Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Djordje Matic pise da, "DUE TO FIBA RANKING" ne mozemo da se sastanemo sa Italijom, Grckom i Francuskom.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Mutinjo napisao:Djordje Matic pise da, "DUE TO FIBA RANKING" ne mozemo da se sastanemo sa Italijom, Grckom i Francuskom.
ako je ovo tačno, mi smo već liejvom nogom u Riju. šalu na stranu, dobra vijest. nisu ni ovi iz FIBA blesavi. da smo mi u grupi sa FRA, GRE... dvije jake ekipe ne bi vidjele Olimpijadu, gdje bi košarkaški turnir bio mnogo slabiji.
Korisnikov avatar
By The Answer
Pa sa Italijom se svakako ne sastajemo. Samo je pitanje da li je fiba ranking kriterijum ili će da izmisle nešto tipa dužina himne ili prosečna penzija.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Antoine
dovlimir napisao:kakva Kanada kakvi bakrači...
Kanada u punom sastavu je jedna od najjačih ekipa na turniru.
By podgorica
Nisu ljudi upoznati kakvu ekipu Kanadjani imaju , a tek kakvu ce imati u buducnosti.. Ja njih ocekujem u punom sastavu , eventualno 1-2 izostanka..
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Kanada bi trebala da je kvalitetom top ekipa u rangu sa nama, Grcima i Francuzima. Međutim njihove ambicije se ne poklapaju sa kvalitetom igračkim koje posjeduju. Stidljivo se spominje mogućnost (usljed priliva talenata u zadnje vrijeme) da se nametnu veći ciljevi i pokušaju suprostaviti amerikancima (koliko je ovo realno?). Ali svakako ako ozbiljno pristupe turniru mislim da bez sumnje mogu igrati finale u bilo kom odnosu snaga koje žrijeb donese.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]