Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By dovlimir
BogdanB napisao:Auuu kako je ovo bilo :D

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
jako i do samog kraja :)
Korisnikov avatar
By Heisenberg
gramada napisao:
dovlimir napisao:
alonzo86 napisao:
Moze on za dva , a boga mi i za tri a moze i snazno do samog kraja, kao velemajstor Po Gasol :mrgreen:
nema šta :D
Veliki je to as
Hahaa objasnili ste :D
Korisnikov avatar
By dovlimir
gledam sinoć naše polufinale sa Francuzima prošle godine. peglali smo odbranu za 10, i da Batum nije ispogodjao sve one frižidere i šporete dobili bi 20 razlike, nema šta :) to nam je falilo ove godine u završnici, ta agresivnost. padali smo kako je turnir odmicao zbog prerano dostignute forme. ali na greškama se uči.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Spanci su se tako sjebali prosle godine, igrali NBA kosarku u grupi, gazili sve po 20 razlike i onda su posle toga poceli da padaju, secam se cak i protiv Senegala u osmini finala nisu delovali impresivno, a onda su ih Francuzi zatvorili.
Kazu uci se na tudjim greskama, ali opet najbolje se nauci na svojim, mislim da ce Sale od sada drugacije da razmislja, bolje sporiji pocetak i onda ulazak u formu sa rizikom jaceg protivnika ali cinjenica je da kad smo mi u punoj formi kao sto smo bili u Spaniji od osmine ili sada u grupi, retko ko moze da nas dobije, tako da je nebitan protivnik vec samo stelovanje nase igre kroz prvenstvo.
Eto Skariolo je npr skoro do savrsenstva doveo tempiranje forme sa reprezentacijom, svaki put kad je uzeo zlato jedva su zivu glavu izvukli u grupama, ali posle toga rapsodija.
By luki
dovlimir napisao:gledam sinoć naše polufinale sa Francuzima prošle godine. peglali smo odbranu za 10, i da Batum nije ispogodjao sve one frižidere i šporete dobili bi 20 razlike, nema šta :) to nam je falilo ove godine u završnici, ta agresivnost. padali smo kako je turnir odmicao zbog prerano dostignute forme. ali na greškama se uči.
Ja i dalje mislim da nismo fizicki bili spremni kao prosle godine.Ka da je prosla relativni svezina mi smo padali sve ranije i ranije u toku meca.Najbolji pokazatelj toga je gubitak eksplozivnosti i brzine u odnosu na protivnike i karakteristican ogroman broj gresaka koji se poveceavao kako se prvenstvo blizilo kraju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kalinic je igrao prvenstvo bez energije, nije pomagao u odbrani iz drugog plana, falila je njegova agresivnost, da udari neku rampu u odbrani, da zakuca iz kontre... Trojke i dvojke je dobro sutirao, ali je slobodna bacanje sutirao ocajno i potpuno se obrukao u tom segmentu sto je nezamisljivo za nekog ko kosta milion evra i igra za Fenerbahce.
Djordjevic je poceo da prica po meni nebulozne price kako nam FIBA ne da da igramo finale jer im se to ne isplati. Sta Litvanci imaju vise para od nas pa podmiciju Fibu ? Cista glupa izjava. Bolje da je rekao sta je falilo na prvenstvu, a da to nije Marjanovic, a nadam se da ce i napraviti neku akciju za bekove i krila u kvalifikacijama.
Potpisivati ugovor na 4 godine je trenutno losa odluka. Trebalo je sacekati kvalifikacije. Ako ne odemo u RIO Djordjevic moze da ode.
Korisnikov avatar
By kontrabas
djokonda napisao:
Heisenberg napisao:Sta je ovo Djordjevic opleo o svima i nekakvoj zaveri protiv Srbije?
Za suđenje je apsolutno u pravu. Nije stvar u sudijskim greškama nego u kriterijumu suđenja. I protiv Litve i protiv Francuza kriterijum je bio takav da odgovara protivniku...tolerisan je jači kontakt, posebno na Teodosiću i Raduljici. S druge strane u finalu je kriterijum bio znatno drugačiji...generalno se celo prvenstvo sviralo svako pipanje Gasola...bukvalno je sviran faul ako ga popreko pogledaš. Ovo što priča za pare je vrlo jednostavno za shvatiti...mi prosto ne punimo kasu FIBA i to je to.
Ne svidjaju mi se kovanje nekih teorija zavere oko kakvog dirigovanog sudijskog kriterijuma. Realno, sudijski kriterijum uvek varira od utakmice do utakmice. I sudije su ljudi i moraju da se adaptiraju na dinamiku utakmice, da se prvih par minuta uhodaju, osete kako se utakmica krece i odluce koliko kontakta je dozvoljeno a koliko nije. Tu i sami timovi doprinose jer oni kroje dinamiku utakmice od samog starta. Vazno je da je kriterijum konstantan tokom cele utakmice; jedino tu se moze traziti zamerka. Nama niko nije kriv, sto smo u utakmicu usli kao preplaseni zecevi a ne napaljeni do bola kao Litvanci. Ako ista, tokom utakmice sudije su dozvoljavale manje kontakta, pa su svirane neke stvari kod kojih bih na pocetku pistaljka ostala nema, tu se moze naci zamerka. Ali da smo osteceni, nismo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto mrzim kad se neko proglasi novim Teodosicem, Stojakovicem, Bodirogom... Ovaj mali pitanje dal ce biti igrac tipa Otasevic, a kamoli Teodosic. Voleo bih da uspe, ali ovakvi ulazi mogu da prodju samo na basketu, a ne i u ozbiljnoj kosarci. A sto se tice novog Teodosica pitanje dal ce i Peno biti igrac kao Teodosic, a kamoli neki drugi klinac.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Pobedismo mi sinoć, ne znam kako, nije ni da me pr[…]