Heisenberg napisao:Pitanje je kako bi Kanada izgledala kao tim, ja licno mislim da bi se njihova igra bazirala na individualnom divljanju.
to je poenta. po stilu bi kopirali Amere a nemaju kvalitet za to. prosle godine izgube od Venecuele na Američkom prvenstvu, a svi se sjećamo na šta je ličila ta Venecuela na turniru u BG. mislim da smo bolji i to porilično. poredim npr. Korija Džozefa i Tea. Džozef igra stvarno finu sezonu u Reptorsima, ali, Teo je po meni dosta bolji plej. ili Stauskas- Bogdan. Stauskas u raspaloj Fili ima nekih 7 ppg, dok je Bogdan jedan od lidera Fenera i kompletno bolji igrač. visoki isto. Olinik, Sakre, Powell...ne bih ja to mijenjao n za Bobija, Jokića, Bjelicu ni u snu. Tristan jeste odličan igrač, ali svi znamo njegov glavni kvalitet, ofanzivni skok i defanziva. da pravi razliku, iskreno ne pravi. za kraj dolazimo i do Wigginsa. mislim, svaka čast momku, ali ovo što on igra je užas. njemu bi trebale jedno tri lopte, i da mu svi sjedni na klupu kako bi čovjek mogao da igra 1 na 5.
nzm, moje mišljenje je da bi smo mi njih sa lakoćom riješili. možda nisam u pravu...
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula