MileBL napisao:familija napisao:ULTRA KOŠARKA napisao:Dvorana ovdje kod nas (Banja Luka), dvorana Borik se renovira i moće primiti 5000 ljudi (tako kažu, mada ne vjerujem da mogu 5000 navući). Mada mislim da će im za 400-500 stolica progledati kroz prste.
Što se tiče letova, Dodik je planirao neku liniju do Istanbula
Koja krađa para od sirotinje.
Bili su ovi iz Laktaša u pregovorima s Bartolomeuom, valjda će zažmiriti na jedno oko španac 
Sto se pre Igokea i navijaci vrate u realnost, kasnije ce lakse prihvatiti cinjenicno stanje...

Igokea i navijaci u istoj recenici ne idu, ljudi koji dolaze na utakmice to cine zbog prilike da gledaju dobru kosarku za nase uslove ili da se nebi zamjerili velikom vodji.
Ni u kom slucaju ne treba zanemariti sposobnost Igokee da zaigra u EL, Dodik je spreman sve uslove ispuniti ako to bude zeleo.
Sto rekao @Strelac, ali kako?
Lepo je pisalo u sporazumu, ako prvi u regularnom delu ABA lige ispunjava uslove za B licencu, on ide DIREKTNO u evroligu, u suprotnom idu finalisti...A da me neko ubedi da krajem marta nemas uslove au junu ces imati, e u to vec ne verujem...cak i da imas carobni stapic
Znaci, zavrsio se regularni deo, ja ne videh da je pocelo prosirivanje hale, da su uvedeni letovi, da se bilo sta radi po tom pitanju, osim sto su Grujin (Radnicki) i valjda Spasojevic (Igokea) dizali dreku i galamu u izjavama za novine i televiziju....
Dakle, sve po zavrsetku sezone sto se uradi, kod Evrolige nece da pije vodu (neka renoviranja, uvodenje letova, ili eventualna selidba u druguihalu i grad, ici ce na razmatranje (citaj odbijanje) od Evrolige za samo ucestvovanje...
Sve to ovi iz dva kluba vrlo dobro znaju....

http://www.dodaj.rs/f/f/lt/ffmxFBx/trofej.gif
"Nije vazno koliko puta padnes, vazno je da svaki put ustanes..."