Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dovlimir napisao:meni su Lučić, Micov i Zagorac bolje trojke od Kaline. Kalina je nekako zahvalniji, znaš šta možeš da očekuješ od njega.
Micov vec ima 31 godinu i decko je bezobrazan, svadja se sa selektorom i ja ga ne stavljam na spisak.
Lucic ima problema sa ledjima i slabu sezonu, ne igra ni 15 minuta u proseku.
A Zagorac nije dokazan igrac u rerpezentaciji i na nekom Evroligaskom nivou.
Korisnikov avatar
By dovlimir
MILOS OBILIC napisao:
dovlimir napisao:meni su Lučić, Micov i Zagorac bolje trojke od Kaline. Kalina je nekako zahvalniji, znaš šta možeš da očekuješ od njega.
Micov vec ima 31 godinu i decko je bezobrazan, svadja se sa selektorom i ja ga ne stavljam na spisak.
Lucic ima problema sa ledjima i slabu sezonu, ne igra ni 15 minuta u proseku.
A Zagorac nije dokazan igrac u rerpezentaciji i na nekom Evroligaskom nivou.
samo mi objasni kako nečiji broj godina i karakter mogu da utiču na to ko je bolji košarkaš. možda su to novi košarkaški elementi?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Micov se prvo nije odazivao Ivkovicu, a onda se posvadjao i sa Djordjevicem. Igraci koji hoce samo licnu promociju, a ne da se bore za svaku loptu nam ne trebaju. Micov ima 31 jednu godinu i nije vrhunska klasa da ne mozemo bez njega.
A sto se tice Djordjevica jeste nadobudan i mozda misli za sebe da je najpametniji, ali za sada ima dobre uspehe sa reprezentacijom. Sledeci cilj je odlazak na OI i tamo polufinale.
By Divos
Мицова дуго пратим. Истина је да дуго није био у првом плану селектора Србије. Имао је сасвим добре сезоне у Италији, али једностАвнол није био у фокусу селектора Србије. Касније је прешао у ЦСКА, наставио са добрим играма, али је имао проблема и са повредама.
Пред ЕП 2013 нашао се на списку. Јавио се селектору Ивковићу на прозивци. И одмах је то било у стилу, ту сам, али сам ровит, можда је осећао да тело не може испунити очекивања, можда има и других ствари у позадини приче, али код јавности се стекао утисак да се понаша као увређена млада. Можда смо се и огрешили о момка.
И пред припреме за СП 2014-е напао га неки вирус, па је неколико дана радио по посебном програму, али је био од првог дана на припремама.
И након више од месец дана, дошло је до куршлуса, и Сале га је одстранио. Вероватно је и то било само кулминација, и да је нетрпељивост тињала неко време, док није пукло. Но, ваља рећи и да је Сале био под страшним притиском, беше му то практично први тренерски испит (имао је краћу тренерску епизоду у Италији), и одмах најтежи задатак, беше и оспоравања по медијима, сумње, прозивки, беше много напетости, нервозе (имао је већ једну реакцију када је Новица отказао, па на једном припремном мечу са Италијом када га је Радуљица изнервирао), све је то допринело да нерви попусте, данас након што се Сале потврдио такве ситуације не би прошле са толико тензија, али тада то ипак беше другачије и није се било лако носити са притиском.
Важно је рећи и да је Мицов прихватио такав расплет, своју грешку, није било, а како су нас то неки научили, прозивања по медијима, гомилања зле крви, прихватио је свој крст, и то треба поштовати.
Сада игра своју најбољу сезону у животу. Истина је, има 31 годину, али је и сазрио, увек је био одличан одбрамбени играч, може чувати противничког плеја као и играча од 205, и у нападу је подигао ниво своје игре, ове сезоне у шамп.Тирске има шут за тројку од чак 58%, уопште јако захвалан и користан играч који никад није играо за статистику.
Да не би такве несрећне историје био би у Салетовом фокусу, овако тешко. Наравно, ако Сале заборави поменуте "грехе", то ваља поздравити, баш ако и остане доследан себи, а што је кудикамо реалније.
Вероватнија је опција да је за Мицова дрес Србије завршена прича, али видећемо врло брзо како стоје ствари.
Poslednja izmena od Divos u Pet Apr 08, 2016 7:28 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ako smo mogli bez Micova da uzmemo svetsko srebro ne vidim zasto bi sad kukali za njim, imamo na krilu proverene igrace koji nisu klasa ali su svakako veoma zahvalni, a tu je i jedan Zagorac kao buducnost na toj poziciji, mozda je cak i sadasnjost.
Korisnikov avatar
By MileBL
Za jednim igracem ne treba kukati, oko toga se svi uglavnom slazemo, ali ako se okrenemo unazad pa pogledamo koliki je broj igraca kojih su se selektori odrekli iz razno raznih razloga malo to izgleda zabrinjavajuce.
Mi imamo srecu da trenutno imamo veliku bazu igraca pa mozemo te rupe zakrpiti, ali kako se brzo pravila mjenjaju u kosarci moze se desiti da u buducnosti igrac kojeg se selektor odrekne zaigra za drugu reprezentaciju protiv nas.
Korisnikov avatar
By Peja
Ja uvek verujem selektorima, to poktrepljujem sledecim:

1. Zeljko i epizoda '2005'..
2. Duda i Darko, cas smo verovali jednom pa drugom, a onda Dare pre par dana izjavi : "Ma oko gluposti smo se posvadjali, nisam hteo da idem na uzinu i hteo sam da jedem sladoled' sto donekle pokazuje koliko mu je stalo do reprezentacije.
3. Duda i Micov 2012. Prvo ga Duda ne stavi na spisak i na konferenciji kaze da je Vlada povredjen, onda Micov kaze nisam povredjen, onda ga Duda pozove da se prikljuci a Micov kaze povredjen sam?????
4. Duda i Radule, mnogi su branili Raduleta, a onda se promenio selektor, pa se Radule i s njim posvadjao na onoj utakmici sa Italijom a kasnijim odlaskom u Kinu i pauziranjem pola sezone pokazao koliko je 'ozbiljan i posvecen'
5. Sale i Micov, jos jedan dokaz da Vladin sukob sa Dudom nije bio Dudinom krivicom, dakle ako se ponovo nadje isti igrac u istoj situaciji a drugi selektor onda nije do selektora..
6. Djordjevic Novica. Stavljen na spisak 2014. onda potpisao ugovor nzm s kim , pa odjednom rekao da je povredjen...
Ima sigurno jos primera..

Vreme pokazuje ko je bio u pravu

Ja se recimo iz ove perspektive jos vise divim Ivkovicu nego kad je bio selektor..Mislim sad kad vratim film..

Ima covek 70 godina, vodi reprezentaciju, pozove Darka , ovaj se sprda na pripremama, pa otkaze, pa budemo oslabljeni na toj poziciji, onda Darko preko novina napada Dudu a onda i novinari i javnost, a Duda je uspeo da izdrzi da ne kaze nista lose o Darku , nastavio da vodi ekipu, onda ti otkazuju pola spiska 2013te, Duda ostaje prakticno samo sa Krletom, Bjelicom i Markovicem i uspeva da izbori SP u Spaniji, iz ove perspektive to je bila prelomna godina u nasoj reprezentativnoj kosarci.
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Много бољи и спремнији је био Дубаи.. Да Препелич […]

KK Crvena Zvezda 26/27

И званично Наваро нови тренер.. Требаће му много с[…]