- Sub Apr 11, 2015 2:50 pm
Si gledao možda Valensiju prošle sezone?
Meni je ono bila šica ko po špagi.
Neznam možda sam subjektivan ali ono što je Peras u ciboni radio one dvije sezone mi je ostalo u pamćenju kao trenersko čudo i da nije bilo one kecmanove trojke imam osjećaj da me uopće nebi sada ovo pitao...
tako da da meni Peras ide u istu rećenicu s Žocom i Dudom i zaista se nadam da će to u budućnosti moći dokazati.
A ovo po ćemu je Spahija bolji od Perasa - brate sve sve al ne stavljaj mi Spahiju u istu rečenicu sa Perasom
Heisenberg napisao:kuku lele napisao:Brate sve sve, ali ne stavljaj mi Perasovica u istu recenicu sa Zeljkom i Dudom, mada kod vecine tvojih zemljaka se Duda ne kotira bas dobro, jer "sistematski unistava Sarica"Heisenberg napisao:Koliko se ja secam vama je i Neven Spahija bio trener i tada ste imali jos jacu ekipu nego danas...Da i tada smo opljačani 2005. kod vas od mistera Lamonice i đubradi iz španjolske.
S tim da po meni i Spahija može samo čistit cipele Žocu, Dudi, Saletu i Perasu![]()
I ne znam na osnovu cega je to taj famozni Peras bolji od Spahije?
Si gledao možda Valensiju prošle sezone?
Meni je ono bila šica ko po špagi.
Neznam možda sam subjektivan ali ono što je Peras u ciboni radio one dvije sezone mi je ostalo u pamćenju kao trenersko čudo i da nije bilo one kecmanove trojke imam osjećaj da me uopće nebi sada ovo pitao...
tako da da meni Peras ide u istu rećenicu s Žocom i Dudom i zaista se nadam da će to u budućnosti moći dokazati.
A ovo po ćemu je Spahija bolji od Perasa - brate sve sve al ne stavljaj mi Spahiju u istu rečenicu sa Perasom