Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By johnny79
Gudura definitivno u repku.. :)
Odakle vam to da ovi iz NBA neće igrati kvalifikacije? Jel to neko pravilo? U kakvim su klubovima, sem Bobija, završiće sezonu u Aprilu...
Voleo bih i Zagorac da odigra drugi deo sezone u ABA na visokom nivou i i i iiii:
Teo, Jović,
Bogdan, Gudura, Milosav,
Kalina, Zagorac,
Bjelica, Jokić,
Bobi, Radulja, Milutinov

Naravno može Marković umesto Milosava, ako se oporavi od preloma... Kalina je isto pao u formi, ali za sad nemamo alternativu...
Korisnikov avatar
By Heisenberg
johnny79 napisao:Gudura definitivno u repku.. :)
Odakle vam to da ovi iz NBA neće igrati kvalifikacije? Jel to neko pravilo? U kakvim su klubovima, sem Bobija, završiće sezonu u Aprilu...
Voleo bih i Zagorac da odigra drugi deo sezone u ABA na visokom nivou i i i iiii:
Teo, Jović,
Bogdan, Gudura, Milosav,
Kalina, Zagorac,
Bjelica, Jokić,
Bobi, Radulja, Milutinov

Naravno može Marković umesto Milosava, ako se oporavi od preloma... Kalina je isto pao u formi, ali za sad nemamo alternativu...
Ovo je takodje moj sastav uz samo jednu izmenu Nedovic umesto sina Dragana, steta sto je Zagorac propustio pocetak sezone, ovako je Simonovic i dalje u prednosti posebno kako trenutno igra, ali ne sumnjam da ce Rade do kraja sezone podici svoj nivo igre.
Korisnikov avatar
By Lika
milanezija napisao:Kako izgleda Lucic ove sezone? Mozda bi mogao u kvalifikacijama biti od koristi
Ono sto dolazi iz "znam lika koji zna lika" izvora je da Lucic vise nije fizicki spreman za takve napore. Ako je to tocno, meni je strasno zao tog momka, jedan od mojih omiljenijih igraca Partizana u zadnjih 15-20 godina. Bas me odusevljavao taj njegov spoj atletike I kosarkaskog IQ, bio sam uvjeren da je reprezentacija dobila moderno krilo za narednih 8-10 godina.
Korisnikov avatar
By dovlimir
trenutno sve to fino izgleda, i koliko god mi kukali kod nas je produkcija igrača na vrlo dobrom nivou. talenat nikada nije bio sporan. čak bih rekao da je period pod Dudom bio najlošiji u smislu talenata. tu prije svega mislim na greške tipa Tepić, Paunić, Kešelj... vrlo limitirani igrači kako se kasnije ispostavilo. onda je došao prvo Bogdan kao klasan bek, Jokić kao klasni visoki, pa za njim Gudurić, Zagorac isto klase... vjerovato se u selekciji igrača promjenio neki kriterijum, mada će prije biti da su Jokić i Bogdan imali sreće nego što je to plod nekog sistema. svakako bih napomenuo i Nedovića koji polako počinje da ostvaruje svoj potencijal . vrlo dobro mi trenutno stojimo što se sadašnjosti i budućnosti tiče.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
MILOS OBILIC napisao:Lucic igra losije nego prosle godine, a Milosavljevic je igracina u oba pravca za Nedovica.
Tacno, zato ta igracina igra u Nemackoj ligi i Evrokupu, a ova neznalica u vodecem klubu Spanske lige i Evroligu.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
dovlimir napisao:trenutno sve to fino izgleda, i koliko god mi kukali kod nas je produkcija igrača na vrlo dobrom nivou. talenat nikada nije bio sporan. čak bih rekao da je period pod Dudom bio najlošiji u smislu talenata. tu prije svega mislim na greške tipa Tepić, Paunić, Kešelj... vrlo limitirani igrači kako se kasnije ispostavilo. onda je došao prvo Bogdan kao klasan bek, Jokić kao klasni visoki, pa za njim Gudurić, Zagorac isto klase... vjerovato se u selekciji igrača promjenio neki kriterijum, mada će prije biti da su Jokić i Bogdan imali sreće nego što je to plod nekog sistema. svakako bih napomenuo i Nedovića koji polako počinje da ostvaruje svoj potencijal . vrlo dobro mi trenutno stojimo što se sadašnjosti i budućnosti tiče.
+1
Sto se tice bekova i niskih krila odavno to bolje nije izgledalo kada su mladi igraci u pitanju: Bogdanovic, Nedovic, Guduric, Zagorac, Jaramaz
Visoka krila i centri isto fino izgledaju: Jokic, Simanic, Milutinov, Tejic, Ristic
Sto se tice pozicije pleja tu smo trenutno najtanji jer je Micic u zescem kanalu, Radicevic nit smrdi nit mirise, Miljenovic moze da igra samo u Megi, srecom pa smo niotkuda dobili Jovica koji je ove sezone eksplodirao, ali keca mogu da pokriju i Jaramaz i Nedovic, ne treba otpisivati ni Rebrona, Peno je moj prvi pik ali mora podhitno da nadje neki dobar angazman za njegov razvoj.
Sve u svemu imamo cemu da se nadamo...
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]