Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MileBL
alonzo86 napisao:Samo nam fali jos jedna jaka cetvorka pored Bjelice, po mogucstvu sa izrazenijom igrom pod kosem,mada to moze da igra Jokic

Fali nama krilo kao Micov, tu smo najtanji.
Korisnikov avatar
By alonzo86
MileBL napisao:
alonzo86 napisao:Samo nam fali jos jedna jaka cetvorka pored Bjelice, po mogucstvu sa izrazenijom igrom pod kosem,mada to moze da igra Jokic

Fali nama krilo kao Micov, tu smo najtanji.

Istina , al sta ja znam po meni na 3 mogu da odigraju i Milosavljevic i Bogdan po potrebi, a naravno tu je i Kalinic za kog se nadam da ce proigrati malo... Mislim da i DM i Bogdan mogu da recimo cuvaju Fernandeza, ili Batuma ili neku trecu trojku, obojica su tu oko 2m i peglaju odbranu. Ali da nemamo klasicnu trojku nemamo...
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Meni više fali trojka sa predispozicijama (ne košarkaškim IQ) tipa Vrabac, Veseli (na početku karijere). Neko ko će dobro igrati odbranu, biti prisutan na skoku kako defanzivnom tako i ofanzivnom. I da ima visinsku prednost nad rivalom. Dovoljno je da bude 5-ta opcija u napadu ali da igra timski. Fizički upgrade-ovan Kalina.

To je Duda tražio u Bjelici i Kešelju. A i Dule u Veselom i Bertansu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Heisenberg napisao:Rade Zagorac.
Pre bih rekao da je nas Vrabac Danguba, mada ne znam sta to fizicki fali Lucicu i Kalinicu?

Inace Rade se vratio u sastav Mege ali nije dobijao minute juce. Svakako raduje oporavak i nadam se da ce se sto pre vratiti u ritam.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Dobro nisam naveo Zagorca da bih ga stavio u kontekst modernog sljakera vec kao buduce prvo krilo reprezentacije, a sto se tice karakteristika o kojima vi pisete jeste Danguba najpriblizniji tome, mada imam osecaj da ce Kalinic i Simonovic imati kod Saleta jos uvek prednost, bar za ovo leto.
Inace gledao sam sinoc malo Jaramaza, mnogo mi se svidja mehanika suta, opalio je dve trojke u dva napada sa skolskim skok-sutem i obe pogodio, o brzini se vec dosta zna, decko mnogo dobro izgleda na terenu.
@Dovlimir je sastavio siri spisak sa kojim se slazem, na stranu Majstorovic :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
A to da kao prvo krilo moze, nego sam mislio da si odgovarao @Zikosu, izvini.

Bilo bi lepo kada bi Luca mogao da igra ovog leta.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Sviđaju mi se ti igrači koji su brzi pokretni a imaju preko 205 cm. Dosta pometnje unose u protivničke redove, i iskorištavaju ako neko igra sa tri beka što je sve veća tendencija.

Mislim da je Simon svoje odigrao, što se tiče reprezentacije.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
BogdanB napisao:Izgleda da ce da dobijemo organizaciju kvalifikacija.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Ne znam koliko je relevantan Tutosport...
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]