BogdanB napisao:Auuu kako je ovo bilojako i do samog kraja
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
BogdanB napisao:Auuu kako je ovo bilojako i do samog kraja
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula
gramada napisao:Hahaa objasnili stedovlimir napisao:Veliki je to asalonzo86 napisao:nema šta
Moze on za dva , a boga mi i za tri a moze i snazno do samog kraja, kao velemajstor Po Gasol
Say my name...
Say my name...
dovlimir napisao:gledam sinoć naše polufinale sa Francuzima prošle godine. peglali smo odbranu za 10, i da Batum nije ispogodjao sve one frižidere i šporete dobili bi 20 razlike, nema štaJa i dalje mislim da nismo fizicki bili spremni kao prosle godine.Ka da je prosla relativni svezina mi smo padali sve ranije i ranije u toku meca.Najbolji pokazatelj toga je gubitak eksplozivnosti i brzine u odnosu na protivnike i karakteristican ogroman broj gresaka koji se poveceavao kako se prvenstvo blizilo kraju.to nam je falilo ove godine u završnici, ta agresivnost. padali smo kako je turnir odmicao zbog prerano dostignute forme. ali na greškama se uči.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
djokonda napisao:Ne svidjaju mi se kovanje nekih teorija zavere oko kakvog dirigovanog sudijskog kriterijuma. Realno, sudijski kriterijum uvek varira od utakmice do utakmice. I sudije su ljudi i moraju da se adaptiraju na dinamiku utakmice, da se prvih par minuta uhodaju, osete kako se utakmica krece i odluce koliko kontakta je dozvoljeno a koliko nije. Tu i sami timovi doprinose jer oni kroje dinamiku utakmice od samog starta. Vazno je da je kriterijum konstantan tokom cele utakmice; jedino tu se moze traziti zamerka. Nama niko nije kriv, sto smo u utakmicu usli kao preplaseni zecevi a ne napaljeni do bola kao Litvanci. Ako ista, tokom utakmice sudije su dozvoljavale manje kontakta, pa su svirane neke stvari kod kojih bih na pocetku pistaljka ostala nema, tu se moze naci zamerka. Ali da smo osteceni, nismo.Heisenberg napisao:Sta je ovo Djordjevic opleo o svima i nekakvoj zaveri protiv Srbije?Za suđenje je apsolutno u pravu. Nije stvar u sudijskim greškama nego u kriterijumu suđenja. I protiv Litve i protiv Francuza kriterijum je bio takav da odgovara protivniku...tolerisan je jači kontakt, posebno na Teodosiću i Raduljici. S druge strane u finalu je kriterijum bio znatno drugačiji...generalno se celo prvenstvo sviralo svako pipanje Gasola...bukvalno je sviran faul ako ga popreko pogledaš. Ovo što priča za pare je vrlo jednostavno za shvatiti...mi prosto ne punimo kasu FIBA i to je to.
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE