Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By dovlimir
na bekovskim pozicijma smo baš natrpani. na 1 su sigurni Teo, Jović i Marković, na 2 BB, Gagi, Gudurić, Nedović. koga tu precrtati? na 3 isto Kalina, Luča, Simon, ovakav Dangubić apsolutno, Zagorac. još da je Micov tu... čak je Kalinić tu u najlošijoj formi,ne računajući tu Zagorca koji treba da se vrati u stanje prije povrede. koga će Sale tu ostaviti, koga ne... vrlo teško za odlučiti.
Korisnikov avatar
By Zex88
Samo da svi budu zdravi..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:Samo da svi budu zdravi...
Bas to!
Nabacujemo prerano imena na spisak. Povrede, forma, ... dosta toga moze lako da nas ucini tankim na spoljnim pozicijama.
By andrijafcb
Нисам сигуран да је Марковић сигуран,Јовић може на много вишем нивоу да ради ствари које је Пефи радио у репрезентацији,односно рударски део посла,иначе ја не волим такве типове играча као Пефи,иако му свака част на борбености,јер су углавном један играч мање у нападу.Гудурића би вредело гурнути у ватру јер поседује чини ми се све нападачке елементе које би један добар бек требао поседовати,па таман да запне када Богдан има лош дан,не смета му минутажа ни од 10-15 мин.Милосављевић је одличан играч за Еврокуп ниво,али би га требало видети у неком ЕЛ клубу као што је ПАО да покаже колико може,боље да је Сале довео њега уместо индиспонираног Павловића.Недовић,хмм . . .толико недоречен,неконстантан . . .а опет је био међу бољима у репрезентацији . . . дефинитивно му најбоље лежи улога најбољег 6-ог играча,јер он за нешто више није,ако ће опет бити позван . . .

Позиција крила ће ја мислим Салету нанети највише проблема и недоумица.Калинић ван форме,вечито повређени Лучић,лимитирани Симоновић,Дангубић који још није показао колико може и Загорац као велики таленат али без много јаких утакмица до сад а и повређен дуго.Овде је ситуација по мом мишљењу најкомпликованија.

Такође не знам ко би могао бити идеална резерва Бјелици.Ерцег без клуба,а иначе није по мом укусу,Мачван који зна отприлике све да ради на терену,прави разлику али је ''гузоња'',Митровић повређен,Јеловац из Сарагосе трпа 15-20 поена на скоро свакој утакмици у Ендеса лиги али исто питање шта може на ЕЛ нивоу,Савановића,Александрова,Бирчевића не вреди узимати у обзир.Јокић се профилише као петица,али може неке минуте покрити на четворци . . .
Korisnikov avatar
By MileBL
Kako slabo pratite, Milosavljevic u Albi vecinu minutaze provodi na trojki, a svi ga trpate na dvojku, njemu vise odgovara trojka zato i ima statistiku, jedini problem moze biti kad dodje na visi nivo da bude fizicki inferioran.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Moja zelja na bekovskim pozicijama:
1.Teo, Jovic, Nedovic
2.Bogdan, Guduric
Pefi verovatno zbog povrede nece moci da igra, a svakako bi pre Guduru nego Dragana. Jeste da je Milosavljevic iskusniji i ima bolje brojke( ne treba zaboraviti i da mu je Obradovic dao sva ovlascenja u timu koji nije Evroligas), ali ono sto Guduric igra sa 20 godina u top 16 Evrolige je poezija.
Ne treba zaboraviti i Jaramaza, a sto da ne i Micica koji za sada dobro deluje u Zvezdi, a bice jos bolji, ocekujem da njegova uloga kod Radonje dogodine bude ista kao Joviceva ove.
By andrijafcb
Крстића би ваљало приволети да игра бар још овај пут,тројка на позицији центра Боби,Јокић,Крстић би била неприкосновена.Крлету не треба више од 15 мин,као ни у Шпанији,довољно му је то да испоручи шта треба а и да мало скине притисак са Бобија и Јокића,који скоро да нису до сада носили национални дрес.А у Њу Џерсију је покривао и четворку,а могао би и сада неке минуте као бек-ап опција.
Korisnikov avatar
By Poska
Боље ићи са 3 бека него са 3 плеја(добро, овај је комбо). Не знам што се гура Недовић, када дечко ништа не показује, шта он то има па да заслужује позив, осим трчања? Не игра ни нешто одбрану специјално.

Опет, када би ишли са 3 бека, могли би да гурамо мало и ниску петорку. Типа са Драганом или Богданом на тројци...

Неће Крстић сигурно, тешка повреда је иза њега, а још се није опоравио. Још нешто, за вас који стављате Марковића, да ли сте сигурни да ће он моћи уопште? Ја не знам ни када се враћа на терен, а имао је прелом ноге...
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]