Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Salvatore Guliano napisao:samo jos jedno pitanje za nas glupe... kako jos da udjem u ligu ?
Ligas privadas, onda ides ono inscirbrise en una liga bla bla, zatim kliknes na slovo K, nadjes ligu kosarkars, obelezis onaj kruzic pored nje, i dole u dnu ispod spiska svih liga kucas sifru koja je na prvoj strani teme.

edit bio si brzi
The Answer napisao:
Salvatore Guliano napisao:samo jos jedno pitanje za nas glupe... kako jos da udjem u ligu ?
Ligas privadas, onda ides ono inscirbrise en una liga bla bla, zatim kliknes na slovo K, nadjes ligu kosarkars, obelezis onaj kruzic pored nje, i dole u dnu ispod spiska svih liga kucas sifru koja je na prvoj strani teme.

edit bio si brzi
:D

Edit a kako ide bodovanje ? bar da znam onako uopste posto sam limitiran sto se toga tice
Korisnikov avatar
By The Answer
Salvatore Guliano napisao:
The Answer napisao:

edit bio si brzi
:D

Edit a kako ide bodovanje ? bar da znam onako uopste posto sam limitiran sto se toga tice
Klasika, ako si ikada igrao bilo koji kosarkaski fantazi znas sve. Jedino ne znam da li se racunaju iznudjeni faulovi, ne secam se. Cene rastu gore-dole, u zavisnosti od ucinka, kao na ABA, ELFC... Max rast i pad je 15%
Korisnikov avatar
By The Answer
Poeni+skokovi+asistencije+ukradene lopte+ iznudjen faul+banane- izgubljene lopte- promasaj suta- napravljen faul... tako nekako, mozda ima nesto da fali
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 31
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]