Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Мени није, те утакмице изазивају доста сумње. Нарочито прво полувреме, брине ме да нису почели као Французи, код њих 3-4/5 понедељко добијају екипе које нису фаворити :D
By Faul u napadu
Dobra utakmica između Cibone i Cede.Doduše više neizvjesna nego kvalitetna,ali ja zadovoljan.Iako sam skroz neutralan malo mi krivo što ipak nije dobila Cibona.
Korisnikov avatar
By gramada
Faul u napadu napisao:Dobra utakmica između Cibone i Cede.Doduše više neizvjesna nego kvalitetna,ali ja zadovoljan.Iako sam skroz neutralan malo mi krivo što ipak nije dobila Cibona.

Imam slican komentar veoma zanimljiva utakmica i ja sam bio za Cibose ali za malo.................
By Srđan O.
Jbg, imali su tri suta na kraju, promasili sva tri, tesko je onda zasluziti pobedu... Sa tacke gledista navijaca Partizana vise bi ovde Cibonina pobeda odgovarala, ali jbg...Generalno ne bas neka utakmica , dosta ispucavanja (pogotovo Cibone), ali sto rekose gore,makar neizvesna...
By Faul u napadu
Srđan O. napisao:Jbg, imali su tri suta na kraju, promasili sva tri, tesko je onda zasluziti pobedu... Sa tacke gledista navijaca Partizana vise bi ovde Cibonina pobeda odgovarala, ali jbg...Generalno ne bas neka utakmica , dosta ispucavanja (pogotovo Cibone), ali sto rekose gore,makar neizvesna...
U košarkaška vremena u kojima živimo u regiji vrlo rijetko na jednom mjestu ima kvalitete i neizvjesnosti.Jbg moramo biti zadovoljni barem jednim od toga :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Za pobjedu protiv cedevite dva su preduvjeta, defenzivna tranzicija i kontrola skoka. Prvi preduvjet smo ispunili fantastično, cedeviti smo oduzeli tranzicijski napad. Istrčali su nam dvije kontre 1 na 0 nakon greške, ali to ne ulazi u taj element. Problem je bio skok, deset skokova više, bezbroj drugih napada. Tu smo izgubili utakmicu, posebno jer naši bekovi nisu ispostovali boxout. Kada se nadoda veći broj izgubljenih lopti i penali ispod 50%,treba potpisati što smo imali tri šuta za pobjedu. Ako poštujemo zakone košarke, do toga smo došli na čistu energiju.

I dalje mislim da svaki tim koji svede cedevitu na pozcijski napad mora doći u situaciju za dobiti utakmicu.

Vidimo se u pioniru.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Pink, hajde napisi neku o tvojim utiscima od sinoc, sa lica mesta.

Edit: Sorry, sad sam tek video da si napisao na temi KKP, nekako sam preskocio tu stranu.
Uzgred, Ilijevski je imao par zaista lucidnih poteza. Cini mi se da ce vam on znaciti barem koliko i Markota.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Došao je kao neki osigurač. Blass ima ugovor do 1.12. I još se nezna ostaje li ili odlazi. Uvjeren sam da se njega pita da bi ostao, ali problem su pare jer se ne želi probiti budžet tako da traže extra izvor.

Vlatko je pravi spaner i znalac, kada se podigne treninzima bit će veliko pojačanje.

Salvatore, obojica ozlijedila gležnjeve unazad dva dana do utakmice, zato je i startao mali zizic. Ali nije to opravdanje za poraz da nebi netko pomislio sa to govorim.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 38
KK Partizan 2025/26.

Ništa se meni ovo ne sviđa, u sred finalne […]

KK Crvena Zvezda 26/27

И кренуло се. Нови уговор за Дејана Давидовца на […]

Takmicenja mladjih kategorija