Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MileBL
Ima stvari i koje su do selektora, jednostavno Djordjevic ce uvjek imati na putu do najboojih igraca Miska sa kojim evidentno nije na istim talasnim duzinama.
Mislim da bi recimo Pesic uspeo skupiti sve najbolje igrace u reprezentaciji.
Korisnikov avatar
By dovlimir
precrtasmo Jokića evo od početka sezone, a čovjek još nije ni dobio poziv u repku. naša posla.
Korisnikov avatar
By The Answer
dovlimir napisao:precrtasmo Jokića evo od početka sezone, a čovjek još nije ni dobio poziv u repku. naša posla.
Nismo ga precrtali.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By dovlimir
The Answer napisao:
dovlimir napisao:precrtasmo Jokića evo od početka sezone, a čovjek još nije ni dobio poziv u repku. naša posla.
Nismo ga precrtali.

izvini molim te. prihvataš li?
Korisnikov avatar
By The Answer
dovlimir napisao:
The Answer napisao:
Nismo ga precrtali.

izvini molim te. prihvataš li?
Ne, ako je jedan forumaš izrazio sumnju i korektno obrazložio zašto tako misli to ne znači da svi forumaši misle tako. Naša posla su da se generalizuje.

Korisnikov avatar
By Antoine
Svi postovi koji nemaju veze sa temom su obrisani. @Answer i @dovlimir, rešite to što imate preko pp
Korisnikov avatar
By Jomer
ja sam ovo ovde zamrsio, moja grreska, zaboravio sam da okacim link

http://www.b92.net/sport/intervjui/inte ... id=1084602

a evo o reprezentaciji
Reprezentacija

Moja želja je uvek tu, to je san svakog košarkaša, još se sećam Indijanapolisa. Ovde kada su me pitali želim li da igram za reprezentaciju, odgovorio sam im da o tome maštam još otkad sam bio dete. Sećaju se i oni Divca i Stojakovića... Ipak, mnogo faktora utiču na to da li ću moći da igram, nije samo do mene, i klub ima svoje interese, videćemo hoću li morati da igram Letnju ligu, da li ću biti zdrav... Želim da budem obazriv, ne bih sada ništa da obećavam, pa da posle ne ispunim.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jomer napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ne znam sta ce nam jos jedan centar pored Marjanovica i Raduljice, kad je i Jokic postao petica u NBA ligi ? Bolje da se povede jos jedna 4 pored Bjelice.
ne znam da li si pratio, ali Jokic je pre par dana rekao da klub ocekuje da igra letnju ligu i da ne moze nsita da obeca za leto, tako da nikog ne treba otpisivati svi su potencijalni reprezentativci
Vidim sad ovaj tvoj post, a ja sam citao drugi intervju sa Jokicem gde kaze da hoce da igra za Srbiju i da hoce da se ugleda na Parkera i Novickog koji su tu uvek za svoju zemlju.
Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:
Jomer napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ne znam sta ce nam jos jedan centar pored Marjanovica i Raduljice, kad je i Jokic postao petica u NBA ligi ? Bolje da se povede jos jedna 4 pored Bjelice.
ne znam da li si pratio, ali Jokic je pre par dana rekao da klub ocekuje da igra letnju ligu i da ne moze nsita da obeca za leto, tako da nikog ne treba otpisivati svi su potencijalni reprezentativci
Vidim sad ovaj tvoj post, a ja sam citao drugi intervju sa Jokicem gde kaze da hoce da igra za Srbiju i da hoce da se ugleda na Parkera i Novickog koji su tu uvek za svoju zemlju.
+1

Taj je dao za NIN a ovaj za B92. Treba videti koji je pre izasao, da pocnu na vreme da se kuju zavere protiv Miska i da se vrsi pritisak na njega. Ako sacekamo prolece il ne daje Boze leto kao sa Bobijem , moze biti kasno :D
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]