Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Peja
podgorica napisao:Jovic je postao ozbiljan igrac , s lakocom igra u Zvezdi u napadu , bukvalno skuplja asistencije a nimalo se ne eksponira ono da ti vidis nego sve tiho bez pompe.. milina ga gledat kad uzme loptu izadje iz bloka i pocne kako ja to zovem vozit unutar linije 6.75 i razigravat saigrace...

Bobi napokon izdominirao , i to bas izdominirao 18pt za 17 min , izuzetan ucinak , nadam se da.ce ga Greg sad ubaciti u vatru , a Bobi ce mu sigurno vratiti.. Najbitnije je da je Bobi posle ove utakmice i one dvije u NBADL povratio samopouzdanje
Pisali su na onom KOS portalu, dal Ostojic ili nz ko vec..

Za nase plejeve, tu je opisao idealnog pleja, odnosilo se na OBradovica sad dal zeljka ili sasu nzm ali fora je kaze, komandovace 35 min igru, nece preterivati ni u cemu a onda ce u 35om minutu sutnuti trojku kad ga ostave samog i resiti mec..po meni je jovic takav igrac i to me odusevljava
Korisnikov avatar
By Heisenberg
johnny79 napisao:Gledam kako nas Greg zajebao, nije dao Bobiju na EP, a ne da mu minute u NBA... Evo noćas konačno proradio Bobi! Jović me oduševljava koliko ima mozga, koliko je kompletan i odličan oigrač, puno bolji od Markovića i Nedovića... Da su njih dvojica bili na EP igrali finale sigurno, a i zlato verovatno. Tu treba dodati i Jokića umesto Ercega, koji je folirant, nigde ne igra, traži kintu ogromnu. Folirant je i Raduljica, ali ga Đorđević nekako vratio u život, razigrao... Kao drugi centar je odličan...
Evo sastava:
Teodosić, Jović, Marković
Bogdanović, Milosavljević
Kalinić, Gudurić
Bjelica, Jokić
Marjanović, Raduljica, Milutinov
Stvarno to dosta lepo izgleda pod kosem, a sto se tice bekovskih pozicija ne bih ja tek tako Milosavljevicu dao prednost u odnosu na Nedovica, posebno jer vec imas Jovica i Markovica koji grizu u odbrani, takodje i Guduric je "dvojka", njega bih najvise voleo da uparim sa Bogdanom, a uz Kalinu malog Zagorca i ima da prsti.
Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:Realno Teo igra kosarku u kojoj moze da bude koristan i sa 33-34god, naravno nece njegova uloga u reprezentaciji biti ista kao sada, ali ce biti veoma bitna, doduse evo Spanulis je bio glavni igrac Grcke sa 33god na EP, nama je vazno da ga maksimalno eksploatisemo dok se ne pojavi neki novi klinac, a verujem da je to dovoljno vremena da se iskristalise naslednik.
+1
Najbitnije je sto ce stvarno igrati, on je tipa Navara i GAsola, nece taj preskociti nijedan mec, ni prvenstvo, to su prosto klase igraca, on zeli da odigra svaki mec, svaki da dobije, bilo protiv Darusafake bilo protiv SAD, takodje mislim da i kada baca nesto u kantu ne zeli da promasi :lol:

Po meni
Teo Jovic Markovic
BB NN
Kalinic Milosavljevic
Bjelica Jokic
Bobi Raduljica Milutinov

Kreacija, atletika, motorika, hladnokrvnost, vatra, skok, brada :D, uigranost, svi u zenitu, sve ima ovaj sastav

Po meni ce doduse biti problem sto 3 od 5 visokih nece igrati kvalifikacije koje su jos bitnije od OI jer bez njih necemo ni igrati tamo.
Sad kako odabrati i koga da igra 4, tj dvojicu a vec u startu im staviti do znanja da to nece igrati na OI ako se plasiramo :think:

Simon, Erceg i Luka :D

Simonu neka to bude da odigra jos to, nesto kao vracanja timu sto ga trpimo vec dve godine, Zokiju cemo reci da nije imao dobru sezonu a Luki cemo reci 'bajka, sudbina' :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja se samo nadam da ce nasa grupa biti u Rumuniji,Temisvar.. :D
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]