- Uto Dec 08, 2015 1:23 pm
Za nase plejeve, tu je opisao idealnog pleja, odnosilo se na OBradovica sad dal zeljka ili sasu nzm ali fora je kaze, komandovace 35 min igru, nece preterivati ni u cemu a onda ce u 35om minutu sutnuti trojku kad ga ostave samog i resiti mec..po meni je jovic takav igrac i to me odusevljava
podgorica napisao:Jovic je postao ozbiljan igrac , s lakocom igra u Zvezdi u napadu , bukvalno skuplja asistencije a nimalo se ne eksponira ono da ti vidis nego sve tiho bez pompe.. milina ga gledat kad uzme loptu izadje iz bloka i pocne kako ja to zovem vozit unutar linije 6.75 i razigravat saigrace...Pisali su na onom KOS portalu, dal Ostojic ili nz ko vec..
Bobi napokon izdominirao , i to bas izdominirao 18pt za 17 min , izuzetan ucinak , nadam se da.ce ga Greg sad ubaciti u vatru , a Bobi ce mu sigurno vratiti.. Najbitnije je da je Bobi posle ove utakmice i one dvije u NBADL povratio samopouzdanje
Za nase plejeve, tu je opisao idealnog pleja, odnosilo se na OBradovica sad dal zeljka ili sasu nzm ali fora je kaze, komandovace 35 min igru, nece preterivati ni u cemu a onda ce u 35om minutu sutnuti trojku kad ga ostave samog i resiti mec..po meni je jovic takav igrac i to me odusevljava
AJMO BRACO UZET AMERE