Teme vezane uz sve reprezentacije
By podgorica
Ja Micova ne volim da gledam , nekako mi djeluje smotano kao da ne umije da trci , nekako krut , ali je cinjenica da ima solidne brojke , da je igrao u CSKA i sada u Galati ozbiljnu ulogu i ako se tako gleda on jeste najbolji SF kojeg imamo , ali ipak meni on nije igrac koji je ono sto Srbiji fali , tj nije igrac koji donosi titule , koji je neki faktor prelomni ka uspjehu bilo koje ekipe
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Micov za mene i nije krilo vec dvojka koja zbog visine moze da igra krilo. Zna se sta je krilo, igrac tipa Stojakovica koji je visok 205 cm, koji skaca i siba trojke kao lud. Danas krila u Evropi i nema. Kalinic mi je bolji igrac i korisniji za ekipu od Micova, a bolji je i Lucic. Micov je nesto izmedju beka i krila i ne vidim ga u reprezentaciji.
Korisnikov avatar
By Peja
Ako me Đorđević pozove, tu sam!
Nikola Jokić

Evo da padne kamen sa srca svakom od nas :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Teodosic, Jovic, Milosavljevic, Simonovic, Jokic, Marjanovic, Raduljica su u reprezentativnoj formi, doduse par njih moze i bolje.

Markovic je povredjen. Erceg bez kluba.

Milutinov i Kuzmic isto losi. Stimac los.
Macvan, Jaramaz i Guduric dobri.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Teodosić, Jović, Marković, Nedović, Bogdanović, Kalinić, Milosavljević,Bjelica, , Jokić, Raduljica, Kuzmić/Milutinov i Bobi.
To je 12 najjačih, bar po meni. Sa dilemom Kuzmić ili Milutinov.
Ne znam kad će se Marković vratiti, ali valjda je uskoro.
Ercega nisam stavio jer nije još počeo igrati, zajebava se momak, Miličić stayl. Ukoliko on odigra bar 2 mjeseca ispadaju Kuzmić i Milutinov.
Naravno ako sve bude u najboljem redu.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Samo nam fali jos jedna jaka cetvorka pored Bjelice, po mogucstvu sa izrazenijom igrom pod kosem,mada to moze da igra Jokic
Korisnikov avatar
By dovlimir
očekujem širok spisak:

Teo, Marković, Jović, Jaramaz
BB, Milosavljević, Nedović, Gudurić
Kalina, Zagorac, Simon
Bjelkan, Jokić, Majstorović, Jovanović ( USC)
Bobi, Radulja, Milutinov, Kuzmić, Ristić.

ako budu zdravi tu sigurno mogu Lučić i Mitrović. Mačvan mislim da nije realno. Micić, Miljenović, Musli, Dangubić... jako teško, da ne kažem nemoguće.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]