Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Ja sam kontao nesto ovako, odnosno imao sam samo jednu zelju letoniju jer su oni najlosiji bili u tom sesiru :)
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Da ne budemo lazno skromni, mi kompletni smo u top 4 reprezentacije sveta(SAD, SPA, FRA i SRB), tako da samom kvalifikacijom automatski postajemo zajedno sa Francuzima pretendenti na medalju, verujem da cemo da odradimo kvalifikacije sampionski, a tamo je sve moguce.
Imam neki osecaj ako odemo u Rio da ce putevi da nam se ponovo ukrste sa Litvancima u nekom 1\4..., a tamo mislim da cemo da ujedamo.
Bobi i Jokic uz NBA Bjelicu koji ce doci na okupljanje zeljan svoje igre i sa jos vecom misicnom masom ucinice nas 40% boljim nego lane.
Da ne pricam o pleju koga smo dobili kao iznenadni poklon sa neba u liku Stefana Jovica koji ce biti najtrazenija "roba" u Evropi ovog leta.
Nismo mi jos dostigli zenit sa ovom generacijom, mislim da je igranje na OI i eventualni uspeh tamo uvod u zlatnu 2017 i da ce ova generacija ostati upamcena kao svetski vicesampion i evropski vladar!
Malo me sibnula euforija posle danasnjeg zreba pa sam se raspisao, nemojte zameriti. :)
By andrijafcb
Heisenberg napisao:Da ne budemo lazno skromni, mi kompletni smo u top 4 reprezentacije sveta(SAD, SPA, FRA i SRB)
И да не заборавимо да време више не ради за Гасола старијег(а вала ни за млађег),Калдерона,Навара,Рејеса . . .а и Руди и Ћаћо имају три банке,као и са друге стране за Дијаа и Паркера,док ми у екипи немамо још ниједног битног играча старијег од 30 година,да не рачунамо Симона и Ерцега.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
To da vrijeme ne radi za špance pričekaćemo, tako smo vikali i pred Ep, ljudi opraše sve pred sobom.
Naravno da idemo u RIO.
Kladim se na Italijane i Kanađane :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Kad se samo setim kako su izgazili kontinent sa 6 igrača, a najvažniju utakmicu im je dobio jedan sa jednom od najboljih predstava na evropskim prvenstvima ikad. Svaka čast, koliko god ih mrzeo.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pau Gasol je tata ove igre, koliko god ne podnosio Spance prema njemu naklon do poda, zbog takvih majstora i volimo ovaj sport, sigurno jedan od najvecih...
Ja sam kao klinac zamisljao petorku:
Parker
Djinobili
Stojakovic
Novicki
Gasol
kako se kolje sa najboljim Americkim timom.
By andrijafcb
Heisenberg napisao:Pau Gasol je tata ove igre, koliko god ne podnosio Spance prema njemu naklon do poda, zbog takvih majstora i volimo ovaj sport, sigurno jedan od najvecih...
Ja sam kao klinac zamisljao petorku:
Parker
Djinobili
Stojakovic
Novicki
Gasol
kako se kolje sa najboljim Americkim timom.
клупа

Неш
Барбоса
Кириленко
Дијао
Јао Минг . . .

Било би густо,нема шта.
Korisnikov avatar
By The Answer
Koliko se samo puta vodila ta USA vs rest of the world i USA vs SFRJ rasprava [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Šteta. Bilo bi uživanje gledati.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
Slika

СТИЖУ КРАГУЈЕВЧАНИ!!!
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56