Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
familija napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:Dvorana ovdje kod nas (Banja Luka), dvorana Borik se renovira i moće primiti 5000 ljudi (tako kažu, mada ne vjerujem da mogu 5000 navući). Mada mislim da će im za 400-500 stolica progledati kroz prste.
Što se tiče letova, Dodik je planirao neku liniju do Istanbula :roll: Koja krađa para od sirotinje.
Bili su ovi iz Laktaša u pregovorima s Bartolomeuom, valjda će zažmiriti na jedno oko španac :D
Sto se pre Igokea i navijaci vrate u realnost, kasnije ce lakse prihvatiti cinjenicno stanje... :think: ;)
Igokea i navijaci u istoj recenici ne idu, ljudi koji dolaze na utakmice to cine zbog prilike da gledaju dobru kosarku za nase uslove ili da se nebi zamjerili velikom vodji.
Ni u kom slucaju ne treba zanemariti sposobnost Igokee da zaigra u EL, Dodik je spreman sve uslove ispuniti ako to bude zeleo.
By strelac
Kako to mislite da Igokea igra EL.Pa jel vi znate propozicije i sve sta trazi ULEB.
Ispasce ovde da zagovaram da oni neigraju EL,ali kako vam nije jasno da se oni nepitaju ama bas nista.
hala 5000 mesta ajde i da prosire postojecu
aerodrom sa ne znam koliko dnevnih medjunarodnih letova. to ce da ostavri ali kako.Rec je o redovni linijama.
Oni sad imaju tri leta dnevno od toga 2 za cirih.Sad ce CSKa kad dolazi na utakmicu da leti za Cirih dan ranije pa onda za Laktase.Oce,ali u nekom drugom svetu.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Kao prvo organski ne podnosim igokeu, tako da me ne stavljate sa njom u rečenicu.

Kao drugo prenosim vas šta sam saznao, vidjećemo preko ljeta šta će biti. I meni je neralno da igraju EL, nikako to ne bi volio zbog nekih drugih stvari.
Korisnikov avatar
By familija
MileBL napisao:
familija napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:Dvorana ovdje kod nas (Banja Luka), dvorana Borik se renovira i moće primiti 5000 ljudi (tako kažu, mada ne vjerujem da mogu 5000 navući). Mada mislim da će im za 400-500 stolica progledati kroz prste.
Što se tiče letova, Dodik je planirao neku liniju do Istanbula :roll: Koja krađa para od sirotinje.
Bili su ovi iz Laktaša u pregovorima s Bartolomeuom, valjda će zažmiriti na jedno oko španac :D
Sto se pre Igokea i navijaci vrate u realnost, kasnije ce lakse prihvatiti cinjenicno stanje... :think: ;)
Igokea i navijaci u istoj recenici ne idu, ljudi koji dolaze na utakmice to cine zbog prilike da gledaju dobru kosarku za nase uslove ili da se nebi zamjerili velikom vodji.
Ni u kom slucaju ne treba zanemariti sposobnost Igokee da zaigra u EL, Dodik je spreman sve uslove ispuniti ako to bude zeleo.
Sto rekao @Strelac, ali kako?
Lepo je pisalo u sporazumu, ako prvi u regularnom delu ABA lige ispunjava uslove za B licencu, on ide DIREKTNO u evroligu, u suprotnom idu finalisti...A da me neko ubedi da krajem marta nemas uslove au junu ces imati, e u to vec ne verujem...cak i da imas carobni stapic :naughty:
Znaci, zavrsio se regularni deo, ja ne videh da je pocelo prosirivanje hale, da su uvedeni letovi, da se bilo sta radi po tom pitanju, osim sto su Grujin (Radnicki) i valjda Spasojevic (Igokea) dizali dreku i galamu u izjavama za novine i televiziju....
Dakle, sve po zavrsetku sezone sto se uradi, kod Evrolige nece da pije vodu (neka renoviranja, uvodenje letova, ili eventualna selidba u druguihalu i grad, ici ce na razmatranje (citaj odbijanje) od Evrolige za samo ucestvovanje...
Sve to ovi iz dva kluba vrlo dobro znaju.... :naughty: :snooty:
By kosta76
Stvarno zeljno iscekujem sledecu sezonu kada ce se kao sto rece @Familija promeniti sistem takmicenja. U plej of seriji niko nece moci da nam pridje blizu. Navijam jedino da ove godine pobedimo u polufinalu. Bez obzira na propozicije sa infrastrukturom koje namece Evroliga, lose bi se osecao da igramo Evroligu nekom politickom odlukom. To nije nacin Partizana.
Hiljadu puta smo se lose osecali zbog povlascenosti bogatih klubova, pa nije manir da izigravamo vlastelu koja ima aerodrom, veliku dvoranu i sl. Sport je za svakoga, i uvek treba da igra bolji
By gregh
ja se samo plasim da nismo mnogo poleteli...i mi kao navijaci i igraci...govori se o nekom naglom velikom usponu forme,a realno sem zvezde u zadnjih mesec dana nismo imali ozbiljnog protivnika...nije skoplje i ocajna partija sa mzt bila tako daleko...
Korisnikov avatar
By BogdanB
familija napisao:Tegi pusta finale iz Zagreba i trojku Kecmana....
Lepo se zagrevamo!!! :clap: :bow-blue: :bow-yellow: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbupleft: :handgestures-thumbupright:
Samo mi se pojavio osmeh na licu kada sam video :D
  • 1
  • 845
  • 846
  • 847
  • 848
  • 849
  • 1422
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]