Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
#229708
Kaze Limar da je dug smanjen na 3.5 milke
Dragutinovic zaduzen za mladje kategorije

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Poska
#229722
Partizan spreman za nove pobede

Ништа епохално, што се до сада није знало, осим изненађења за Драгутиновића. Лепо је видети Берића и још неке људе. Миленко је исто био. :D

Што се тиче дуга, одрадили банку (која их као сада зове да се договоре, да не буде контра тужбе), и камате према играчима (што су опет више цимали неки бивши играчи, бар тако иде прича). И сам је рекао да је овај део дуга који је остао теже да се исплати, јер је ту добар део дуговања према бившим играчима и то мора да се плати, значи да је ово баш онако реалан дуг. Такође, нема репова из ове сезоне, не дугује се никоме ништа.

Смор много велики за Госа, има клаузулу за Европу од 100к, а за Нба 250к. Много лош уговор је то, мада он није био ту када је прављен.

За млађе категорије је закупљен СЦ Корн у Шумицама на период од 3 године.

За Лончара се знало још око нг овде по Кг-у да ће да постане сд, само се чекало да му се заврши уговор у Шпанији. Као око првог ће гледати да већ доведу домаће играче, и да се после чекају само странци, Новица остаје.

И мање-више то је то.

Е, да, рекоше да је држава, снс, жвалоња и захваљивање било тачно 0 пута. :shock: :o

Eдит: Сада сам се мало распитао, рекоше ми да ће и први тим тренирати овамо у Шумицама у овом сц-у. Пионир само дан пред и на дан утакмице. Много повољније од Пионира. Рационалан потез по мени.
Korisnikov avatar
By Zex88
#229733
I stize Zagorac.. :D Samo jako!!! :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 166
Reprezentacija Srbije

Je l' Tristan Vukčević naš ili još v[…]

Fudbal

Znači ostali su Real, Barselona, Milan, Inter i To[…]