Stare teme
By Bojdo
kuku lele napisao:
Zex88 napisao:Dobro,mi u košarci imamo taj kurčevit mentalitet.. Mi na svako prvenstvo idemo da svima sve..:-)
Ma nije to vjeruj mi, i mi smo svako prvenstvo najavljivali medalju al ste vi imali uvijek trenerčine na klupi a mi pogodne kumove ovoj mafiji iz saveza. Da smo mi imali Obradoviće i Ivkoviće na klupi umjesto Vrankovića i Repeše misliš da i mi nebi osvajali medalje? Za boga miloga imali smo 4 mjesto EP s ovim balvanom na klupi.

Samo obratite pažnju kakvu ćemo mi eksploziju imati ove godine s Perasom na klupi. Apsolutno sam uvjeren da smo u finalu ove godine, pogotovo ako se pogleda ždrijeb, najteži protivnici ove godine su nam litva, grčka i slovenija a sve tri su laganom padu.
Fićo ti li si? :D Polako sa finalem. Ovo prvenstvo ce biti izrazito jako, pošto je veliki ulog. Slovenci možda jesu u blagom padu, ali ce doci u najjačem sastavu i bice teško premostiva prepreka za mnoge. Grci isto tako nisu za potcjenjivanje , i oni za razliku od vas imaju nekakav kult reprezentacije u kosarci, što je takodje bitno .

Ova Euroliga je vecim djelom protekla u apsolutnj dominaciji srpskih igrača , što se nije desilo ne pamtim od kada , svi su izrazitoj formi ( mislim na nosioce) , ali opet se ne usudim prgnozirati nekakvu " siguru " medalju , iako nas svrstavaju u najuzi krug favorita, uz Francuze i Spance!
By Faul u napadu
Heisenberg napisao:Ja samo znam da je kojim slucajem Repesa trener Zvezde ili reprezentacije ja bih izvrsio harikiri, konzervativan, iritantan, klasican alibi trener, stalno nesto teoretise, a da mu das Golden State od njih bi napravio Niznji Novgorod,
Ova ti je dobra :D ....i istinita :clap:
By kuku lele
Bojdo napisao:
kuku lele napisao:
Zex88 napisao:Dobro,mi u košarci imamo taj kurčevit mentalitet.. Mi na svako prvenstvo idemo da svima sve..:-)
Ma nije to vjeruj mi, i mi smo svako prvenstvo najavljivali medalju al ste vi imali uvijek trenerčine na klupi a mi pogodne kumove ovoj mafiji iz saveza. Da smo mi imali Obradoviće i Ivkoviće na klupi umjesto Vrankovića i Repeše misliš da i mi nebi osvajali medalje? Za boga miloga imali smo 4 mjesto EP s ovim balvanom na klupi.

Samo obratite pažnju kakvu ćemo mi eksploziju imati ove godine s Perasom na klupi. Apsolutno sam uvjeren da smo u finalu ove godine, pogotovo ako se pogleda ždrijeb, najteži protivnici ove godine su nam litva, grčka i slovenija a sve tri su laganom padu.
Fićo ti li si? :D Polako sa finalem. Ovo prvenstvo ce biti izrazito jako, pošto je veliki ulog. Slovenci možda jesu u blagom padu, ali ce doci u najjačem sastavu i bice teško premostiva prepreka za mnoge. Grci isto tako nisu za potcjenjivanje , i oni za razliku od vas imaju nekakav kult reprezentacije u kosarci, što je takodje bitno .

Ova Euroliga je vecim djelom protekla u apsolutnj dominaciji srpskih igrača , što se nije desilo ne pamtim od kada , svi su izrazitoj formi ( mislim na nosioce) , ali opet se ne usudim prgnozirati nekakvu " siguru " medalju , iako nas svrstavaju u najuzi krug favorita, uz Francuze i Spance!
Fićo?

Iskreno da ti kažem nikad nisam razumio to "polako sa najavama" mentalitet kada se radi o navijačima, pogotovo sada kada nakon zadnjih 5-6 natjecanja za promjenu i jesam optimist.

Razumijem zašto se ne usudiš prognozirati medalju Srbiji zato što su vaša grupa i grupa s kojom se križate nakrcane dobrim ekipama koje će povest sve najjače igrače kako za sada izgleda. Dok ako pogledaš kod nas u grupi realno jedino su grci i slovenci prijetnje i definitivno nas mogu dobit al čak i da se to desi grupa s kojom se križamo je najlakša na EP.

I ono najvažnije - mi prvi put da imamo trenerčinu u najboljim godinama na klupi, zato i jesam tako siguran da će hrvatska ovaj put biti nebo i zemlja s prijašnjim godinama, od načina na koji ćemo igrat do mentaliteta s kojim ćemo ulaziti u tekme i na kraju do obrane koja će biti puno kompaktnija( a ne ono repešino trčanje ko hrpa majmuna i njegovo deranje "ruuuuukeeeeeeeee").
Korisnikov avatar
By The Answer
Tako je, ovo EP nece biti kao proslo SP kad su one dzukele namestile zreb tako da se A i B grupe ne ukrstaju sa C i D tj da se oni ne nadju sa Amerima pre finala :D
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sto kaze Jomer vi imate otvoren put do cetvrtfinala, ali brale tu vas sugurno nece cekati Ukrajina, vec Spanija, Francuska, Srbija, a svi znamo da je vas mentalitet krs kao u nasih fudbalera, nema to toliko veze sa trenerom koliko vi mislite, izgubili ste kosarkasku kulturu, recimo Litvanija nema nista bolje igrace, a uvek bi se kladio na njihovu pobedu u nokaut fazi protiv vas.
Po meni kljuc vasih eventualnih uspeha je iskljucivo Dario Saric, Spaniji nisu treneri pomogli da postane kosarkaska velesila i da ih podigne iz kanala u kom su bili, vec glavom i bradom Pau Gasol, ta prica mi smo imali Zeljka Obradovica pa smo zato uzimali medalje ne pije vodu, pa taj Zeljko je imao u timu jednog Bodirogu, Stojakovica, Divca...
Svi se cude kako je Sale uzeo srebro, ali ove sezone se lepo vidi kakve je igrace imao, a i sto kaze Zex nama je u krvi kosarka, idemo da prvenstvo i ne jebemo zivu silu, Jovic i Kalinic ne brecaju ni od koga iako su igrali u Radnickom, kod vas to nije slucaj.
By kuku lele
Heisenberg napisao:Sto kaze Jomer vi imate otvoren put do cetvrtfinala, ali brale tu vas sugurno nece cekati Ukrajina, vec Spanija, Francuska, Srbija, a svi znamo da je vas mentalitet krs kao u nasih fudbalera, nema to toliko veze sa trenerom koliko vi mislite, izgubili ste kosarkasku kulturu, recimo Litvanija nema nista bolje igrace, a uvek bi se kladio na njihovu pobedu u nokaut fazi protiv vas.
Po meni kljuc vasih eventualnih uspeha je iskljucivo Dario Saric, Spaniji nisu treneri pomogli da postane kosarkaska velesila i da ih podigne iz kanala u kom su bili, vec glavom i bradom Pau Gasol, ta prica mi smo imali Zeljka Obradovica pa smo zato uzimali medalje ne pije vodu, pa taj Zeljko je imao u timu jednog Bodirogu, Stojakovica, Divca...
Svi se cude kako je Sale uzeo srebro, ali ove sezone se lepo vidi kakve je igrace imao, a i sto kaze Zex nama je u krvi kosarka, idemo da prvenstvo i ne jebemo zivu silu, Jovic i Kalinic ne brecaju ni od koga iako su igrali u Radnickom, kod vas to nije slucaj.

A šta da ti kažem osim da se ne slažem. To objašnjenje da mi kao nacija nemamo dovoljno razvijenu košarkašku kulturu pa zbog toga naši imaju krivi mentalitet mi više zvuči kao prazno mlaćenje slame.

činjenica je da su nama zadnja tri trenera bili Repeša, Sunara i Vranković pa da te ja upitam kakve bi Srbija ili litva imala rezultate s ta tri trenera?

Jedina je razlika da bi puuuno teže kod vas se dogodilo da imate tri takva polutrenera na klupi.

Po meni je to jedini razlog naših lutanja a ne nepostojanje nekog mitskog pobjedničkog mentaliteta ili kulta reprezentacije. S pobjedama dolazi privid i prvog i drugog.
Korisnikov avatar
By Peja
Pa cekaj mi smo ovo leto imali Sasu na klupi, koji je u tom trenutku bio losiji trener od sve te trojice, imao samo losu epizodu u Italiji
Ali upravo tu dolazi mentalitet, gde za par nedelja na pripremama on postane trener a BB i Teo igracine
By kuku lele
Peja napisao:Pa cekaj mi smo ovo leto imali Sasu na klupi, koji je u tom trenutku bio losiji trener od sve te trojice, imao samo losu epizodu u Italiji
Ali upravo tu dolazi mentalitet, gde za par nedelja na pripremama on postane trener a BB i Teo igracine
to je točno ono o čemu ja govorim da vi radite s tim "mentalitetom", kakve veze ima mentalitet s dobrim pripremama koje su stručno odrađene od Saleta s pomoću Mute i ostatka stručnog kadra?

Isto tako nisam znao da su BB i Teo postali igračine baš u ta dva tjedna baš zbog tog mitskog ..::MENTALITETA::..

A ako ti misliš da je Sale bio lošiji trener od Sunare i Vrankovića onda neznam šta da ti kažem... jedini razlog da to kažeš je ili da neznaš ko su oni ili ih nikad nisi čuo kako se muče sklopiti smislenu rečenicu.

Meni samo smeta ta mitomanija gdje se sve pokušava banalizirati sa eterijalnim objašnjenjima dok se očito radi o jednostavnim razlozima - u večini slučajeva su ti razlozi nestručnost ili nerad ( i to negovorim samo o košarci ili sportu nego općenito)
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]