Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Perasovic je odličan trener, ali nikako (još) nije top Europe. Meni se sviđa kako radi, fanatik je, ali jako se zaletavas sa epitetima.
To je ta neka grupa di su on, trinka, banchi, joan plaza, itudis, sale obradovic, lukic je odličan bio u NN, zdovc... Esalon trenera koji svakako mogu voditi najjače klubove, ali još nisu krema.

Ima eurokup osvojen , vodio je tauceramicu na final four eurolige, efes, odličan u ciboni i estudiantesu, ali tek kada dobije u ruke projekt ala vodećih 5,6 euroligaskih klubova na više godina ili osvoji medalju sa reprezentacijom ulazi u tu najvišu kategoriju.

Mislim da će tamo doći da se razumijemo kad tad.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Heisenberg napisao:
kuku lele napisao:
Heisenberg napisao:Koliko se ja secam vama je i Neven Spahija bio trener i tada ste imali jos jacu ekipu nego danas...
Da i tada smo opljačani 2005. kod vas od mistera Lamonice i đubradi iz španjolske.

S tim da po meni i Spahija može samo čistit cipele Žocu, Dudi, Saletu i Perasu
Brate sve sve, ali ne stavljaj mi Perasovica u istu recenicu sa Zeljkom i Dudom, mada kod vecine tvojih zemljaka se Duda ne kotira bas dobro, jer "sistematski unistava Sarica" :D
I ne znam na osnovu cega je to taj famozni Peras bolji od Spahije?
jedna od glupljih fraza koja se pojavila u hrvatskoj. ne kažem da si ti izrekao glupost,jer nisi,nego vlada to neko mišljenje.

dario se odlično razvija u efesu, to brojke ne pokazuju nužno,ali on napreduje jako zahvaljujući dudi.mora proći i dio košarke gdje nije nužno prva opcija, gdje je obvezni dio ispred njegove kreacije,sazrijeti fizički do kraja,a tek onda može eksplodirati i ispuniti puni potencijal,što očekujem kroz dvije godine. uostalom, zadovoljan je tamo jako, neznam zašto svi dužebriznici tako misle otoj situaciji u efesu :roll:

isto mislim i za hezonju u barceloni. on je nenormalno napredovao ponajviše zahvaljujući pascualu i okolnosti da igra upravo u barci. u bilo kojem drugom klubu njemu bi se tolerirale greške koje se nebi otklanjale ,te bi nepovratno izgubio na taktičkoj obuci.onda bi imali "sindrom roka ukića" koji umjesto da bude goran dragič životari po cedeviti jer je imao krivi razvoj. jasno da je nekada nejasno zašto hezonja malo igra,li što ga huertas ignorira,ali to je dio sazrijevanja i on mora naučiti i što je hijerarhija i što je obveza u igri. mislim da se razvija strašno kvalitetno (iako čista statistika il minutaža u očima laika to neće reći) i da će uskoro on u svom budućem klubu ,upravo radi ove škole,obuke i kontrole, isplivati na vrh te hijerarhije. očekujem da već najesen podemoni gdje god će igrati jer ima to u sebi.

ali hrvatska ko hrvatska, pljuje se jedan duda ivković il xavi pascual, umjesto da im budemo zahvalni što nam najvećim talentima omogućuju razvoj kakav im naši treneri i klubovi nikad nebi pružili,već bi nešto zajebali u hodu.
By kuku lele
Pink Panther napisao:Perasovic je odličan trener, ali nikako (još) nije top Europe. Meni se sviđa kako radi, fanatik je, ali jako se zaletavas sa epitetima.
To je ta neka grupa di su on, trinka, banchi, joan plaza, itudis, sale obradovic, lukic je odličan bio u NN, zdovc... Esalon trenera koji svakako mogu voditi najjače klubove, ali još nisu krema.

Ima eurokup osvojen , vodio je tauceramicu na final four eurolige, efes, odličan u ciboni i estudiantesu, ali tek kada dobije u ruke projekt ala vodećih 5,6 euroligaskih klubova na više godina ili osvoji medalju sa reprezentacijom ulazi u tu najvišu kategoriju.

Slažem se u potpunosti čak sam i rekao da sam subjektivan u vezi njega(evo sad treći put :D ) jer je jedini naš trener u kojem zaista vidim da može biti među najboljima. S tim da napokon imamo nekoliko mladih trenera koji dolaze sa veoma svjetlom budućnošću treneri tipa Rimac, Nazor, Mance, Krstić i Milačić.

Ako imaš viška vremena Pink jako bih cjenio ako bi mogao napisati neke svoje observacije o tim nadolazićim trenerima?
Poslednja izmena od kuku lele u Sub Apr 11, 2015 5:18 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
kuku lele napisao:
Pink Panther napisao:Perasovic je odličan trener, ali nikako (još) nije top Europe. Meni se sviđa kako radi, fanatik je, ali jako se zaletavas sa epitetima.

Slažem se u potpunosti čak sam i rekao da sam subjektivan u vezi njega(evo sad treći put :D ) jer je jedini naš trener u kojem zaista vidim da može biti među najboljima. S tim da napokon imamo nekoliko mladih trenera koji dolaze sa veoma svjetlom budućnošću treneri tipa Rimac, Nazor, Mance i Milačić.

Ako imaš viška vremena Pink jako bih cjenio ako bi mogao napisati neke svoje observacije o tim nadolazićim trenerima?
nemogu to,nemoj krivo shvatit

imamo mi dobrih trenera mladih,najviše očekivanja imam od tabaka i gjerge.
By kuku lele
Pink Panther napisao:
kuku lele napisao:

Slažem se u potpunosti čak sam i rekao da sam subjektivan u vezi njega(evo sad treći put :D ) jer je jedini naš trener u kojem zaista vidim da može biti među najboljima. S tim da napokon imamo nekoliko mladih trenera koji dolaze sa veoma svjetlom budućnošću treneri tipa Rimac, Nazor, Mance i Milačić.

nemogu to,nemoj krivo shvatit

imamo mi dobrih trenera mladih,najviše očekivanja imam od tabaka i gjerge.
Umem da razumem :whistle:
Korisnikov avatar
By Zex88
A gde vam je Kari Pešić u ovim nabrajanjima?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao:A gde vam je Kari Pešić u ovim nabrajanjima?
Ni meni to nije jasno jesam mlad i neupucen ali Kari jeste u top trenerima starog kontinent. Mada mislim da je daleko od uspeha koje su ostvarili Zoc i Duda.

Inace Perasov rad u Valensiji mi se dosta svideo i kontam da ce vam doneti tu liniju u repki i da cete ici visoko. Za Spahiju ne mogu da sudim jer nisam pratio neki njegov projekat...

Inace u dubokom smo ofuu ali ajde :)
Korisnikov avatar
By Peja
Mislim da je on najpametniji, u jednom trenu je uzeo sve ,EP SP EL i obezbedio sebi dobru cenu narednih desetak godina, tada se svesno izvukao iz velikana da bih izbegao pritisak rezultata i sacuvao zdravlje i zivot za jos 30 godina, a para svakako kaplje
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Karija nema nigde vec brat bratu 10 godina.
Mislim da je uradio dobre stvari sa Djironom,Valensijom i Bajernom prosle godine..

Neovisno od toga,on je trener sa veliko T za Saleta,Perasovicam i vecinu nabrojanih ovde..
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 38

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]