Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By skeske
Nije mi jasan ni taj Nesterovic, komsija mi je, Sloveniju nikad nije nesto spektakularno volio a sad vuce za nju :/
Korisnikov avatar
By Lucky
Mozda ja malo naivno gledam na sve to, ali na njemu je da odvaga sta je najbolje za njega ili sta mu srce kaze i ono sto bih ja zamjerio nasima je ako bi propustili priliku da mu kazu da racunaju na njega ukoliko je zainteresovan. Sva druga obecanja poput funkcija, minutaze, statusa bih jako zamjerio.
Za reprezentaciju bi trebalo da se igra srcem, pogotovo kad si toliki talenat i vjerovatno ti uspjeh u karijeri (citaj novac) nece mnogo zavisiti od toga za koga si igrao. Ne znam sta mu spanci mogu obecati ali ako prihvati to vise govori o njemu. Sto se Slovenije tice, apsolutno je legitimno da ih izabere ukoliko se tako osjeca ali sa kosarkaske strane se nema cemu mnogo nadati sa njima.
Korisnikov avatar
By Lika
Ne znam gdje je rodjen, ali ako je to Slovenija i jos mu je majka Slovenka, realno je da njih odabere.
By luki
Jomer napisao:da li sam ja nesto pomesao ili je Sale Djordjevic pricao da je razgovarao sa caletom i da je mali odlucio da igra za Sloveniju, inace svi zaboravljaju da je Rasa Nesterovic predsednik kosarkaskog saveza slovenije i da je on daleko uticajnija licnost od rakocevica ili kuzmanovica

ovo za spance dosta realna prica, i to bi po meni bilo nesto najgore za kosarku
Po cemu je Nesterovic jako uticajan i na koga moze toliko da utice,mozda u Sloveniji, sto se Srbije tice i nase nekadasnje najvece zvezde nemaju neki poseban uticaj bar ne na vecinu a narocito nema Rasa Nesterovic.
Doncic je od oca Srbina poreklom sa Kosova i majke Slovenke, odrastao u Sloveniji i ne cudi me ako se odlucio za sloveniju.Pominje se i Radoncic, on decko moze da bira za koga ce da igra,Ima Srpsko,crnogorsko i Nemacko drzavljanstvo, jedino mi nije jasno kakve veze ima sa BiH osim sto je jedno vreme njegov otac igrao rukomet za BiH.Poznato je da u rukometu mozez da menjas reprezentciju za koju ces da igras malte ne svake godine pitanje je dali on uopste ima drzavljanstvo te zemlje i kada ga je dobio.Ljudi ovde zaboravljaju da se u kosarci tesko menja kosarkasko drzavljanstvo za razliku od fudbala gde mozes da promenis i posle jedne odigrane utakmice za neku seniorsku reprezentaciju, u kosarci kada stavis potpis posle kadetskog staza , malte ne vise nemoze da se promeni, naravno ako nije Turska i eventualno Nemacka u pitnju.
By nemanja989
Na sajtu rtvslo.si su upravo objavili razgovor sa njegovim ocem. Iz razgovora se može razbrati da je njegov otac jako ambiciozan, sinu predvidja ni manje ni više nego karijeru NBA zvezde (uz ogradu ako bude bilo sreće). Mali Luka ne sme da daje izjave dok ne napuni 18 godina, klupska praksa. na pitanje o igranju za reprezentaciju, bio je jako nejasan. pričali su i o njegovom fizičkom razvoju, potšo je sa 16 godina sposoban da odgovori zahtevima moderne košarke.

Što se Raše tiče, on je tek Srbenda :D voli kafane sa "domaćom atmosferom" :) kada su bile poplave u obrenovcu, jako puno se je angažovao oko prikupljanja pomoći. Nema to veze sa njegovim predsednikovanjem, ali eto kao zanimljivost. U svakom slučaju, mislim da ni on, a ni Djordjević, niti ijedna legenda neće moći bitnije da utiču na malog. Bojdo je izneo tačnu informaciju, savetovao je sina da odluči tako kako mu srce kaže. Međutim, kada se pominje srce i emocije, tu se obično nešto valja u pozadini.

Ja smatram da je moguć i scenario kao sa Vujačićem. Da će doći na jedno okupljanje, da neće biti zadovoljan odnosom saveza prema njemu i onda se na buduće pozive neće odazivati. Usresrediće se na svoju NBA karijeru. Uglavnom, naše šanse su tu najmanje.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Za buducnost nase reprezentacije, po meni, je nabitnije da se Guduric, Zagorac, Simanic, Jokic i Milutinov razvijaju u pravom smeru, kao i da Bogdan ne zajebava, ovo ostalo manje vise nije veliki problem, na pleju je Jovic stasao u odlicnog igraca koji zna da povuce ekipu, mali Jaramaz i Nedovic slicni igraci koji menjaju ritam.
Moja neka procena je da necemo biti toliko mocni na pleju kada Teo ode ko god da ga zameni ali zato cemo to kompezovati na svim drugim pozicijama na kojima prstimo od talenta i potencijala. Ima tu jos dosta igraca koji mogu da eksplodiraju u naredne 2 godine, evo samo na primeru Zvezde moze da se vidi koliko neki igraci od kojih se nije ocekivalo puno( Bobi, Cirbes, Kalinic, Jovic...) u zadnjih 2-3 godine toliko napreduju da su za klasu bolji nego sto su bili.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Heisenberg napisao: Moja neka procena je da necemo biti toliko mocni na pleju kada Teo ode ko god da ga zameni ali zato cemo to kompezovati na svim drugim pozicijama na kojima prstimo od talenta i potencijala.
Ja se nadam da cemo ga gledati barem jos 5 godina :D
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Realno Teo igra kosarku u kojoj moze da bude koristan i sa 33-34god, naravno nece njegova uloga u reprezentaciji biti ista kao sada, ali ce biti veoma bitna, doduse evo Spanulis je bio glavni igrac Grcke sa 33god na EP, nama je vazno da ga maksimalno eksploatisemo dok se ne pojavi neki novi klinac, a verujem da je to dovoljno vremena da se iskristalise naslednik.
Korisnikov avatar
By johnny79
Gledam kako nas Greg zajebao, nije dao Bobiju na EP, a ne da mu minute u NBA... Evo noćas konačno proradio Bobi! Jović me oduševljava koliko ima mozga, koliko je kompletan i odličan oigrač, puno bolji od Markovića i Nedovića... Da su njih dvojica bili na EP igrali finale sigurno, a i zlato verovatno. Tu treba dodati i Jokića umesto Ercega, koji je folirant, nigde ne igra, traži kintu ogromnu. Folirant je i Raduljica, ali ga Đorđević nekako vratio u život, razigrao... Kao drugi centar je odličan...
Evo sastava:
Teodosić, Jović, Marković
Bogdanović, Milosavljević
Kalinić, Gudurić
Bjelica, Jokić
Marjanović, Raduljica, Milutinov
By podgorica
Jovic je postao ozbiljan igrac , s lakocom igra u Zvezdi u napadu , bukvalno skuplja asistencije a nimalo se ne eksponira ono da ti vidis nego sve tiho bez pompe.. milina ga gledat kad uzme loptu izadje iz bloka i pocne kako ja to zovem vozit unutar linije 6.75 i razigravat saigrace...

Bobi napokon izdominirao , i to bas izdominirao 18pt za 17 min , izuzetan ucinak , nadam se da.ce ga Greg sad ubaciti u vatru , a Bobi ce mu sigurno vratiti.. Najbitnije je da je Bobi posle ove utakmice i one dvije u NBADL povratio samopouzdanje
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]