Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By dovlimir
danas je Karaburac pisao čini mi se o visokim 4-ama. ja stvarno velike nade polažem u Jokića, kao neku vrstu našeg Gasola koji će praviti razliku. on ima sve. može i licem, može ledjima, ima šut, osjećaj za igru... još kada tijelo dovede u red. još jedan naš visoki koji napada licem je Ristić. treba ga itekako ispratiti. treći pokretljivi visoki sa odličnom tehnikom je svakako Simanić. ima ruku kao bek.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
dovlimir napisao:danas je Karaburac pisao čini mi se o visokim 4-ama. ja stvarno velike nade polažem u Jokića, kao neku vrstu našeg Gasola koji će praviti razliku. on ima sve. može i licem, može ledjima, ima šut, osjećaj za igru... još kada tijelo dovede u red. još jedan naš visoki koji napada licem je Ristić. treba ga itekako ispratiti. treći pokretljivi visoki sa odličnom tehnikom je svakako Simanić. ima ruku kao bek.
Evo na ovom klipu se tacno vidi koliko se Jokic "prepolovio" od kad je u Americi https://www.youtube.com/watch?v=rEniT_L ... freload=10, cini mi se i da je malo siri u ramenima, to ce ga uciniti jos pokretljivijim i zilavijim, on def ima sve kosarkaske elemente da postane buducnost nase kosarke, ako mu telo isprati sav taj potencijal, a cini mi se da je i on to shvatio.
Ristic mi deluje nekako tromo i usporeno, mozda gresim, ta cela prica oko koledza bar na mene ne deluje optimisticno, dok Simanica treba gurati, po meni, na "trojku" treba nam jedan takva zver koja moze na obe pozicije, jbg stalno se setim kako je Pedja sa svojih 208cm plesao po terenu..., eh...
Korisnikov avatar
By djokonda
Heisenberg napisao:
dovlimir napisao:danas je Karaburac pisao čini mi se o visokim 4-ama. ja stvarno velike nade polažem u Jokića, kao neku vrstu našeg Gasola koji će praviti razliku. on ima sve. može i licem, može ledjima, ima šut, osjećaj za igru... još kada tijelo dovede u red. još jedan naš visoki koji napada licem je Ristić. treba ga itekako ispratiti. treći pokretljivi visoki sa odličnom tehnikom je svakako Simanić. ima ruku kao bek.
Evo na ovom klipu se tacno vidi koliko se Jokic "prepolovio" od kad je u Americi https://www.youtube.com/watch?v=rEniT_L ... freload=10, cini mi se i da je malo siri u ramenima, to ce ga uciniti jos pokretljivijim i zilavijim, on def ima sve kosarkaske elemente da postane buducnost nase kosarke, ako mu telo isprati sav taj potencijal, a cini mi se da je i on to shvatio.
Ristic mi deluje nekako tromo i usporeno, mozda gresim, ta cela prica oko koledza bar na mene ne deluje optimisticno, dok Simanica treba gurati, po meni, na "trojku" treba nam jedan takva zver koja moze na obe pozicije, jbg stalno se setim kako je Pedja sa svojih 208cm plesao po terenu..., eh...
Simanić ne može na trojku
Korisnikov avatar
By Zex88
Jebote,Jokic mi deluje sad kao kost i koza.. Gde nestade onaj bucko?
Korisnikov avatar
By Peja
au skinuli svaku mrvicu masnoce, sad krece kilogrami i kilogrami cistih misica ;d
Korisnikov avatar
By gramada
Kako to rade amerikanci svaka cast

Simanica najbolje na 5 kat nema drugi visi od njega, lepo ce da se bije pod obrucima...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nije siri u ramenima, to je standardna opticka varka kada skines stomak. Definitivno su ga istopili, sada krece kvalitetna nagradnja, sto je duzi proces.

Simanic je klasicna cetvorka, samo mu treba pruziti slobodu u igri da napade i licem i ledjima.
Korisnikov avatar
By alonzo86
dovlimir napisao:on ima sve. može i licem, može ledjima, ima šut, osjećaj za igru...
Moze on za dva , a boga mi i za tri a moze i snazno do samog kraja, kao velemajstor Po Gasol :mrgreen:
Korisnikov avatar
By dovlimir
alonzo86 napisao:
dovlimir napisao:on ima sve. može i licem, može ledjima, ima šut, osjećaj za igru...
Moze on za dva , a boga mi i za tri a moze i snazno do samog kraja, kao velemajstor Po Gasol :mrgreen:
nema šta :D
Korisnikov avatar
By gramada
dovlimir napisao:
alonzo86 napisao:
nema šta :D
Veliki je to as
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Pobedismo mi sinoć, ne znam kako, nije ni da me pr[…]