- Ned Dec 27, 2015 1:11 pm
Sto se tice Jaramaza i Nedovica, jesu slicni ali Nedovic nazalost nije dobro iskoristio period od 20 d0 24god, Jaramaz tek ulazi u te godine i mislim da ce ako bude malo pametniji po pitanju izbora novog kluba za 4god biti mnogo bolji igrac nego sto je Nedovic danas.
Lepus napisao:Istina, ali ako cemo bas da gledamo u sitna crevca Milutinov je rodjen 30 Decembra 94', dakle dva dana mu je falilo da bude 95'.Peja napisao:Jaramaz Guduric Zagorac Jokic Milutinov.. Kakav tim 95-og...
Posto se mi vodimo kao ozbiljan kosarkasi forum, mala korekcija. Milutinov je '94 godiste. Mada, ne mijenja poentu posta.
Isto tako se ne bih slozio da su Jaramaz mladji i Nedovic identicni igraci.
Zajednicko im je da su obojica kombo igraci, tj. odsustvo neke vece kreacije da bi mogli igrati cistog playa. Obojica su atletski veoma mocni. Takodje, obojica su tehnicki dobri, rekao bih Nedovic malo bolji. Slozio bih se za muda, imaju ih obojica, i to mi je osobina koja mi se najvise svidja kod Jaramaza.
Sto se tice razlika, prije svega u sutu. Jaramaz je tu dosta ispred iako je mladji 4 godine. Isto tako, Jaramaz je za, svoj uzrast, dosta bolji defanzivac od Nemanje.
Sto se tice Jaramaza i Nedovica, jesu slicni ali Nedovic nazalost nije dobro iskoristio period od 20 d0 24god, Jaramaz tek ulazi u te godine i mislim da ce ako bude malo pametniji po pitanju izbora novog kluba za 4god biti mnogo bolji igrac nego sto je Nedovic danas.
Say my name...