Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By dovlimir
pročitao sam u Žurnalu izjavu Lučića, da je spreman ako ga Sale pozove. ekstra vijest, sa njim smo baš brutalni spolja.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
dovlimir napisao:pročitao sam u Žurnalu izjavu Lučića, da je spreman ako ga Sale pozove. ekstra vijest, sa njim smo baš brutalni spolja.
Pa dobro nismo bas brutalni ali smo dobri.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Još samo da izbegnemo Francuze i to je to, mada kao domaćini ne treba nikoga da se plašimo!

Послато са D2403 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By dovlimir
ako sam dobro shvatio neće biti šešira na žrijebu. znači, hipotetički jednu grupu mogu da čine Srbija, Francuska, Grčka, Hrvatska... a drugu Tunis, Filipini, Senegal, Liban... baš nelogično.
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Za šešire se ništa nije spominjalo, ali ne vjerujem da baš neće biti nikakvih šešira. Odmah poslije Eurobasketa se pričalo kako će biti šešira i to 5 jakosnih + domaćini. Međutim zvanične izjava povodom ovog zasada nema.

Sem Francuza niko drugi nas ne može dobiti u Beogradu, čak i oni imaju manje nego polovične šanse.
Korisnikov avatar
By dovlimir
ZikosKaraiskaki napisao:Za šešire se ništa nije spominjalo, ali ne vjerujem da baš neće biti nikakvih šešira. Odmah poslije Eurobasketa se pričalo kako će biti šešira i to 5 jakosnih + domaćini. Međutim zvanične izjava povodom ovog zasada nema.

Sem Francuza niko drugi nas ne može dobiti u Beogradu, čak i oni imaju manje nego polovične šanse.
da, baš nema logike. u svakom slučaju, velika šansa za nas, otići u Rio i tamo se boriti za visok plasman.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]