Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By dovlimir
malo nezgodna situacija. treba tempirati formu za početak jula, pa ako Bog da odemo na Igre opet je podići u avgustu. vjerovatno će biti cimanja i oko NBA igrača.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Igraće se u Areni to je sigurno, sa navijačke strane to bi trebalo dati Nišu ili u pionir nek se igra, da se igračima dadne vjetar u leđa.
Pošto je to plaćeno 2miliona eura (navodno) moraće se u areni pikati, da se bar malo otplati. Kakva će najezda biti za karte, već vidim red na blagajnama po kilometar dug.
By podgorica
Ljudi treba izbrisati sve klipove sa onog sramnog meca s Turcima iz 2010. , ovo nije humano koliko mi se digne pritisak i koliko se iznerviram samo za 5 min gledanja onog.. Pa majku im u majku po 100 puta
Korisnikov avatar
By Jomer
prvo nikako arena samo Pionir, sanse da nas neko iznenadi u Pioniru su minimalne

drugo mozda se Hrvatima vrati 2005 :D
Korisnikov avatar
By rudonja
Dajte Nis ako Boga znate!

Reprezentacija nece napuniti Arenu pa da igra i sa SAD. Mnogo je desavanja u Beogradu.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Jomer napisao:prvo nikako arena samo Pionir, sanse da nas neko iznenadi u Pioniru su minimalne

drugo mozda se Hrvatima vrati 2005 :D
Samo je pitanje koje pesme bi se pevale, poluvreme crveno poluvreme crno :mrgreen: i buka kad smo u odbrani.

EDIT: Koji je sistem takmicenja svako sa svakim? Sto se tice zreba verovatno ce biti neko kontinentalno pravilo ne vise od 3 iz evrope u jednu grupu (8 ekipa ukupno)
Korisnikov avatar
By Jomer
jeste svako sa svakim

jedan litvanac na interbasket forumu dao predlog i ja mislim da je ovo najpostenije, ali jbg Fiba je to ko zna sta ce da nameste

1.France,Serbia,Greece
2.Italy,Czech,Canada
3.Mexico,Puerturico,NewZealand
4.Angola,Tunisia,Senegal
5.Philippines,Iran,Japan
6.Latvia,Croatia,Turkey
Korisnikov avatar
By BogdanB
Pitao sam Sarenca sta I kako, on napisao da se pricalo pre da ce biti nosioci ali sada se nista ne prica, da se saceka.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]