Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
Lucky napisao: Cibona jeste slaba ali se ne bih slozio da je Mega jedna od ''slabijih'' ekipa. Cak mislim da ce biti medju prvih 5-6 ekipa u ligi, a koliko mogu cemo vidjeti sledece kolo protiv CZ.
Proslogodisnja Vizura je po meni bila dosta jaca od ove a zavrsila je na 7-8 mestu. Sad od "vrhunskih" igraca ostao je samo Miljen i Jokic.
Korisnikov avatar
By Lucky
Gaja napisao:
Lucky napisao: Cibona jeste slaba ali se ne bih slozio da je Mega jedna od ''slabijih'' ekipa. Cak mislim da ce biti medju prvih 5-6 ekipa u ligi, a koliko mogu cemo vidjeti sledece kolo protiv CZ.
Proslogodisnja Vizura je po meni bila dosta jaca od ove a zavrsila je na 7-8 mestu. Sad od "vrhunskih" igraca ostao je samo Miljen i Jokic.
Jeste ali tada su i mnoge druge ekipe bile jace nego danas. Znaci, htio sam reci da je Mega mozda najmanje oslabljena od tih ekipa.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
evo prespavana noć,gledam snimku
aco kakav je,stalno u ratu sa sucima,povukao je dobar potez.nemožemo dozvoljavati nekim slovenskim klošarima da se iživljavaju,usto ti se smiju i krevelje u lice tokom utakmice.vujošević bi za puno puno manje istupio iz lige.

sudili su nam 8 tehničkih u 3 kola ( slovima OSAM u TRI kola ).meni to nije normalno,nagledao sam se svega i svačega,al rimac vodi utakmicu kao janje.

igrač mega vizure jokić koji igra preko 35 minuta u prosjeku napravi prvi faul u sezoni nakon 3 utakmice?? ejjj,čovjek igra pod košem,koliko je tu samo borbe za poziciju i skok,pomaganja u obrani,obrane posta. jel to ikom na ovom forumu normalno??

sad idemo na najbolji dio, omjer slobodnih bacanja 38-16 u korist mege, cibona napravila 50% prekršaja više. okej, moguće bi to bilo ako ne uzmemo u obzir sljedeće okolnosti:
-cibona PnR brani u flatu ili u dropu (generalno tu je dosta zoniranja i skupljanja), dok mega vizura agresivno hedge i do 8,9 m,ili pak preuzimanje - svakom tko i nije igrao košarku nego ju gledao,jasno je koja vrsta obrane provocira više prekršaja i generalno traži puno više agresije i kontakta
-mega igra presing na loptu na barem 3/4 terena
-cibona koristi kombinirane zonske principe , mega isključivo čovjek obranu

Kako je onda moguće da ako su uzere u obzir sve okolnosti mi napravimo 50% više prekršaja????

drugo poluvrijeme je posebna priča,omjer bacanja 20-3 ( DVADESET NAPRAMA TRI) , uz legendarno kreveljenje slovenskih pičketina na poluvremenu.

znam ja da je ovo mišku bitan projekt,ali se ruga svima koji se bave košarkom. nismo ovo zaslužili sinoć.sve više odobravam metode koje koristi vujošević.seri,prijeti,pritišći,bolje i to pa imat jebačko dobro suđenje već deset godina,a ne ovo. a ako misli da ovo koristi malom jokiću,e grdno se miško vara,proći će kao ukić u tauceramici i barci nakon što je imao identičnu situaciju u splitu.
Korisnikov avatar
By Gale
Jbg, Pink, nisam gledao, prenosa nije bilo, a pronalažanje stream-a se zakomplikovalo...
Znao sam da Jokić nije napravio nijedan faul do sada, ali mislio sam da je to zato što i ne igra odbranu ( na taj me je zaključak naveo broj poena koji postiže i prima Mega).
Inače, kakvo su izdanje imali Miljenović i Jokić? Na šta liči Zagorac iz Mege?
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja ono što sam gledao,Mega je igrala očajnu odbranu..Brdo otvorenih situacija je imala Cibona..E sad,većinu su promašili. Nisam sad puno zagledao,jer sam stalno bio na vezi sa Islandom(vs oranje).
Miljenović se pita tamo,on je alfa mužjak,da neki nisu promašili zicere ili se usrali,imao bi sigurno 10+ asistencija..
Jokić je iznervirao Miloja samo tako kad se dva puta digao u kontri za tri i kao Tepić jedva dobacio do polukruga..
Korisnikov avatar
By Pink Panther
ma miljenović je maestro košarke, igra nevjerojatnom lakoćom. ubio je on nas,naravno da se pita igrače mege.
jokić je moćan,velik plafon. taj mali zagorac se i meni sviđa,fizika je tu,dobar osijećaj za prostor i vrijeme,ali još mora definirati svoju igru.

a to za suđenje eto više neću,samo je stvar kriterija. tu mislim na one obvezne elemente igre kao skok,faul,blok,boxout. jbg,oba tima igraju 80% čisti PnR,onda je bitno da se kroz te blokove jednako omogućuje igra na obje strane.nije tu bilo neke krucijalne greške,nego kriterij.a znam da nije slučajno jer se slovenci smiju.
Korisnikov avatar
By Kure
Pink Panther napisao:evo prespavana noć,gledam snimku
aco kakav je,stalno u ratu sa sucima,povukao je dobar potez.nemožemo dozvoljavati nekim slovenskim klošarima da se iživljavaju,usto ti se smiju i krevelje u lice tokom utakmice.vujošević bi za puno puno manje istupio iz lige.

sudili su nam 8 tehničkih u 3 kola ( slovima OSAM u TRI kola ).meni to nije normalno,nagledao sam se svega i svačega,al rimac vodi utakmicu kao janje.

igrač mega vizure jokić koji igra preko 35 minuta u prosjeku napravi prvi faul u sezoni nakon 3 utakmice?? ejjj,čovjek igra pod košem,koliko je tu samo borbe za poziciju i skok,pomaganja u obrani,obrane posta. jel to ikom na ovom forumu normalno??

sad idemo na najbolji dio, omjer slobodnih bacanja 38-16 u korist mege, cibona napravila 50% prekršaja više. okej, moguće bi to bilo ako ne uzmemo u obzir sljedeće okolnosti:
-cibona PnR brani u flatu ili u dropu (generalno tu je dosta zoniranja i skupljanja), dok mega vizura agresivno hedge i do 8,9 m,ili pak preuzimanje - svakom tko i nije igrao košarku nego ju gledao,jasno je koja vrsta obrane provocira više prekršaja i generalno traži puno više agresije i kontakta
-mega igra presing na loptu na barem 3/4 terena
-cibona koristi kombinirane zonske principe , mega isključivo čovjek obranu

Kako je onda moguće da ako su uzere u obzir sve okolnosti mi napravimo 50% više prekršaja????

drugo poluvrijeme je posebna priča,omjer bacanja 20-3 ( DVADESET NAPRAMA TRI) , uz legendarno kreveljenje slovenskih pičketina na poluvremenu.

znam ja da je ovo mišku bitan projekt,ali se ruga svima koji se bave košarkom. nismo ovo zaslužili sinoć.sve više odobravam metode koje koristi vujošević.seri,prijeti,pritišći,bolje i to [highlight=#ffff40]pa imat jebačko dobro suđenje već deset godina[/highlight],a ne ovo. a ako misli da ovo koristi malom jokiću,e grdno se miško vara,proći će kao ukić u tauceramici i barci nakon što je imao identičnu situaciju u splitu.
:roll:
Свашта бих написао, али нећу, посвађаћемо се...
By ladovina
horog napisao:Zasto postoji toliki animozitet izmedju slovenaca i hrvata?
Pa nema nikakvog animoziteta, osim politički isfuranih priča i budaletina koje se lože na takva sranja.

Ali evo jedna u drugom tonu... To je kao da ja tebe pitam zašto Srbi govore "Govori bre Srbski da te ceo svet razume".
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]