- Sre Mar 16, 2016 1:51 pm
Nije bas tako brate , jeste tekovina moderne kosarke , pogotovo NBA da su najbolji i najpopularniji igraci trojke , lideri ekipa i da od njih najvise sve zavisi , ali slozices se sa mnom da jednostavno bi bilo mnogo makar ja mislim da imamo jednog Rudija Fernandeza ili Batuma uz Tea i BB na parketu , bilo bi idealno da imamo Batuma ili Grka iz Milvokija (necu se igrat s njegovim imenom) , ali da se moze bez njih itekako se moze , primjer ti je CSKA , dje sad imaju Tea , De Coloa i Higginsa s klupe , a na trojci godinana drze Fridzona , koji ne zna nista vise kosarke od Dangubica , Simona , Kaline i Luce.. Ono sto je razlika jeste sto Fridzon puca od samopouzdanja , jer je tu godinama , njegovo mjesto u timu nikad nije bilo upitno i kao takav odgovara CSKA , ne trosi lopte , ubode tu i tamo , a gine kao da mu je poslednje , pritom nema neke fizikalije , da ga sretnes ovako tesko da bi rekao da je kosarkas za razliku od nasih trojki.. Shvatam ja da za reprezentativni nivo treba mozda vise , ali opet Kalina nam je poslednjih godina bio vrlo dobar fit , i ako bi takav bio on ili neko drugi ove godine , ja se ne bih zalio