Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By djokonda
Pomaže Brejdiju i dosta bolja igra ofanzivne linije od tamo negde 3-4 nedelje, kao i povratak u punu formu Gronkovskog. Odbrana Patsa igra sve bolje, gubitak Mejoa se uopšte ne oseća...imaju jako dobar sekonderi posle dugo vremena (mislim od odlaska Rodnija Herisona i Taja Loua)...čak se i Brauner dosta dobro uklopio. Odlični su za sada...ako ne budu imali zdravstvenih problema i sa povratkom Čendlera Džonsa i Ridlija ova ekipa Patsa je trenutno možda i prvi favorit za SB.
Korisnikov avatar
By Jomer
djokonda napisao:Pomaže Brejdiju i dosta bolja igra ofanzivne linije od tamo negde 3-4 nedelje, kao i povratak u punu formu Gronkovskog. Odbrana Patsa igra sve bolje, gubitak Mejoa se uopšte ne oseća...imaju jako dobar sekonderi posle dugo vremena (mislim od odlaska Rodnija Herisona i Taja Loua)...čak se i Brauner dosta dobro uklopio. Odlični su za sada...ako ne budu imali zdravstvenih problema i sa povratkom Čendlera Džonsa i Ridlija ova ekipa Patsa je trenutno možda i prvi favorit za SB.
slabo pamtim igrace NFL po imenima a pogotovu igrace sekonderia ali ovu dvojicu sam zabelezio, da se Patriote nisu olako resili Loua mozda bi sada imali jos neki osvojeni SB
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Hohoooo kakav klasik igraju Patriote i Baltimor
:clap:
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Wilson 0 Sijetl out :(

edit: tracak nade mozda touchdown dok ovo pisem :)

edit 2: Ipak 1td za Wilsona onside kik uzimaju posed Marsavn Linc td, pretvaranje dva poena i plus 3 hahahaha jos minut i 30 sek go Seahawks :dance:

edit3: ipak produzetak sem ako se ne desi nesto u zadnjih 14 sekundi :lol:
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Au kakav mec prvo poluvreme nigde nije bilo sijetla mislim nijedan prvi down GB ih pregazio 4 presecene 1 fambl i 0-16 na kraju poluvremena.
Drugo nije pocelo nista bolje za domacina ali su uspeli da dodju do TD iz fake fg-a a onda totalno ludilo u poslednjih 3 minuta preokret sa 7-19 i pobeda u produzetku uz dva duga pasa Wilsona koji se probudio na vreme :mrgreen:

Uzima ovo Sijetl ko god da im padne u finalu :)
Korisnikov avatar
By Jomer
Stiglitz napisao:Au kakav mec prvo poluvreme nigde nije bilo sijetla mislim nijedan prvi down GB ih pregazio 4 presecene 1 fambl i 0-16 na kraju poluvremena.
Drugo nije pocelo nista bolje za domacina ali su uspeli da dodju do TD iz fake fg-a a onda totalno ludilo u poslednjih 3 minuta preokret sa 7-19 i pobeda u produzetku uz dva duga pasa Wilsona koji se probudio na vreme :mrgreen:

Uzima ovo Sijetl ko god da im padne u finalu :)
ne gotiv Sijetl ali ovo treba ispratiti za dve nedelje, posle ovakvog povratka sigurno ima da odbrane titulu
Korisnikov avatar
By Poska
Не пратим овај Нфл, али играм кладионицу. Ови синоћ су се лако прошетали до финала, па не знам баш да л' је Сијетл фаворит
Korisnikov avatar
By Jomer
pogledaj samo sa kojom prosecnom razlikom je NE dobijao Colts-e u poslednje vreme, ekipa koja im mozda najvise odgovara u ligi, a SIjetl je juce bio mrtav u ponoru pakla, i vratili su se iz takve situacije i dosli u SB, sada vise nemaju granice, Brejdi ce biti pod velikim pritiskom, izgubio poslednja dva SB a opet sa druge strane kad bi osvojio postao bi mozda najbolji svih vremena, sve ce to dosta uticati na njegovu igru i sigurnu pobedu Sijetla
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Bas tako vec su bili ispali :) sad mogu rastereceno
Korisnikov avatar
By Poska
Хвала на информацијама. Пошто је дукачак период 2 недеље, био бих захвалан неком од вас 2-ице да ме опомене 2 дана пре финала на исто, да не бих заборавио, а свакако ћу га играти :D
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 54
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]