Stare teme
By kuku lele
Cibona pobijedila cedevitu u nakon produžetka 77:76

http://195.56.77.56/n4/?cro_2566

Cibona cijelu tekmu odigrala bez Mavre. Jednostavno nevjerojatno šta rade Rimac i Golemac sa ovom ekipom, malo je onaj niz od 9 poraza okaljao sliku ove sezone al kad se spomene da je bar 5 od tih 9 bilo na loptu u zadnjim trenutcima utakmice ipak je puno podnošljivije.

Čini se da u cedeviti jedini dio momčadi koji je na optimalnom broju obrtaja su centri Bilan i Barać što je blagi užas s obzirom na imena koja ima ova ekipa, a pogotovo je loš onaj baksuz ukić - 1/10 šut uz 1 asistenciju i 1 izgubljenu loptu... šta reći

Žižić 15p 4sk 7 izn. faula i asistenciju u zadnjem napadu preko terena za kuridžu za pobjedu u zadnjoj stotinci, mali je zmaj.
Korisnikov avatar
By Jomer
pohvale za Cibose, Repesa katastrofa sta radi cele sezone, dobio je Ferari u ruke ali ocigledno ne zna da vozi.

Cibona ako zadrzi ovu ekipu + amer tipa florence, bice :violence-uzi:
By Faul u napadu
Jomer napisao:pohvale za Cibose, Repesa katastrofa sta radi cele sezone, dobio je Ferari u ruke ali ocigledno ne zna da vozi.
Cedevita mu više dođe kao Fiat 1300 :D ...

..... ekipa bez grama talenta!Naravno predvodnik Cedinih antitalenata je najveće glava regiona,Jasko Repeša.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Mali Zizic kako igra moze lako zavrsiti sa boljom karijerom od Bendera.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ja samo znam da je kojim slucajem Repesa trener Zvezde ili reprezentacije ja bih izvrsio harikiri, konzervativan, iritantan, klasican alibi trener, stalno nesto teoretise, a da mu das Golden State od njih bi napravio Niznji Novgorod, sreca pa ga smenise makar u reprezentaciji, necu zaboraviti njegovu alibi izjavu u Spaniji, kako Hrvatska "repka" ima balkanski mentalitet i zato nije uspela, bas mi je bilo milo kad mu se posle toga Sale sa momcima u...o u usta.
Korisnikov avatar
By Zex88
Dobro,mi u košarci imamo taj kurčevit mentalitet.. Mi na svako prvenstvo idemo da svima sve..:-)
By kuku lele
Heisenberg napisao:Ja samo znam da je kojim slucajem Repesa trener Zvezde ili reprezentacije ja bih izvrsio harikiri, konzervativan, iritantan, klasican alibi trener, stalno nesto teoretise, a da mu das Golden State od njih bi napravio Niznji Novgorod, sreca pa ga smenise makar u reprezentaciji, necu zaboraviti njegovu alibi izjavu u Spaniji, kako Hrvatska "repka" ima balkanski mentalitet i zato nije uspela, bas mi je bilo milo kad mu se posle toga Sale sa momcima u...o u usta.

Ma ja uopće nisam gledao prošlo SP, nisi trebao bit genije da shvatiš kako će to završit čim to vodi taj Rotirka.Taj uspije sve posvađat i nabit nervozu svima, pa i sam sam nevozan dok gledam njegove time outove. Al sami smo si krivi kad dajemo kockoglavima da na vode reprezentaciju (Joke Vranković, Ivan Sunara)

Al gledati njegove intervjue poslije tekme je nešto najiritantnije ikad - pogled u strop(doslovno), ni slučajno pogledati ni blizu novinara u oči (običan smrtnik nije dostojan njegova pogleda) i onda opali po svemu što diše. Naravno on nije nimalo kriv.

Meni je fascinantno kakvu je taj jazo, kako ga PP prikladno zove, uspio napraviti ikakvu karijeru a još me više fascinira što ga se u srbiji priznaje kao nekakvog uber trenera.
By kuku lele
Zex88 napisao:Dobro,mi u košarci imamo taj kurčevit mentalitet.. Mi na svako prvenstvo idemo da svima sve..:-)
Ma nije to vjeruj mi, i mi smo svako prvenstvo najavljivali medalju al ste vi imali uvijek trenerčine na klupi a mi pogodne kumove ovoj mafiji iz saveza. Da smo mi imali Obradoviće i Ivkoviće na klupi umjesto Vrankovića i Repeše misliš da i mi nebi osvajali medalje? Za boga miloga imali smo 4 mjesto EP s ovim balvanom na klupi.

Samo obratite pažnju kakvu ćemo mi eksploziju imati ove godine s Perasom na klupi. Apsolutno sam uvjeren da smo u finalu ove godine, pogotovo ako se pogleda ždrijeb, najteži protivnici ove godine su nam litva, grčka i slovenija a sve tri su laganom padu.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 38

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]