Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Peja napisao:Jaramaz Guduric Zagorac Jokic Milutinov.. Kakav tim 95-og...
Ova petorka je suvo zlato nase kosarke.
By mare6
Dodas tu bracu aranitovic,marinkovica,rebica,simanica i radenova...i cela reprezentacija...samo da se lepo razviju u ozbiljne igrace
Korisnikov avatar
By Peja
Velika je stvar sto svaki ima 'herca' od Jaramaza koji kuca preko igraca, prosle godine je valjda sam dobio dal cedevitu u gostima..preko gudurica koji ulazi protiv reala na 10 minuta i resi mec bez promasaja, isto tako bajerna, jokic se vec sprda sa NBA igracima, Simanic u debiju blokira ajona i prikucava loptu..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jer Jaramaz junior igrac slican Nedovica po organizaciji igre ili ima bolji pregled od njega ? Vidim da se hvali njegova brzina, skocnost sto je i odlika Nedovica.
Korisnikov avatar
By Peja
Po meni su oni identicni igraci, s tim sto je Misko spazio gde je pogresio s Nedovicem i to sada ODLICNO ispravlja sa Jaramazom.

Jaramaz ima veliki plafon po meni
Korisnikov avatar
By dovlimir
biće zanimljivo vidjeti Tea sa Bobijem i Jokićem. obojica su odlični pik igrači.
Korisnikov avatar
By Lepus
Peja napisao:Jaramaz Guduric Zagorac Jokic Milutinov.. Kakav tim 95-og...

Posto se mi vodimo kao ozbiljan kosarkasi forum, mala korekcija. Milutinov je '94 godiste. Mada, ne mijenja poentu posta.

Isto tako se ne bih slozio da su Jaramaz mladji i Nedovic identicni igraci.

Zajednicko im je da su obojica kombo igraci, tj. odsustvo neke vece kreacije da bi mogli igrati cistog playa. Obojica su atletski veoma mocni. Takodje, obojica su tehnicki dobri, rekao bih Nedovic malo bolji. Slozio bih se za muda, imaju ih obojica, i to mi je osobina koja mi se najvise svidja kod Jaramaza.

Sto se tice razlika, prije svega u sutu. Jaramaz je tu dosta ispred iako je mladji 4 godine. Isto tako, Jaramaz je za, svoj uzrast, dosta bolji defanzivac od Nemanje.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]