Teme vezane uz sve reprezentacije
By milanezija
Zex88 napisao:
MileBL napisao:
MILOS OBILIC napisao:Posle danasnjeg meca jasnije je da Dangubic, Guduric, Micic i Stimac nisu za reprezentaciju.
A Simonovic?
On je siguran.. :D
Ne ne, za njega smo sigurni da nije
Korisnikov avatar
By Zex88
A covek bio i na sp i na ep..:-) Samo vi zezajte Simona..:-)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By podgorica
Nije bas tako brate , jeste tekovina moderne kosarke , pogotovo NBA da su najbolji i najpopularniji igraci trojke , lideri ekipa i da od njih najvise sve zavisi , ali slozices se sa mnom da jednostavno bi bilo mnogo makar ja mislim da imamo jednog Rudija Fernandeza ili Batuma uz Tea i BB na parketu , bilo bi idealno da imamo Batuma ili Grka iz Milvokija (necu se igrat s njegovim imenom) , ali da se moze bez njih itekako se moze , primjer ti je CSKA , dje sad imaju Tea , De Coloa i Higginsa s klupe , a na trojci godinana drze Fridzona , koji ne zna nista vise kosarke od Dangubica , Simona , Kaline i Luce.. Ono sto je razlika jeste sto Fridzon puca od samopouzdanja , jer je tu godinama , njegovo mjesto u timu nikad nije bilo upitno i kao takav odgovara CSKA , ne trosi lopte , ubode tu i tamo , a gine kao da mu je poslednje , pritom nema neke fizikalije , da ga sretnes ovako tesko da bi rekao da je kosarkas za razliku od nasih trojki.. Shvatam ja da za reprezentativni nivo treba mozda vise , ali opet Kalina nam je poslednjih godina bio vrlo dobar fit , i ako bi takav bio on ili neko drugi ove godine , ja se ne bih zalio
Korisnikov avatar
By Jomer
MILOS OBILIC napisao:Pa za polufinale prvenstva krilo nam ne treba, ali za zlato nam treba novi Pedja ili makar Gurovic.

moram i ja da se slozim sa tvojim postom :D
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Slazem se da nam treba to krilo, videli smo protiv Litvanije kako moze da dodje dan da ne ide ni Tea ni Bogdana ni Bjelicu, neko ce reci pa da smo imali Bobija, ali sta onda reci za Litvance kojima nisu bili tu Kleiza i Motejunas npr.
Dakle sve top reprezentacije imaju na toj poziciji klasu, nama igraju zahvalni igraci, borbeni, ali koji nisu na tom nivou, za mene je krilo kao spic u fudbalu, primarni zadatak da puni kos, a odbrana je stvar volje i htenja.
Pisali smo skoro o problemu na toj poziciji, mislim imamo mi tu solidnih igraca to stoji, ali nemamo igraca koji moze sam da iskreira ili da povuce kada nikog drugog ne ide, zato sam vise nego srecan kada vidim onaj ples Zagorca u grotlu Morace, takav igrac nam treba koji voli loptu, zna sa njom, moze da probije, da sutne, da iskreira za drugog, plus odlicna odbrana. To Kalinic i Simonovic nazalost prosto ne mogu, osim skoka, odbrane i ponekad suta, Lucica ni ne uzimam za opciju jer mislim da je decko zavrsio reprezentativnu karijeru koja doduse nikad nije ni pocela.
Korisnikov avatar
By MileBL
Napad i odbrana krecu od bekova, a mi imamo rupu Teodosica u odbrani i kamenjara Markovica u napadu, protivnik ce uvek postaviti taktiku na osnovu njih pa taman na krilu bio Durant.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Okupljanje je 15.juna. Dva puta igramo sa Francuzima, jednom sa Grcima. 21.jun u Bersiju :( a u Beogradu 25.juna.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Много бољи и спремнији је био Дубаи.. Да Препелич […]

KK Crvena Zvezda 26/27

И званично Наваро нови тренер.. Требаће му много с[…]