Stare teme
By Edibledi
Поздрављам тему. Добродошли Вукови са Тушканца!
By horog
Edibledi napisao:Поздрављам тему. Добродошли Вукови са Тушканца!
Cibona zasluzuje posebnu stranicu na forumu. Pozdrav za PP, Faul, Cibos...
Korisnikov avatar
By The Answer
"Ti pleses uvijek sa krivim momcima, s finima, sa Tuskanca"

Nego decki, pricajte mi o Baracu, trebace mi za neki H2H ABA pa da li da ga biram?
Korisnikov avatar
By Pink Panther
The Answer napisao:"Ti pleses uvijek sa krivim momcima, s finima, sa Tuskanca"

Nego decki, pricajte mi o Baracu, trebace mi za neki H2H ABA pa da li da ga biram?
nikako ga nemoj birati još.

dakle, ukratko ću ga predstaviti, razvoj karijere i trenutne mogućnosti.

prije svega,velik talent. odmalena je projektiran za startea reprezentacije,imao je i dobre uvjete za razvoj jer mu se bratu karijera razvila u dobrom smjeru. dakle, prototip jedne moderne četvorke,idealno tijelo,idealan stil igre. eksplodirao je doslovce na sp u19 u litvi kada je hrvatska ubijala, nositelji su bili boris i tada dvije godine mlađi šarić i tri godine mlađi hezonja od konkurencije. razbili smo amere i tada nedodirljivu litvu sa valanciunasom,da bi senzacionalno ispali od argentine u borbi za medalje. barać je igrao sjajno i tu je počela priča o velikoj karijeri.

no u klubu se pomalo mučio,kao dvadesetogodišnjak velikog potencijala nije pokazivao sve što je mogao. neki stariji igrači kao darko planinić,fran pilepić i ramljak su postali nositelji tima. lani je konačno on postao nositelj širokog, prvi igrač i ušao je u sezonu fenomenalno. o koliko je kompletnom igraču riječ neka kaže sljedeći video, protivnik je najteži mogući,a on pokazuje pun repertoar- šut izvana, šut iz driblinga, mogućnost kreacije iz driblinga, PnR kao ballhandler- vrhunsko treće dodavanje u korner slabijom rukom,igra sa posta sa obje ruke....dakle lik ima sve. ako ga moram usporediti sa nekim igračem iz srbije,svakako luka mitrović sa boljim šutem i slabijom energijom u igri. upravo to mu jako zamjeram- mentalitet. i upravo je to razlog zašto neće imati jebačku karijeru ( slično kao i brat). ponekad prefin, djeluje nezainteresirano, malo energije i upitne radne navike. prije godinu dala polomio je križne ligamente koljena. otada nije igrao košarku.oporavak ide sporo,još je POTPUNO NESPREMAN i to bi mogao biti tek za oko dva mjeseca. radi dosta odvojeno od tima na snazi. odmah se i na treningu vidi da je znalac.

dakle video:

za ovu cibonu je prebitan jer je ,čak na razine lige, visoki igrač sposoban kreirati igru. cibona je jeftinija ekipa sastavljena od igrača koji su idealni za PnR napade preko blassa,mavre i engleza. širina u napadu,kvalitetni spot up šuteri, slash and kick-napad na closeout,i puno rolanja visokih. netko kao barać će zlata vrijediti za prijenos lopte,da da dubinu...iako,treba biti realan,čak i kada je 100% spreman, cibona koja je realno identična lanjskoj (sa doduše većom širinom,govorim o stilu) neće moći igrati dobro kao lani čisto jer barać nije razina šišija. dario je bio bolji kreator i služio je kao seundarno playmaker,a drugi razlog je pobjednički mentalitet i energija koju je dario prenio na cijeli tim,što barać nikako nije niti nema.

neka se on oporavi prvo pa ćemo lako o njemu... ;) nadam se da sam pomogao
By Faul u napadu
Ako nije problem za nas starije ne bi bilo loše prevesti na hrvatski ili srpski dio komentara o Baraću.Nije zajebancija nego naprosto ne razumijem neke izraze.Jebiga,u moje vrijeme nije bilo ni picka(već sano dva na dva),a kamoli ostalih stvari o kojima piše Panter Panta :D ....prijedlog za urednike foruma da uvedu Rječnik stranih košarkaških pojmova...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]