Stare teme
By kuku lele
Heisenberg napisao:
kuku lele napisao:
Heisenberg napisao:Koliko se ja secam vama je i Neven Spahija bio trener i tada ste imali jos jacu ekipu nego danas...
Da i tada smo opljačani 2005. kod vas od mistera Lamonice i đubradi iz španjolske.

S tim da po meni i Spahija može samo čistit cipele Žocu, Dudi, Saletu i Perasu
Brate sve sve, ali ne stavljaj mi Perasovica u istu recenicu sa Zeljkom i Dudom, mada kod vecine tvojih zemljaka se Duda ne kotira bas dobro, jer "sistematski unistava Sarica" :D
I ne znam na osnovu cega je to taj famozni Peras bolji od Spahije?

Si gledao možda Valensiju prošle sezone?

Meni je ono bila šica ko po špagi.

Neznam možda sam subjektivan ali ono što je Peras u ciboni radio one dvije sezone mi je ostalo u pamćenju kao trenersko čudo i da nije bilo one kecmanove trojke imam osjećaj da me uopće nebi sada ovo pitao...

tako da da meni Peras ide u istu rećenicu s Žocom i Dudom i zaista se nadam da će to u budućnosti moći dokazati.

A ovo po ćemu je Spahija bolji od Perasa - brate sve sve al ne stavljaj mi Spahiju u istu rečenicu sa Perasom :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Jake riječi koristiš, ne stavljanje u istu rečenicu????

Ajde sad me baš zanima po čemu je konkretno perasovic bolji trener toliko od spahije?
By kuku lele
Pink Panther napisao:Neozbiljno je reći da je repesa ( bio) loš trener. Svakako je dobar trener, vodio je jake klubove 20 godina u euroligi, u reprezentaciju.
Ali vrijeme ga je pregazilo, sujetan je i loš čovjek, te kao mnogi drugi nije prepoznao trenutak da se povuče u drugi plan, da bi mu svi okrenuli leđa iznutra. Lik je pročitana knjiga, košarkaški teoretičar. Nimalo improvizacije, rizika, smeka...
Ali zna on da se razumijemo....
Ali čekaj nemožeš ti sada to rastaviti ako je sujetan uvodi nervozu u momčad i nema šmeka kako onda može biti to dobar trener?

Isto vrijedi i za spahiju ako nemože nametnut autoritet i prenesti svoje znanje na igru kako može biti vrhunski trener (iako ovo govorim sa zadrškom zato što mu to nije uspjelo sam jedanput i ot kao što veliš u močvari)
By Bojdo
Šta tek onda reći za Duletovo "čudo" sa Partizanom u Evropi , na osnovu kojeg je pokupio priznanjen najboljeg. Ali opet Žoc je Žoc, za sva vremena nedostižan.
By kuku lele
Pink Panther napisao:Jake riječi koristiš, ne stavljanje u istu rečenicu????

Ajde sad me baš zanima po čemu je konkretno perasovic bolji trener toliko od spahije?
ovo zadnje je bila šala zato :D to je on meni rekao za perasa pa se zajebavam.

Kažem za perasa sam možda subjektivan ali pogledaj samo rezultate jedno i drugog u ciboni
By kuku lele
Bojdo napisao:Šta tek onda reći za Duletovo "čudo" sa Partizanom u Evropi , na osnovu kojeg je pokupio priznanjen najboljeg. Ali opet Žoc je Žoc, za sva vremena nedostižan.
Istina i niko to ne opovrgava
By Bojdo
Ok, isto tako niko ne poriče da je Perasović dobar trener, ali ne može u isti " dzak " sa Dudom i Obradovićem. I to nije nikakva tragedija , jer su to najbolji treneri svih vremena, prvanstveno Obradović, koji nije toliko ni mator, i ko zna koliko ce još trofeja da sabere.
By kuku lele
Bojdo napisao:Ok, isto tako niko ne poriče da je Perasović dobar trener, ali ne može u isti " dzak " sa Dudom i Obradovićem. I to nije nikakva tragedija , jer su to najbolji treneri svih vremena, prvanstveno Obradović, koji nije toliko ni mator, i ko zna koliko ce još trofeja da sabere.

al ona konferencija nakon ispadanja od francuske ako nisam 5 puta odgledao, automatski ti je jasno zašto je osvojio sve što je osvojio. Iako meni još neide u glavu da Žoc nije sa Srbijom uspio niš napraviti, šta su ti momci bili takve promaje u glavi?
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Brate Peras je prosle sezone uzeo Evrokup koji je za dve klase slabije takmicenje od Evrolige, ove sezone ni bleda senka te Valensije i covek dobio otkaz, pa Zvezda ih je dva puta isprasila samo ove godine i to "stoka" razlikom, a koliko se secam ta Cibona je imala jednog Marka Tomasa, Bojana Bogdanovica, Gordona koji je posle otisao u CSKA, ispade po tebi da je igrao sa juniorima, Zeljko 7 titula prvaka Evrope i par zlata za repezentacijom i tebi smeta sto ti kazem da ne idu u istu recenicu!? :?
By kuku lele
Heisenberg napisao:Brate Peras je prosle sezone uzeo Evrokup koji je za dve klase slabije takmicenje od Evrolige, ove sezone ni bleda senka te Valensije i covek dobio otkaz, pa Zvezda ih je dva puta isprasila samo ove godine i to "stoka" razlikom, a koliko se secam ta Cibona je imala jednog Marka Tomasa, Bojana Bogdanovica, Gordona koji je posle otisao u CSKA, ispade po tebi da je igrao sa juniorima, Zeljko 7 titula prvaka Evrope i par zlata za repezentacijom i tebi smeta sto ti kazem da ne idu u istu recenicu!? :?

Di sam ja rekao da meni to smeta ili sam te napadao? samo sam rekao da se nadam da će u budućnosti dokazati da zaslužuje biti gledan u tom rangu trenera isto kao što sam dva puta napisao da sam možda subjektivan što se tiče perasa.

A što se tiće ove rečenice ja sam samo rekao da Spahija po meni ne ide u istu rečenicu sa Žocom, Dudom, Perasom i Saletom. S tim da u potpunosti sam svjestan da Duda I pogotovo Žoc su bolji treneri od ove dvojice

Isto tako nemreš sam reć da je Peras imao na pladnju Bogdanovića kada ga je ovaj napravio u ono što je ovaj danas kad je došao u Cibonu nakon što je odrađivao posudbe iz Reala i stagnirao. A i uostalom nerazumijem tvoju konstataciju što je on trebao napraviti neki ekstra posao bez ijednog pravog igrača?

Peras je očito namjerno tenkiro ovu sezonu sa Valensijom jer je htio otkaz da može preuzet repku :mrgreen:
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 38

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]