Teme vezane uz sve reprezentacije
By andrijafcb
Увек је на форуму велики ''хајп'' око репрезентације,што ме јако радује. :)

Е моје виђење ствари је овако:

1:Теодосић сигуран,Јовић после њега има највише шанси да се нађе на списку,јер је момак дефинитивно својим трудом током целе сезоне заслужио.Сад пошто постоји очигледна дилема да ли ићи са три јединице или три двојке,да ли Јовић уместо Марковића и шта како,ја лично мислим да је Марковић овде завршио са репрезентацијом,са обзиром на повреду и конкуренцију,а и Јовић ради на знатно вишем нивоу све што Марковић зна(одбрана,улаз,шут с дистанце,већи број асистенција).Обојица могу у 12 само ако би Јовић играо исто оно што је у Шпанији играо,а то је дефанзивна двојка уместо Милосављевића,а Марковић дефанзивну јединицу,и онда у екипи буде неко нападачки оријентисан и да покрива обе позиције,а то је Недовић.Он је прошле године био најбољи шести играч екипе и та му улога стоји,пошто с клупе својом брзином и агилношћу мења све у нападу.Треба узети у обзир и Мицића за нека наредна времена.

2:ББ сигуран,е сад шта и како са бек-ап опцијама.У игри су Недовић,Милосављевић и Гудурић.По мом мишљењу је превише водити и Јовића и Милосављевића и Марковића,греота је да нам бековске позиције више буду дефанзивно оријентисане кад можемо трпати у нападу.Милосављевић је показао да има поене у рукама,бар против ЕК тимова,мада он то у репрезентацији неће имати прилике да ради,него ће бити специјалац,али му ипак треба мало већа слобода у игри него прошле године.Како сам већ навео,Милосављевићу су конкуренција Јовић и Марковић,а не НН и Гудурић.Е сад не знам је ли време за Гудурића још,иако је велики потенцијал.Недовићу дајем мало већу предност због искуства и доста добрих партија за репрезентацију,за Гудуру ради време.Кад стаса Јарамаз,Недовић је отприлике завршио с репрезентацијом,с моје тачке гледишта.

3:Дангубић се до сада највише искристалисао као прва тројка константно јаком одбраном и атлетским могућностима,а и да не заборавимо да је у Меги покривао и 1 и 2,тако да за разлику од Калине и Симона зна много више с лоптом.Калина ће бити у 12,јер Сале је познат по томе што враћа играчима каријере у живот као Радуљи и Недовићу,па мислим да ће тргнути и њега и да ће Калина укључити ратнички мод.Симон,Лучић . . .то је све дискутабилно.Загорац за наредна времена и мислим да ће он с Дангубићем бити ударан тандем на позицији 3.

4:Бјелица,надајмо се да неће имати проблема са доласком у репрезентацију и на Мачвана типујем да ће бити друга опција,пошто игра веома добро без обзира што није атлета,а и по мом мишљењу је незахвално водити неког као Ерцега поред Мачвана.Митровић је миљама далеко . . .Сад не знам да ли ће Јокић играти на 4 или 5,што битно мења ствари.

5:Надајмо се Бобију и Јокићу,Радуљица 100% сигуран,Милутинов за нека наредна времена,маните ме с Кузмићем.

може се комбиновати до сутра,како ко воли:

Теодосић,Јовић/Марковић,Мицић/Недовић
Богдановић,Милосављевић/Јовић,Недовић/Гудурић
Дангубић,Калинић
Бјелица,Мачван/Јокић
Јокић/Милутинов,Марјановић,Радуљица
Korisnikov avatar
By johnny79
Slažem se sa Andrijom, samo bih obavezno dodao Zagorca na poziciji 3... Možda pre Dangube i Kaline... Vasa još nije kalibar za Repku, a Nedović ne preuža neke paerije. Milutinov isto ne igra, mada je potencijal za naredna vremena...

Teo, Jović, Marković
Bogdan, Milosav, Gudura
Zagorac, Danguba, Kalina
Bjelica, Mačvan, Jokić
Bobi, Radule, Milutinov

Među njima treba tražiti 12... Možda Milutin i Gudura za neku buduću akciju... Ili Marković ako se ne oporavi...
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ja bih licno vec sada ubacio u vatru Gudurica i Zagorca jer je to potencijalno tandem kakav nismo imalu na beku i krilu jos od Bodiroginih vremena, naravno po trenutnom kvalitetu ima boljih i iskusnijih koji ce biti mozda konstantniji, ali kada dodju velike utakmice i kada ostanemo bez primarnih opcija, ja bih pre dao loptu Guduricu nego Milosavljevicu, ili pre Zagorcu nego Simonovicu, dakle ovi iskusniji su sigurnija varijanta, ali ovi mladi donose taj x faktor za koji nijedna odbrana ne zna sta da ocekuje dok kod ovih iskusnih tacno znas sta mozes da dobijes.
By Bojdo
Ovakav talenat kao Zagorac mora biti u reprezentaciji.
Kukoč je pričao u jednim novinama ,koliko je njemu značilo, kao i Divcu kad su kao golobradi mladici dobili reprezentativnu sansu.Zagorac je uz Jokica presudan faktor, kako ce nam za par godina izgledati A selekcija.
Korisnikov avatar
By Jomer
primetio sam da vecina ovde pravi veliku gresku i stavlja Jokica na 4, on cele sezone igra 5 i kakav je trend u kosarci on se nece pomerati vise, jedino ako je neki ekstrem na primer da igramo protiv brace Gasol, za sve ostale je on cista 5

sto se tice centarske linije ovo je trenutno najbolja postava po meni

Bjelica-Macvan
Jokic-Marjanovic-Raduljica

edit pocelo je strasno da mi smeta ovo pisanje o potencijalnim reprezentativcima gde ako ne igras EL ti si niko i nista, da se to uvek gledalo jedan Bjelica ne bi debitovao 09 ili Milenko Topic ne bi nikad igrao za reprezentaciju itd

editt 2 slova
Poslednja izmena od Jomer u Uto Mar 15, 2016 6:33 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Guduric odigrao solidno jedan mec, a onda promasi 4 otvorene trojke kao sada protiv Panatinaikosa. Mora on jos da igra ozbiljne kosarke da bi mogao da igra za reprezentaciju. Trenutno ima napadacke kvalitete, a u reprezentaciji nema sanse da udje na 5 minuta i da sutne tri trojke kao u Zvezdi. Bolje neka radi na sebi, nego da ide na prvenstvo.
Sto se tice Zagorca pitanje sta on moze.
A sto se tice Dangubica pricate da decko zna da vodi loptu, a u Zvezdi je najveci gubljivac lopti upravo Dangubic. Aut ne zna da izvede. U zadnje vreme igra solidno, ali vidicemo da li moze tako u kontinuitetu. Ipak ni on sem odbrane ne bi mogao nista drugo da pokaze u reprezentaciji.
Korisnikov avatar
By Zex88
Koji mec je to Guduric odigrao solidno?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
MILOS OBILIC napisao:Posle danasnjeg meca jasnije je da Dangubic, Guduric, Micic i Stimac nisu za reprezentaciju.
A Simonovic?
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:
MILOS OBILIC napisao:Posle danasnjeg meca jasnije je da Dangubic, Guduric, Micic i Stimac nisu za reprezentaciju.
A Simonovic?
On je siguran.. :D
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Много бољи и спремнији је био Дубаи.. Да Препелич […]

KK Crvena Zvezda 26/27