Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By kontrabas
dovlimir napisao:novi Teodosić: https://www.youtube.com/watch?v=8QrQIiVA1_k. :) vidim da nije pozvan ove godine za mlade. Toine je pisao o njemu. vidjećemo u kom pravcu će ići njegova karijera.
Naravno sa highlightsima uvek treba biti oprezan. No generalno svet se globalizovao, nasa skola kosarke stagnira, nemamo ni uslove a ni ljudstvo (Karaburac je pisao opsirno o tome), pa se zato sve vise mladih igraca odlucuje za korak u inostranstvo. A onda ima i onih koji su vec tamo i dosli na svet. Ne verujem da ce u nasoj naprednoj drzavi koja sve vise lici na Severnu Koreju nesto u tom smislu da se menja; onda nam ostaje da tu okolnost uzmemo u obzir, da konkretno kontaktiramo sa tim momcima, da ih ne zaboravljamo i pratimo. Mogli bi svi ti odlasci u inostranstvo da budu i malo vise ispraceni od strane saveza, a ne da se dozivljavaju kao visa sila. Ako moze jedna Litvanija to usavrsavanje u inostranstvu sa mnogo vise plana da organizuje, zasto ne bi mogao i nas savez. :violin:
Korisnikov avatar
By kontrabas
Obilicu, ajd objasni mi molim te gde to ja potcenjujem Litvaniju. Napisao sam da nas savez treba da se ugleda na njihov. Da bude organizovaniji kada su u pitanju igraci koji svoju obuku dovrsavaju ili je kompletno obavljaju u inostranstvu. Jer svet nije vise onakav kakav je bio za vreme Juge. Gde je tu potcenjivanje Litvanije? No, mozda ti potcenjujes nas savez. Litvanija je jedina zemlja sa istim ili manjim brojem stanovnika od nas, koja konstantno belezi dobre rezultate u kosarci. Naravno da je u tom smislu lakse da se ugledamo na njih nego na recimo Spaniju ili SAD, koji imaju nekoliko desetina puta vecu populaciju od nas. Uzgred Litvanije nije od pamtiveka clanica EU nego su to postali skoro, a organizacija saveza i pracenje igraca im je i pre toga bila za primer. Toliko.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Obilicu gde nadje Otasevica od 175cm da poredis sa momkom koji je 200cm visok i igra pleja? Aj da si rekao Luka Drca pa da te razumem.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Heisenberg napisao:Jeste, sad ja stavim ovaj klip https://www.youtube.com/watch?v=JpDtz26JGM8 i ajmo sad u trans, ali zapravo mi nekog kao sto je Teodosic necemo imati uskoro, ali cemo nadam se imati druge pozicije bolje popunjene, a na pleju takvu klasu tesko...
istina. odbrambeno da, napadački teško, ali ne i nemoguće. j... nešto dobiješ nešto izgubiš. inače ako nekog zanima, evo kako Miljen izgleda protiv Reala u ovom kratkom klipu: https://www.youtube.com/watch?v=8J4Bpf-DdYI. djeluje mi kao da je dres veći od njega :)
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Neko je skoro napisao da se suska da je Miljenovic ozbiljno radio na telu ovog leta, ali evo cela ta prica je pala u vodu gledaju ovaj snimak, deluje kao junior medju seniorima, ne kazem mozda on sa 26-27 godina dostigne neki ozbiljniji fizicki napredak ali ovo sad je tuzno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Non stop pricate o Miljenovicu. Decko iako je mrsav igra dobro i belezi dobre partije. Kilazu gledate samo vi i neki novi treneri koji su umislili da je sve u fizikalijama. Zato u fudbalu pravimo samo CDM.
Korisnikov avatar
By Zex88
U fudbalu fizikalije ne donose prevagu.. Možeš biti sitan kao Mesi ili jak kao Zlatan,potpuno nebitno,ako ne znaš.. U košarci,baš me zanima kako bi izgledao obračun Vestbruk-Miljen..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
MILOS OBILIC napisao:Non stop pricate o Miljenovicu. Decko iako je mrsav igra dobro i belezi dobre partije. Kilazu gledate samo vi i neki novi treneri koji su umislili da je sve u fizikalijama. Zato u fudbalu pravimo samo CDM.
U Megi je dobre partije pruzao i Dejan Musli, ajde da vidimo u Endesi tu magiju i onda "mi" i "neki novi treneri" da odamo pocast velikom poznavaocu loptanja pod obrucima.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Pobedismo mi sinoć, ne znam kako, nije ni da me pr[…]