Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Grobar1971
lowone napisao:Slika

Jaoooooo, bre!
Reklo bi se za konjsku dlaku je omašio da izblokira :D
Osvetiće ih Pantersi :D
Korisnikov avatar
By Antoine
Kao što i napisah pre nedelju dana, pobednik meča GB-SF ide u konferencijsko finale jer Panthersi ipak nemaju playoff iskustvo, osim Steve Smitha, i to je večeras presudilo. Pokušali su na početku da glume ludilo i u stilu defanzivaca Seattle Seahawksa poremete napad San Francisca trash talk-om i statement obaranjima, ali su u stvari sagoreli sami sebe u želji i dodatno motivisali napadače 49ersa, pre svega Boldina, Davisa i Kaepernicka.

Ako Denver dobije večeras, što je više nego očekivano, čekaju nas uzbudljiva finala konferencija: napadački festival NE-DEN i defanzivni rat SEA-SF
Korisnikov avatar
By Jaka
Jebi panterse, pevacko trash talk drustvo ! :D

E jbg, SD zamalo intercepiton nemaju sta da traze lagano denver
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Definitivno finale Denver- Seattle i titula ode u Denver. Šteta za Panterse taman sam mislio da će biti nešto od njih, ali biće valjda bolje.
Korisnikov avatar
By djokonda
Zanimljiv će biti draft ove godine...dosta je ekipa koje će da jure QB-a, a kao potencijalni top-5 ističu se dva (Manziel i Bridžvoter). Prvi biraju Hjuston Teksansi i oni će verovatno (ali ne i sigurno) da biraju jednog od njih dvojice. Najzanimljiviji je tu tim Klivlend, kojem samo QB treba za plej-of, sve ostalo imaju na mestu (ofanzivnu liniju, hvatače, odbranu). Oni imaju 4. i 26. pik prve runde i imaju šta da ponude da se pomere napred ukoliko je to potrebno. Njihov 4. pik nije garancija da će dobiti jednog od dvojice navedenih QB-ova jer i Hjuston i Džeksonvil imaju potrebu za QB-om, a biraju pre njih. Predviđam da će oni pokušati da zamene pikove sa Sent Luisom, koji bira sa drugog mesta, ali kojem QB ne treba i koji bi verovatno pokušao da trejdom obezbedi još koji pik...recimo za Sent Luisov 2. pik daće svoj 4. i pik 2. ili 3. runde. Moguće je i da će im Hjuston ponuditi trejd za prvog pika koji Klivlend možda i prihvati ukoliko se zaljube u tačno određenog QB-a (recimo, Bridžvotera). NFL draft je meni jedna od zanimljivijih stvari u profesionalnom sportu. Mnogo je zanimljiviji od NBA drafta gde se cela priča uglavnom vrti oko prvih par pikova. U NFL je mnogo bitniji ukupan broj pikova, jer se sa njima trguje i bitno je kakav skauting tim ima jer je uvek moguće naći odlične prospekte u kasnijim rundama (ne postoji bolji primer od Tom Brejdija). Cela priča oko menadžmenta timom u NFL-u je vrlo zanimljiva i jedan je od glavnih razloga zašto je taj sport toliko zanimljiv. Takođe, fascinantan je način na koje Majk Mejok prati prospekte na NFL.com-u, u periodu od Super Bowl-a do drafta.
Korisnikov avatar
By Antoine
djokonda napisao:Zanimljiv će biti draft ove godine...dosta je ekipa koje će da jure QB-a, a kao potencijalni top-5 ističu se dva (Manziel i Bridžvoter). Prvi biraju Hjuston Teksansi i oni će verovatno (ali ne i sigurno) da biraju jednog od njih dvojice. Najzanimljiviji je tu tim Klivlend, kojem samo QB treba za plej-of, sve ostalo imaju na mestu (ofanzivnu liniju, hvatače, odbranu). Oni imaju 4. i 26. pik prve runde i imaju šta da ponude da se pomere napred ukoliko je to potrebno. Njihov 4. pik nije garancija da će dobiti jednog od dvojice navedenih QB-ova jer i Hjuston i Džeksonvil imaju potrebu za QB-om, a biraju pre njih. Predviđam da će oni pokušati da zamene pikove sa Sent Luisom, koji bira sa drugog mesta, ali kojem QB ne treba i koji bi verovatno pokušao da trejdom obezbedi još koji pik...recimo za Sent Luisov 2. pik daće svoj 4. i pik 2. ili 3. runde. Moguće je i da će im Hjuston ponuditi trejd za prvog pika koji Klivlend možda i prihvati ukoliko se zaljube u tačno određenog QB-a (recimo, Bridžvotera). NFL draft je meni jedna od zanimljivijih stvari u profesionalnom sportu. Mnogo je zanimljiviji od NBA drafta gde se cela priča uglavnom vrti oko prvih par pikova. U NFL je mnogo bitniji ukupan broj pikova, jer se sa njima trguje i bitno je kakav skauting tim ima jer je uvek moguće naći odlične prospekte u kasnijim rundama (ne postoji bolji primer od Tom Brejdija). Cela priča oko menadžmenta timom u NFL-u je vrlo zanimljiva i jedan je od glavnih razloga zašto je taj sport toliko zanimljiv. Takođe, fascinantan je način na koje Majk Mejok prati prospekte na NFL.com-u, u periodu od Super Bowl-a do drafta.
Odličan post! Ne bih tako lako izbacio Blake Bortlesa iz priče, imao je fantastičnu sezonu na UCF i zasenio pomalo i Bridgewatera i Manziela, pa očekujem da bude biran pre jednog od njih dvojce (Manziel), možda i pre obojce. Ne verujem da će Johnny Football biti biran među tri prva pika, on je fantastičan skrembler, ali čini mi se da nema dovoljno dobru ruku da se napad kompletno osloni na njega. Ramsima zaista ne treba QB i opcija su za trejd, ali su se nameračili na DE-a sa South Caroline Jawedeon Clowney-a. U svakom slučaju, i više nego zanimljiv draft, ali ima još vremena.

Večeras nema spavanja! Ofanzivni specijal od 21h, defanzivni rat pola sata posle ponoći, ko šta voli neka tempira vreme. :dance:
Korisnikov avatar
By Zex88
Je l' se ja drogiram ili je finale na fox-u?
Korisnikov avatar
By djokonda
@Toine

Sent Luisu čini mi se tek DE ne treba (Kvin i Long su jedan od boljih DE tandema u ligi)...imaju dosta rupa na drugim mestima u rosteru, a i čini mi se da je Clowney poprilično rizičan pick...Clowney je imao ne baš dobru sezonu ove godine, a i postoji ne baš dobra istorija sa ovim physical freak-ovima. Jordan koji je prošle godine biran sa trećeg mesta na draftu nije se baš naigrao, pa Golston iz Jets-a od pre nekoliko sezona i Adams iz Tampe...pa i Mario Williams, koji ima solidnu karijeru, ipak nije opravdao očekivanja, posebno u Hjustonu koji ga je birao sa prvog mesta...mislim da je Julius Peppers poslednji pravi DE koji je biran u top 5 da je opravdao ono što se od njega očekivalo. Čini mi se da se sa pass rusher-ima ubedljivo najviše promašuje u prvoj rundi drafta.

Denver se sprda sa ovom odbranom Pats-a...jbg, svaka im čast (odbrani Pats-a), igraju bez najboljih igrača svake od linija u odbrani. S druge strane, nekoliko vrlo razočaravajućih Brady-jevih promašaja kod pokušaja dugih dodavanja...mašio je otvorene saigrače.
Korisnikov avatar
By Antoine
Zex88 napisao:Je l' se ja drogiram ili je finale na fox-u?
Na Fox Network-u, prenosili su oni i Superbowl 2011. Menjaju se svake godine Fox, CBS, NBC
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja mislio na ovom osnovnom sto imam uz SBB..E pa onda nista..
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 54
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]