Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Drex
do Nikoljdana mozes zavrsiti :D
By jesus el savior christ
Ne znam pratite li sajt o americkim sportovima na nasem jeziku. Ne zelim da ga reklamiram, ali bi ljubiteljima NFL-a bio zanimljiv jer imaju dosta zanimljive analize.
Korisnikov avatar
By Antoine
jesus el savior christ napisao:Ne znam pratite li sajt o americkim sportovima na nasem jeziku. Ne zelim da ga reklamiram, ali bi ljubiteljima NFL-a bio zanimljiv jer imaju dosta zanimljive analize.
Slobodno postavi, doktore. Taman da onaj ko želi može da pročita analizu na srpskom, a ja sebe nikako ne uspevam da nateram da potrošim mnogo vremena i truda da napišem nešto što će možda 5 čjudi pročitati, tako da odustajem.
Hvala kolega. :D Na cemu da zahvalim za ovo doktore? Mi smo na tviteru svi stavljali dr ispred naziva kada je bila ona ujdurma za plagiranim doktoratima. U svakom slucaju okacicu . Ja obozavam nfl inace.
Korisnikov avatar
By Poska
И ја ћу га обожавати, ако ми искаутирате једно коло, да узмем паре на клаџи :)
Korisnikov avatar
By Antoine
jesus el savior christ napisao:Na cemu da zahvalim za ovo doktore?
Onako, podsećaš me na jednog doktora iz Niša ;)
Korisnikov avatar
By Jomer
@TOine i drustvo sto redovnije prati NFL o kakvom trejdu Brejdija je juce pricao ovaj komentator sa Arene :shock: , nesto kao SC je dosta tvrd i nemaju mesta za njega
Korisnikov avatar
By Antoine
Jomer napisao:@TOine i drustvo sto redovnije prati NFL o kakvom trejdu Brejdija je juce pricao ovaj komentator sa Arene :shock: , nesto kao SC je dosta tvrd i nemaju mesta za njega
Postoji već duže vremena ta priča o trejdu, Patsi se polako okreću rebuildingu, Brady ima već 38 godina i sve veći i veći ugovor koji traje još 4 godine (7 miliona sledeće sezone, 8 mil 2016. i 9 mil 2017.). Na to ide i bonus od 6 mil po sezoni koji će razvaliti sallary cap Patsa. Na sve to, Brady već neko vreme nije zadovoljan protekcijom ofanzivne linije i akcijama koje poziva ofanzivnog koordinatora Josha McDanielsa. Priča je da Patriotsi traže dva pika prve runde za njega. Videćemo, svašta se priča...
Mislim da su sinoc neke stvari objasnjene. Kakva utakmica, kakav legendarni kvoter, ono je bila milina gledati... :)

Iskreno mislim da od tog trejda nema nista. Pats-i su Brejdi i ekipa. Ima tu igraca sa izuzetno reputacijom, ali oko njega se vrti ama bas sve i ubedjen sam da kolika god mu plata bila, on to vraca svojom vrednoscu, kako sportskom tako i marketinskom.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 54
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]