Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By johnny79
MILOS OBILIC napisao:Lucic igra losije nego prosle godine, a Milosavljevic je igracina u oba pravca za Nedovica.
Da , da... Juče samo sipao... A o defanzivi je bespotrebno trošiti reči kolika je razlika...
Korisnikov avatar
By dovlimir
mene brine Bjelica. kakav leš od trenera treba da budeš pa da onakvom igraču oduzmeš kreaciju i loptu iz ruku. je li moguće da čovjek ne vidi šta ima u ekipi? lik od 2.09 sa sjajnom kontrolom lopte, šutem, pregledom igre... šta se dešava kada on kreira vidjeli smo na SP, pa i na EP. priznaćete, da takvih igrača u svijetu ima vrlo malo. ali dobro, ne sumnjam da će on biti pravi kada bude trebalo.

fin tekst Boška Djokića o Joviću: http://kosmagazin.com/stefan-jovic-pouc ... im-krajem/. za očekivati je Stefana u vodećim EL klubovima. još sad kada je popravio šut, paklen igrač.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ja se iskreno ni najmanje ne bojim za Bjelicu kad je u pitanju reprezentacija, momak je vec formiran igrac, bitnije je da Jokic ima strasnu sezonu za sada, jer je on igrac "u izgradnji".
Ova situacija sa Bjelicom mene dosta podseca na Bojana Bogdanovica iz prosle sezone, prvo velika mintaza, pa klupa, pa onda postepeno opet povecavanje minutaze..., pa sada stabilan igrac rotacije, istu sudbinu predvidjam i Nemanji.
Korisnikov avatar
By Jomer
dovlimir napisao:mene brine Bjelica. kakav leš od trenera treba da budeš pa da onakvom igraču oduzmeš kreaciju i loptu iz ruku. je li moguće da čovjek ne vidi šta ima u ekipi? lik od 2.09 sa sjajnom kontrolom lopte, šutem, pregledom igre... šta se dešava kada on kreira vidjeli smo na SP, pa i na EP. priznaćete, da takvih igrača u svijetu ima vrlo malo. ali dobro, ne sumnjam da će on biti pravi kada bude trebalo.

fin tekst Boška Djokića o Joviću: http://kosmagazin.com/stefan-jovic-pouc ... im-krajem/. za očekivati je Stefana u vodećim EL klubovima. još sad kada je popravio šut, paklen igrač.
ovde nije kriv trener koliko Bjelica i njegov izbor, ni za deset zivota nece dobiti loptu u ruke u NBA, najbolje da se vrati nazad i da potpise za Real, barsu, Cska i da bude prvi u selu

@Milosavljevic koju nepravdu trpi, celog zivota ga ljudi osporavaju, samo zdravlje da ga posluzi zapusice on mnogima usta
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Heisenberg napisao:
MILOS OBILIC napisao:Lucic igra losije nego prosle godine, a Milosavljevic je igracina u oba pravca za Nedovica.
Tacno, zato ta igracina igra u Nemackoj ligi i Evrokupu, a ova neznalica u vodecem klubu Spanske lige i Evroligu.
Unikaha je godina 4-5 klub u Spaniji,a znamo i za njihove sezone kada su kao 10 u Spaniji dobijali sansu da igraju Evroligu.
Najaci timovi Spanije su Real Madrid i Barselona pa onda klasa ispod su Valensija, Kaha i Unikaha. Tako da reci da je Unikaha vodici klub u Spaniji je cista glupost ( ne da si ti glup, da se ne uvredis ).

A bolje je biti 2-3 igrac Albe u Evrokupu nego 7-8 igrac Unikahe. Mada ostrascenim Delijama ne mozes to da utuvis u glavu. Nedovic ni jednu sezonu nema u klubu gde je bio nosilac igre, sem one godine sa Zvezdom kada smo izborili ostanak, a vec mu je 25 godina.

Milosavljevic treba da bude u startnoj postavi reprezentacije na beku. Mislim da bi se on odlicno uklopio kao dobar defanzivac, a sasvim je solidan i u napadu, moze da ubode trojku, ume i da ide na ulaz. Teodosic i Bjelica imaju loptu u rukama i daju dosta poena, plus ide lopta i na centre tako da bek i ne moze da ima puno suteve tako da je Milosavljevic idealan.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
MILOS OBILIC napisao:
Heisenberg napisao:
Tacno, zato ta igracina igra u Nemackoj ligi i Evrokupu, a ova neznalica u vodecem klubu Spanske lige i Evroligu.
Unikaha je godina 4-5 klub u Spaniji,a znamo i za njihove sezone kada su kao 10 u Spaniji dobijali sansu da igraju Evroligu.
Najaci timovi Spanije su Real Madrid i Barselona pa onda klasa ispod su Valensija, Kaha i Unikaha. Tako da reci da je Unikaha vodici klub u Spaniji je cista glupost ( ne da si ti glup, da se ne uvredis ).

A bolje je biti 2-3 igrac Albe u Evrokupu nego 7-8 igrac Unikahe. Mada ostrascenim Delijama ne mozes to da utuvis u glavu. Nedovic ni jednu sezonu nema u klubu gde je bio nosilac igre, sem one godine sa Zvezdom kada smo izborili ostanak, a vec mu je 25 godina.

Milosavljevic treba da bude u startnoj postavi reprezentacije na beku. Mislim da bi se on odlicno uklopio kao dobar defanzivac, a sasvim je solidan i u napadu, moze da ubode trojku, ume i da ide na ulaz. Teodosic i Bjelica imaju loptu u rukama i daju dosta poena, plus ide lopta i na centre tako da bek i ne moze da ima puno suteve tako da je Milosavljevic idealan.
Kad sam napisao vodeci nisam mislio najbolji i to je jasno svima koji prate kosarku vec standardni Evroligas iz najjace lige Evrope.
To da je bolje biti 2-3 igrac kluba iz Nemacke koji nije ni Evroligas nego li 7-8 igrac Evroligasa nema veze s vezom, najsveziji primer Rajan Tompson, a to da je Nedovic 7-8 igrac Unikahe je zesca glupost( ne mislim da si ti glup).
Milosavljevic nikako ne moze biti prva petorka reprezentacije, on u napadu zna da pogodi za dva, a Boga mi i za tri, kao i jako do samog kraja, ali daleko je to od nivoa prve petorke, napad ne moze da se poredi sa Nedovicem, a i Guduric je vec na visem nivou, odbrana mu je bolja od njih ali kad imas Jovica i Markovica, pa i Bogdana koji cepaju dobru odbranu, valjalo bi da imas bekove koji resetaju u napadu, a to Dragan moze samo u Albi, protiv ozbiljnijih odbrana moze samo da se okrece.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Imali smo sad na prvenstvu i Bogdanovica i Nedovica i Kalinica pa ni jedan nije pokazao svoj maksimum na prvenstvu jer su napravili konkurenciju jedan drugom. Ni jedan od njih nije imao dovoljno lopti i napada za sebe vec su svi igrali ispod prosecno. Njih trojica su bili tek 4 opcije u napadu, a bice i sada jer se zna da je prvi napad na centra, drugi na Teodosica, a treci na Bjelicu. Ostali treba da igraju dobru odbranu, eventualno jos jedan bek da povuce.
Znaci ili Nedovic ili Bogdanovic. Obojica ne mogu. Nisu oni Toms on i Kari, a mi SAD pa da isporucimo 120 poena u napadu.
By podgorica
Nije Dragan bas igrac da kreira sam za sebe ali mislim da bi bio dobar fit reprezentaciji s malo jacom ulogom od ove koju ima pa mozda i ta prva petorka ja mislim da bi mu mogla leci na beku , a sa klupe da ulaze NN, BB i Markovic , a tu je i Jovic..
Jer u prvoj postavi s Bjelicom i Teom koji kreiraju i imaju loptu u rukama BB i NN ne mogu da igraju , jer guse jedni druge... Medjutim ovako sa Teom , Stefanom , Jovicem , BB , NN i DM je prenatrpano na poziciji 1-2 , zato mislim da je Dragan bolji da pokrije trojku , ali je tu slican igrac s Kalinicem pa je maltene isti djavo ko ce igrat od njih dvoje u prvoj petorci..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Teodosic, Milosavljevic, Kalinic, Bjelica, Raduljica
Jovic, Nedovic, Bogdanovic, Jokic, Marjanovic
Guduric Mitrovic ili Macvan
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 1165