Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By alonzo86
Gledam sad Raduljcin klip od danas, deluje kao da je smrsao kao da je pokretniji, kao da malo vise skace, cak sam spazio i jednu blokadu i to prilicno atraktivnu, raduje me to :D
By SinisaBL
luki napisao:
SinisaBL napisao:ok. i mirko vučinić je svojevremeno izabrao srbiju pa je dogovor između saveza bio da igrači rođeni u cg igraju za cg bez obzira na njihovu želju ili nacionalnost. taj dogovor je vrlo brzo prekršen sa njihove strane. problem je što se ovakve stvari stalno dešavaju na štetu srbije i da savez treba da zauzme jasan stav.

Propisi koji vaze za fudbal i oni kosarkaski nemaju nikakve veze jedni sa drugima, u kosarci su drasticno ogranicavajuci, kada se igrac posle kadetskog uzrasta jednom odluci za koga ce igrati to je malte ne zacementirano.
nisu bili propisi u pitanju već dogovor između dva saveza nakon raspada države.

u velikom broju slučajeva se ne radi o odluci porodice već raznim pritiscima sa strane. zadatak saveza je da štiti interes srpske košarke. ovdje se podrazumijeva da dončić kao srbin iz slovenije igra za sloveniju, i to je ok, ali onda se mora reagovati u slučaju radončića jer isti je princip.

pazi, tanjević najavljuje da će igrača iz druge države zvati u reprezentaciju. valjda je elementarna stvar da se prvo razgovara sa srpskim savezom.
By nemanja989
Po pitanju igranja Dončića za bilo koju reprezentaciju se je više oglašavao njegov otac nego on. Tu još ništa nije odlučeno. stiče se utisak da njegov otac ucenjuje Slo savez (mesto u savezu za njega ili nešto sl.). Ni Španija nije isključena. Nadam se da sva ta igra iza kulisa neće uticati na njega jer je stvarno veliki talenat.
By Bojdo
nemanja989 napisao:Po pitanju igranja Dončića za bilo koju reprezentaciju se je više oglašavao njegov otac nego on. Tu još ništa nije odlučeno. stiče se utisak da njegov otac ucenjuje Slo savez (mesto u savezu za njega ili nešto sl.). Ni Španija nije isključena. Nadam se da sva ta igra iza kulisa neće uticati na njega jer je stvarno veliki talenat.

Moje informacije govore , da je otac malom prepustio oduku , otac mu je bio naklonjen Srbiji , ali se nije htio mjesati u odluku. Medjutim , majka koja je Slovenka dosta ima uticaja ( razumljivo, bila bi pod kritikama da izabere neku drugu drzavu), i vrsi pritisak na malog!
Tako veli familija njegova, a ko zna mozda i oni samo drze i stite Sasinu stranu.( posto su Lukini roditelji razvedeni)
By podgorica
Decko je ogroman potancijal i moje misljenje je da mozda je najblizi Spaniji , jer mu u Realu daju nenormalnu slobodu , evo vam sitacija protiv Fenera , Real igra mec koji mora dobit ili ispada , 2 min pred kraj prve cetvrtine Laso izvodi Ljulja i ubaca Doncica , ja sam mislio odograce ta 2 min i jos mozda 2-3 min druge cetvrtine da odmori ljulj , ali ne , Laso rotira ostale bekove a mali Doncic igra citavu 2. cetvrtinu , a Ljulj sjedi na klupi cijelo vrijeme... Kad bi kod nas neki mladi igrac dobio toliko prostora , a da na klupi drzis jednog Ljulja , u utakmici toliko bitnoj
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Prosle godine o Hezonji, ove o Doncicu sledece ce o Benderu da sanjate snove, a Srbija je opet jaca od svih tih reprezentacija.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Svi bi
Nismo svi Bozinov :D.
Dobar je Slovenac, ali radije biram vise talentovane dece Lazarevica, Aranitovica, Radanova, Simanica, Pecarskog nego jednog talenta.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]