Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Peja
Bojdo napisao:Teo je sa 22 vodio Srbiju do srebra. Kukoč je sam pričao u intervju zegrebačkim medijima, koliko im je značilo sto su veoma mladi gurnuti u vatru. Zagorac je biser neprocjenjiv.
Ima argumenata za jedno i drugo, ali nas u ovom momentu zanima Djordjevicevo vidjenje, jer on odlucuje na kraju

E pa u vezi toga bih rekao, da je Sale Djordjevic 2013te posle promocije u selektora, gostovao kod Tegija, da je pricao o cuvenom koskanju sa Drazenom, kao i izostavljanju iz tima valjda '91 ili '90te? ispravite me, no to nije ni bitno, bitno je da je Sale rekao da iz ove perspektive razume Ivkovica jer mu pored Drazena nije trebao skorer na pleju, vec defanzivac i da koliko god je tad bio ljut sada to KAO TRENER razume, tad su umesto njega otisli Obradovic ili Zdovc..

Sustina, da je Saletovo vidjenje blize onome koje glasi da treba voditi 12 najboljih, ne individualaca, nego timski kompaktnih, sto bi znacilo izostavljanje Zagorca i Jaramaza, cak i da je zdrav, zarad igraca 'zadatka', konkretno da ce na krilu ici defanzivac tipa Kalina i Dangubic na ustb Zagorca, a Jovic ili MArkovic na ustb Jaramaza, da je zdrav naravno, ili Gagi Milosavljevic umesto Gudurica.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ne znam koje je Saletovo vidjenje ali moje je kao prvo da Zagorac uopste nije defanzivno los, ne znam odakle vam to kad je to decku jedna od jacih strana, sa dugim rukama, sjajnim radom nogu i vrhunskim odrazom tesko ko moze da se naigra pored njega.
Ok kapiram ja da u timu treba da bude sljakera ali brate necemo na svakoj poziciji imati po jednog, ovo se posebno odnosi na pozicije 2 i 3, ako na pleju imas Jovica koji pegla odbranu ko lud, ako na dvojci imas Milosavljavica koji ce da igra samo odbranu, ako na trojci imas Kalinica, Simonovica, Dangubica kojima je isto glavni zadatak "prljav posao" ko ce da daje poene? Sta. Teo, Bogdan, Bjelica, pa videli smo protiv Litvanije kakav dan moze da se desi, ko onda da povuce napad, Dragan? Simonovic? Da je bio mali Guduric ili Zagorac potpisujem da bi uzeli klinci loptu i iskreirali nesto.
Naravno dosta je diskutabilno sta je bolje, ali setite se samo Bjelice 2009 ili Bogdana 2013 koji je isto dobio prednost nad Draganom iako je ovaj potonji bio konstantniji i stabilniji u KKP te godine, a Zagorac i Guduric npr po talentu nista ne zaostaju za njima, plus su vec sad pokazali da imaju ono nesto kada su u pitanju vazne utakmice.
Korisnikov avatar
By Peja
Heis, slazem se ja s tobom, ja bih pre Zagorca nego Simona , Gudurica pre Milosavljevica..

Ali ti pricam o Saletovom vidjenju, na to treba dodati nas tim iz 2014, koji je bukvalno imao 6 krstenih igraca i 6 igraca uloge, pa smo uzeli srebro.

Jovic, Simonovic, Kalinic, Bircevic, Katic, Stimac.

Seti se da je recimo to leto Jovic igrao pre Micica, da je letos posle povrede Jovica tu dosao Pot a ne Micic..

Moze se donekle sa sigurnoscu reci da Sale preferira 'specijalce'.

Po meni sredina je najbolja, ne ici ni u jednu krajnost.
Korisnikov avatar
By Lucky
Peja napisao:Heis, slazem se ja s tobom, ja bih pre Zagorca nego Simona , Gudurica pre Milosavljevica..

Ali ti pricam o Saletovom vidjenju, na to treba dodati nas tim iz 2014, koji je bukvalno imao 6 krstenih igraca i 6 igraca uloge, pa smo uzeli srebro.

Jovic, Simonovic, Kalinic, Bircevic, Katic, Stimac.

Seti se da je recimo to leto Jovic igrao pre Micica, da je letos posle povrede Jovica tu dosao Pot a ne Micic..

Moze se donekle sa sigurnoscu reci da Sale preferira 'specijalce'.

Po meni sredina je najbolja, ne ici ni u jednu krajnost.
Slazem se da Zagorac apsolutno treba imati prednost u odnosu na Simona i sa Kalinicem bi bio odlican par krila.
Teo, Jovic
Bogdan, Dragan, Guduric
Kalinic, Zagorac, Dangubic
Bjelica, Jokic
Raduljica, Bobi
Korisnikov avatar
By Peja
Treba reci da je Misko izjavio, da za Jokica nema nikakve prepreke, a da ce Bobi sigurno igrati OI ako odemo tamo, a da su kvalifikacije upitne , doduse kako Misko kaze, rade sve da otklone probleme
By andrijafcb
Поред оволико талената колико имамо сада,стварно нема потребе да се гура толико хркљуш кошаркаша,довољна су 2,евентуално 3 . . . један на позицији бека(Јовић или Милосављевић),један на крилу(Дангубић,који и плејеве чува добро) и један високи(Кузмић или Милутинов,надам се овом другом).
By Bojdo
Heisenberg napisao:Ne znam koje je Saletovo vidjenje ali moje je kao prvo da Zagorac uopste nije defanzivno los, ne znam odakle vam to kad je to decku jedna od jacih strana, sa dugim rukama, sjajnim radom nogu i vrhunskim odrazom tesko ko moze da se naigra pored njega.
Ok kapiram ja da u timu treba da bude sljakera ali brate necemo na svakoj poziciji imati po jednog, ovo se posebno odnosi na pozicije 2 i 3, ako na pleju imas Jovica koji pegla odbranu ko lud, ako na dvojci imas Milosavljavica koji ce da igra samo odbranu, ako na trojci imas Kalinica, Simonovica, Dangubica kojima je isto glavni zadatak "prljav posao" ko ce da daje poene? Sta. Teo, Bogdan, Bjelica, pa videli smo protiv Litvanije kakav dan moze da se desi, ko onda da povuce napad, Dragan? Simonovic? Da je bio mali Guduric ili Zagorac potpisujem da bi uzeli klinci loptu i iskreirali nesto.
Naravno dosta je diskutabilno sta je bolje, ali setite se samo Bjelice 2009 ili Bogdana 2013 koji je isto dobio prednost nad Draganom iako je ovaj potonji bio konstantniji i stabilniji u KKP te godine, a Zagorac i Guduric npr po talentu nista ne zaostaju za njima, plus su vec sad pokazali da imaju ono nesto kada su u pitanju vazne utakmice.

Zagorac sa mocnim radom nogu moze da probije bilo kojeg čuvara. Ok Teo , Jokic , fino je imati puni vica, ali nam trebaju mocne atlete jer inače ulazimo u probleme, kad dodje agresivna odbrana, kao sto je to bio Slucaj sa Litvancima.
Korisnikov avatar
By Zex88
Za Zagorca prvi put cujem to.. Za Musu se prica da ide sigurno tamo.
Korisnikov avatar
By skeske
Sticajem okolnosti znam iz prve ruke da Musa planira da jod minimum jednu sezonu provede u Cedeviti. E sad jedino ako se nesto promijenilo od nove godine...
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Много бољи и спремнији је био Дубаи.. Да Препелич […]

KK Crvena Zvezda 26/27

И званично Наваро нови тренер.. Требаће му много с[…]