Stare teme
By Edibledi
Mali Žižić je strašan talenat, pokazao je to još prošle sezone.
Jeste da je ekipa vrlo lose krenula ali on sa 18 godina je najbolji igrač tima sa 13.6p, 7.6s i 2bl po meču za 25 minuta.
ne znam da li mi je stariji brat menmtor a pretpostavljam da jeste. To je vrlo pametan potez kluba I veliki zalog za budućnost.
Žao mi je što u srpskoj košarci toga nema. naši stariji igrači se zbog nemaštine radije odluče da pod 'stare' dane igraju u drugoj ligi neke bolje razvijene države jer se nisu obezbedili dovoljno u svojoj karijeri.
Evo, Milojević je odličan primer toga jer je malo ranije završio karijeru a još ima energije i volje da svoje znanje, pored vođenja ekipe, posveti vise igračima na centarskoj poziciji.
Za odbranu koju igra Mega ove sezone verujem da neke zasluge ima I Vesa Petrović I zato mi je žao što nije došao prošle sezone jer bi Miljenu puno značio.

Pitanje za Pinka, šta se dešava sa Ivicom Zubcem, kakva je povreda u pitanju, pošto vidim da nije uopšte igrao od početka sezone?
Korisnikov avatar
By djokonda
Za ovog Berišu sam čuo da mu je plaćeno mesto u ekipi...kako igra i koji kredit ima deluje mi da u tome ima istine.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
ma dno dna od sezone i tima.

ameri promašaj, saddler veze nema, fisher je došao sa deset kg viška, šiptar je prevara od igrača. sva trojica su napustili klub.

problem sa šiptarom je što je loš čovjek kako se uobičajeno kaže, indijanac, narušio je kemiju i odnose.djokonda je u pravu,njegov transfer je politički, dogovoren bitno prije ljeta.

uz sve, ozlijede su problem. zubac je igrao sjajne pripreme,konačno bio spreman, ali se ozlijedio-koljeno, i nema ga do nove godine. šteta. njegovi problemi s ozlijedama već postaju zabrinjavajući.

hukić je ozlijeđen, opet šteta. huka je pravi igrač i baš ono što je trebalo timu, ozbiljno pojačanje. tako bez njega i zubca sad fali pola centarske linije. uz huku ne igra ni šiško, koji je trebao biti prvi play, tako se nametnuo kroz pripreme. s njim je igra bitno bolja,jer možemo vrtiti PnR, jer kreacija ne spada na mavru koji je propustio pola priprema, te rozića i jagodića koji su ni krivi ni dužni ušli u kreatorsku rolu, kao i krušlin koji jadan trpi na playu iako je klasični bočni igrač. slavica je poseban slučaj i tu nema pomoći, takva kombinacija nezainteresiranosti, egotripa i prije svega nerazumijevanja košarke se rijetko viđa, ja konkretno još nisam to vidio nikad. nikad neće biti pravi igrač ( iako će napraviti neku karijeru na fizikalije)

za sve je jasno kriva uprava kluba. čitaj-aco. uz sve, nikom nije ništa plaćeno te su priče o konsolidaciji zasad bajka.

šteta,jer je ova sezona obećavala nešto, tim je formiran fino i kompaktno. trojica su teški promašaj te su napustili klub, dok trojica ne igraju. trenutno nema igrača za 4x4 na treningu. mnogi sad traže da igraju juniori,ali kako tim ljudima objasniti da to nije moguće. kako objasniti ljudima da treneri ne mogu ništa ako nemaju nijednog beka spremnog, ili tri visoka igrača u rotaciji.

kao rješenja spominju se amer play i joksimović koji bi mogli potpisati već ovaj tjedan, kroz neki period tu će biti hukić i zubac,ali će biti kasno za visok plasman što je ova ekipa morala ostvariti.

baš jedna velika šteta.
By Edibledi
Hvala na odgovoru!
Baš teška situacija, :(.
Nekad u takvim situacijama šansu dobije onaj ko se najmanje nadao pa napravi nešto ozbiljno.
Daj Bože da i kod vas krene na bolje.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Otpušten Beriša.

Cibona želi Florensa, bivšeg igrača Zadra, according to sources

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
By ladovina
Koji kurac se događa s našim bekovima? Jebiga, zar baš svaki talentiraniji klinac mora biti debil u glavi?, od Giričeka, preko Hezonje i Slavice.
Pink, što vi to tamo radite? men`se čini samo plaću uštekavate svaki mjesec. Pa de nekog psihologa platite, bit će vam to epohalna investicija.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]