakovic, Bodiroga, Radmanovic, Kukoc, Paspalj. Nazalost sada ne mozemo da napravimo ni Gurovica. Saric nema taj suterski kvalitet kao ovi gore igraci. Smatram da i on njega prave 4 kao sto su napravili od Nemanje Bjelice. Steta, jer da su im popravili sut i malo brzinu, bili bi vrhunski igraci na poziciji krila.
Kukoc izdanak skole iz Hrvatske: http://youtu.be/3tMLm-wxc7E
Stojakovic izdanak nase skole, kasnije usavrsavane u Grckoj: http://youtu.be/GAyNFLXF-_k
Korisnikov avatar
By Gale
Obiliću, i Kukoč i Stojaković su izdanci Ex-Yu škole, jer, u vreme kada su igrački formirani, nikakva "srpska i "hrvatska" škola nije postojala. Stojaković je jedino prelazak iz juniora u seniore završio u Grčkoj, mada, i to kod našeg trenera - kod Dragana Šakote, mislim.

Sad, ako sam negde pogrešio u faktografiji, neka me neko slobodno ispravi.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
bender bi trebao biti nešto najsličnije kukoču,iako nisu identični tip igrača. on je prototip modernog košarkaša, utjelovio je sve najbolje što moderna košarka traži-prije svega nevjerojatna kombinacija atleticizma (jan vesely tijelo) , razumijevanje igre , te korištenje prostora,još pogotovo u tranziciji. sigurno je najtalentiraniji europski igrač kojeg sam vidio tamo od pau gasola i dirka, i u najgorem slučaju ga vidim kao andreja kiriljenka. zadao sam mu puno,ali ako on nemože,tko može.
Korisnikov avatar
By Peja
Iskreno ne verujem previse u te prognoze kad se za nekog toliko dobrog predvidja..
ALI, PP je prosle sezone pricao da je Mario najtalentovaniji bek ex-yu sto smo mi odmah prihvatili na noz i pricali kako je BB bolji, ali sad mislim malo drugacije..
Tako da posle tog pogotka, obraticu vise paznje na Bendera odsad
Korisnikov avatar
By Jomer
PP ovo za MAzalina je juce nekoliko puta ponovio Srdjan sa SK, da ce verovatno nazad u CIbonu, i neko tvoje misljenje o Mavri i Marineliju, Srdjan ubija kad prenosi njih dvojicu proglasava ih ekstra talentima, ja sam cak mislio da su mladju ali kad sam video da su na primer Vasino godiste nesto i nisam siguran za njih, isto je juce tokom prenosa pricao o nekom klincu iz Cibone 2000 iz Austrije cudo od deteta?
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]