Teme vezane uz sve reprezentacije
By andrijafcb
Peja napisao:
andrijafcb napisao:Не знам који је разлог због којег многи оспоравају резултате и начин рада Дуде Ивковића(не односи се на форумаше овде),али он је кренуо главом где нико није хтео ногом након бродолома са Мокиним ''москитосима'',човек је буквално од гована направио питу.Човек је са екипом која је гледајући из садашње перпективе савим просечна(изузев Теа и Крлета) и чији играчи који су били део те екипе сад више не могу ни да присмрде репрезентацији (Мачван,Савановић,Величковић,Кешељ,Паунић,Тепић),а неки су чак и каријеру завршили(Перовић и Трипковић) успео да догура до финала ЕП са Шпанијом коју су успели у групи да добију и отетог финала на СП,а то све није било тако давно.Е сада,што се тиче сукоба са Миличићем,и Обрадовић је имао све и свашта да каже на рачун његовог понашања када се цела ситуација стишала после 2005,тако да Миличићу стајати у страну је узалуд.О Лабовићу нема потребе да се троше речи.Можда се ето о Радуљицу огрешио,али чињеница је да је тежак лезилебовић.А везано за Мицова,он је ипак имао понуде Црне Горе и БиХ да игра за њих,али је то ипак одбио и треба имати у виду да није сасвим здрав дошао на припреме,не бих знао рећи ко је ту у праву.И неко је споменуо хаос током ЕП 2005,по мом мишљењу је велика срамота да тренер таквог реномеа није успео да изађе на крај са играчима и да их после пљује на конференцији(а он их је селектирао).
Ne bih se slozio, Obradovic je tada podlegao pritisku, bili smo domacini, javnost je trazila da se skupi najjaca ekipa, isto tako ta javnost ne bi prihvatila da je nekog od njih kasnije izbacio, on je tu igrao po ivici celo leto i tu je njegova greska, s jedne strane bojeci se reakcije javnosti, a s druge ocekivajuci da u tim igracima ima ljudskosti i da ce uz domaci teren proraditi emocije i da ce zaigrati kako treba, nazalost to se nije desilo.

Msm realno, zamisli iz ove perspektive, da je pre EP izbacio Radmana Jarica i Rakoca, kako bi javnost reagovala, a kakvi bi tek onda nastali odnosi u timu..

To je mozda jedina njegova greska, sto nije imao hrabrosti da izbaci lose, pa da proba i sa 10 igraca u rosteru, Sale je recimo to uradio 2014. te, bukvalno smo imali 5-6 igraca koji umeju da daju kos, a on je jednog od njih izbacio par dana pred pocetak.. to se pokazalo dobrim.
Да је њему било баш до притиска јавности,онда би се 2004. смиловао Стојаковићу као нашем најбољем играчу и пустио га да дође на припреме 15-20 дана пред ОИ,као што су дошли Гасол и Ђинобили,такође би много више заузео за њега да дође на ЕП 2005,уместо што је показао свој егоманијакалан карактер,као што га је показао на срамотној конференцији,где је себе представио као ''свету краву'',а своје играче је унизио.
By Edibledi
Гледам ово '95. годиште, није нам лоше, :D .
Ребић, Јарамаз
Гудурић, Ракићевић
Загорац, Давидовац
Апић, Тејић
Ристић и Јокић.
Има ту материјала за А тим; неки су већ ту.

'94. је солидно исто, додуше слабије од '95.
Мицић, Радичевић
Пот, Новак, Аранитовић
Добрић, Андрић, Кутлешић
М.Јанковић, Н.Јанковић
Милутинов.
Е, ту већ нема за А тим неке вајде, иако постоје минималне шансе да неко уђе на шири списак.
By luki
Edibledi napisao:Гледам ово '95. годиште, није нам лоше, :D .
Ребић, Јарамаз
Гудурић, Ракићевић
Загорац, Давидовац
Апић, Тејић
Ристић и Јокић.
Има ту материјала за А тим; неки су већ ту.

'94. је солидно исто, додуше слабије од '95.
Мицић, Радичевић
Пот, Новак, Аранитовић
Добрић, Андрић, Кутлешић
М.Јанковић, Н.Јанковић
Милутинов.
Е, ту већ нема за А тим неке вајде, иако постоје минималне шансе да неко уђе на шири списак.
Da te dopunim izostavio si od 95 godista verovatno najboljeg pleja dvometrasa Nikolica koji igra za Marsal/ovu godinu propustio zbog povrede lica/ i Milina/204 krilo/ takodje iz NCAA koji je pruzio izuzetne partije ove godine.Inace oba su kasnila za generacijom u fizickom razvoju.

Od 94 godista nedostaje N.Jovanović /210/ centar USC mozda i njihov najbolji igrac kao i Avramović iz Borca .
By luki
Karaburac napisao:@Luki

Milin bas i nije kasnio fizički u razvoju u odnosu na svoju generaciju.
Visinom nije ali masom i koordinacijom itekako, imao sam priliku da ga gledam ove godine,Milin sada i onaj sa 18 godina drasticna razlika, ogroman napredak u svemu.Naravno ne kazem da ce napraviti vrhunsu karijeru ali su sve naznake da ce imati uspesnu.
Korisnikov avatar
By Antoine
Ne bih ba rekao da je 8 poena u proseku za Fairfield neka naročita sezona, ali dobro, zaslužuje pažnju kao freshman.
By luki
Antoine napisao:Ne bih ba rekao da je 8 poena u proseku za Fairfield neka naročita sezona, ali dobro, zaslužuje pažnju kao freshman.

Ja ne verujem statistici i obicno je samo povrsno pogledam jer verujem samo svojim ocima,u odnosu kakav je bio dok je igrao ovde napredk i utisak koji ostavlja na terenu je neuporediv, ocigledno mu prija NCAA kosarka mada si u pravu da njegov koledž nije vrhunski. Inace decka licno ne poznajem, samo sam igrom slucaja imao priliku da ga dva puta gledam ove sezone.Da me pogresno ne shvatite.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Znaci mislis da indeski po 50 u juniorskoj ligi u Zemunu nisu predstavljali narociti uspeh? Inace, slazem se da nije bio bas narocito impresivan dok je bio kod nas, ali mislim da je tome malo i sam kumovao preranim odlaskom u inostranstvo gde se ocigledno nije bas najbolje radilo sa njim.

Ne zelim da pisem o tome kakav je sada, jer zaista nisam imao prilike da ga gledam ove sezone, ali ne verujem da od njega mozemo ocekivati narocitu karijeru. Nek me uveri u suprotno, niko srecniji od mene.
By luki
Karaburac napisao:Znaci mislis da indeski po 50 u juniorskoj ligi u Zemunu nisu predstavljali narociti uspeh? Inace, slazem se da nije bio bas narocito impresivan dok je bio kod nas, ali mislim da je tome malo i sam kumovao preranim odlaskom u inostranstvo gde se ocigledno nije bas najbolje radilo sa njim.

Ne zelim da pisem o tome kakav je sada, jer zaista nisam imao prilike da ga gledam ove sezone, ali ne verujem da od njega mozemo ocekivati narocitu karijeru. Nek me uveri u suprotno, niko srecniji od mene.
Kao sto rekoh indeksi mi nista ne znace i malo im verujem/jedino je Jokic svoje indekse iz mlajih kategorija opravdao/, gledajuci samo statistiku niko ne bi rekao da je Dangubic jedan od najboljih igraca Zvezde u poslednjim mecevima evrolige.Inace ove godine cu najesen najverovatnije provesti dva tri meseca preko pa cu se potruditi da sa prijeteljima pogledam i neki mec Ristica a mozda i Nikolica iz Marsala.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 1165
Priča se da...

Evo šta od igrača iz EL ima na tržiš[…]

Dobili smo Turke i Litvance bez Kusturice na turni[…]