Stare teme
By horog
ladovina napisao:
horog napisao:Zasto postoji toliki animozitet izmedju slovenaca i hrvata?
Pa nema nikakvog animoziteta, osim politički isfuranih priča i budaletina koje se lože na takva sranja.

Ali evo jedna u drugom tonu... To je kao da ja tebe pitam zašto Srbi govore "Govori bre Srbski da te ceo svet razume".
Pa zasto nas prijatelj PP onda kaze: slovenacki klosari i slovenacke picketine, kad moze jednostavno sve to reci bez stavljanja nacionalnog predznaka. Meni licno ne smetaju ni jedni ni drugi.
By Edibledi
horog napisao:
ladovina napisao:
horog napisao:Zasto postoji toliki animozitet izmedju slovenaca i hrvata?
Pa nema nikakvog animoziteta, osim politički isfuranih priča i budaletina koje se lože na takva sranja.

Ali evo jedna u drugom tonu... To je kao da ja tebe pitam zašto Srbi govore "Govori bre Srbski da te ceo svet razume".
Pa zasto nas prijatelj PP onda kaze: slovenacki klosari i slovenacke picketine, kad moze jednostavno sve to reci bez stavljanja nacionalnog predznaka. Meni licno ne smetaju ni jedni ni drugi.
Можда човек мисли да на форуму нема ниједан Словенац. 8-)
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ne bi da kujem teorije zavjere, ali čini mi se da Miško uzima košarkašku ulogu Ranka Stojića, vedri i oblači ABA ligom, ko ovaj JSL-om.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
dajte pa nisam ništa nacionalno ukazivao niti mi je to bitno,da su suci iz mongolije napisao bi mongolski klošari
nemam apsolutno niš protiv slovenaca ,da nebi itko pomislio
Korisnikov avatar
By rudonja
Ljudi cemu ovo, ovo su nepotrebne stvari.
By Faul u napadu
Evo meni Hrvatu Tomislavu je žena iz Beograda od mame Slovenke i tate Crnogorca.....ja smijem srati po svima :D ...

Nisam gledao utakmicu Vizura-Cibona tako da ne mogu napisati ništa o suđenju....ali kad bi suci bili najveći problem Cibone onda bi taj nekad veliki klub bio na konju.Na žalost Cibona nije na konju (pa ni na magarcu) nego je u .urcu!Tu prvenstveno mislim na roster koji je sasvim sigurno najslabiji u povijesti kluba o kojem sam do sada u nekoliko navrata pisao pa nema potrebe da se ponavljam.Naravno sve to ne znaći da u Ciboni ne smiju biti nezadovoljni suđenjem.Ali po dobrom starom običaju ovih krajeva budu i njima suci koji put pomogli....
Korisnikov avatar
By Poska
Evo da napišem na latinici da se ne bi mučili. To što Pink kaže, donekle i ima smisla i nema. Ok je to za tehničke što je u 3 meča stvarno neshvatljivo, ali ono za Jokića me i ne čudi, Mega ne igra odbranu uopšte, oni pobeđuju na koš više, ili ako protivnike stane šut. Znači, kada bi protivnik pogađao, oni bi gubili 100%(jer prvo pol, Cibona ih je ubila iz pika, i mnogo napada završavala baš na ziceru). Ono što Rimac treba da uradi je da malo više zaštiti tim, ali to znači da tehničku ne sme da dobije klupa i igrač, već samo on. Mislim da svako zna zbog čega trener dobija tehničku. Da bi okrenuo suđenje, ili ga makar izbalansirao, to je jasno. Sada može se reći da je Mega imala domaćinsko suđenje, ali Rimac mora na domaćem terenu da zaštiti ove igrače i tim. Jer to je kao i u našoj ligi što je bilo, videli da je KKP oslabio pa hoće svi da ga uzjašu, al' na kraju džaba, nije Dule od juče. Isto tako bi moglo da se kaže za one dve tehničke Duletu, ajde prva i donekle, druga mi skroz nije jasna, još nije ni uradio ništa što inače radi. I je l' propisano sada neko pravilo kada isključe trenera da je odmah suspendovan za naredni meč ili? Odoh sada malo sa ove teme, ali bitno je mnogo da oni koji mogu(u ovom slučaju Rimac) zaštite ovakvu Cibonu na svaki način, čak i po cenu isključenja, da pokažu da ne može da se vozaju ovako
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]