Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jovic je sinoc mogao imati i 30 asistencija ali je odigrao ocajno po meni. Srljao je u protivnike, iskliznuo se par puta, nije nista pogodio. Treba da se zahvali Stimcu, Rebicu i Cirbesu za asistencije.
Korisnikov avatar
By skeske
Treba da se zahvali sto je Stimeta i Cirbesa spajao sa obrucom? :D

Nece naravno ovo Jovic ponoviti, niti ce iko ponoviti u skorije vrijeme ali kad bi konstantno davao polovinu ovih asista ja bih bio prezadovoljan :)
Korisnikov avatar
By Peja
"Pratim sve igrače. Javljaju se redovno, a čujem se i sa Saletom. Igramo te kvalifikacije. Mislim da ćemo ih proći ako se pojavimo svi. Samo da nas ne miniraju neki menadžeri ili neko drugi, šta ja znam... Da su nam letos bili tu Stefan Jović i Boban Marjanović ne bismo ni igrali kvalifikacije. Mi smo i zlato obećali sa kompletnim timom. Ovako, borili smo se i bili četvrti."

Muta Nikolic
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Moramo biti realni i reci da u ful sastavu i dalje nismo najbolja Evropska reprezentacija, fali nam to nesto za zlato, mozda bas neki igrac u kojeg se polako pretvara Nikola Jokic.
By podgorica
A zasto brate? Ajde mozda nismo jaki kao Francuzi i Spanci ovako po imenima , treba nam jedna trojka tipa Batum/Fernandez , a i centar jedan , ali kazi mi zasto nismo dovoljno jaki za evropsko zlato , ja mislim da jesmo , sto smo i na EuroBasketu pokazali da smo mogli , realno onaj mec protiv Litvanije je bio katastrofa , nista nije islo , a onda tako ispraznjeni dosli smo Francuzima koji su nas u slobodno mogu rec beznacajnoj utakmici pobijedili lagano na individualni kvalitet
Korisnikov avatar
By Heisenberg
podgorica napisao:A zasto brate? Ajde mozda nismo jaki kao Francuzi i Spanci ovako po imenima , treba nam jedna trojka tipa Batum/Fernandez , a i centar jedan , ali kazi mi zasto nismo dovoljno jaki za evropsko zlato , ja mislim da jesmo , sto smo i na EuroBasketu pokazali da smo mogli , realno onaj mec protiv Litvanije je bio katastrofa , nista nije islo , a onda tako ispraznjeni dosli smo Francuzima koji su nas u slobodno mogu rec beznacajnoj utakmici pobijedili lagano na individualni kvalitet
Bas zato, nemamo jos uvek tu sampionsku crtu, pisalo se i ranije o tome, fale nam igraci sa iskustvom osvajanja trofeja i igrac extra klase, nismo mi daleko od zlata, pa Rusi su uzeli Spancima zlato ispred nosa iako su objektivno bili slabiji, ali su imali pobednika u timu( citaj-Holden), kao i top klasu u vidu Kirilenka, mi i dalje to nemamo.
Korisnikov avatar
By Peja
Vec sledece evropsko mi cemo imati par zvezda u timu

Teo, BB, Bjelica, Jokic, Bobi . pojedinacno svaki ce imati ozbiljne karijere iza sebe
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Mene iskreno dosta zabrinjava trenutna situacija sa Bogdanom i njegovom igrom, nije to ono sto se od njega ocekuje, ne osvajaju se zlata sa grupom solidnih Evroligaskih igraca, zato je krucijalno da Bjelica podigne svoju igru na visi nivo i da Jokic nastavi ovako, Bobi ce uvek biti koristan za reprezentaciju bez obzira na ovo neigranje ali nikad nece biti nosilac tima.
Teo nije sporan.
Mislim da ce uspeh nase reprezentacije dosta zavisiti i od razvoja dva momka, a to su Zagorac i Simanic.
Korisnikov avatar
By Peja
Mislim da ce Bogdan krenuti od top 16 da blista..dosta umora i povreda se nakupilo u njemu tako da me ovo ne cudi

On je kao mlad covek od igraca koji ne igra uopste preko noci postao igrac sa 35+ minuta i svu igru nosio na sebi, sa svim adrenalinom i tenzijom koju nosi igra kod komsija, momak je sve to izneo.
Zatim vec tri leta igra u repki..

On je mogao da odmori ovo leto zbog ledja pa bi sad vec kidao ali je odigrao letos i to je tada placao a i sada placa.
Kvalitet njega nije sporan, jer on i ovakav s vremena na vreme da 20 p, odigra neke brutalne partije ali da bi vezao par mora da ima snage..

Evo recimo i Bjelica, kako rece Zex da je umoran.
Zadnjih par meceva skoro nista ne pogadja, baca airball-ove, ne zato sto je glup i ne moze da pogodi kos vec jer je umoran.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]